Recunoașteți personajul? Este una dintre cele mai iubite artiste, iar mama sa îi spunea „Auraș”

Data publicării:

Fetița din imagine este una dintre cele mai apreciate artiste din România, dar a prezentat și o cunoscută emisiune TV.

Fetița drăgălasă din imagine s-a făcut iubită de publicul larg, datorită vocii sale inconfundabile. Aceasta este o cântăreață de muzică pop-dance, actriță, fotomodel, iar, la un moment dat, a fost prezentatoarea unei emisiuni cunoscute de pe PROTV, însă pentru o perioadă scurtă de timp. 

Recunoașteți personajul? Este una dintre cele mai iubite artiste, iar mama sa îi spunea „Auraș”

Vedeta s-a născut  în Vaslui și a absolvit liceul „Sfânta Maria” din Galați. A devenit cunoscută în România o dată cu participarea la concursul Star Factory, organizat de Prima TV, în anul 2004. În anul 2006 s-a înființat formația Wassabi, sub îndrumarea lui Marius Moga. Formația s-a lansat cu piesa „Have some fun with Radio 21”, imnul din acel an al postului Radio 21. Pe 1 aprilie 2009 artista se retrage din formație pentru a continua o carieră solo. 

Pe 23 iulie 2012 s-a căsătorit cu umoristul Dan Badea, ambii soți fiind și ei născuți în data de 23 iulie. După doi ani de mariaj, pe 13 octombrie 2014 cei doi au divorțat oficial.

Fetița din imagine este și vocea personajului Dorothy, în ecranizarea poveștii Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy. 

În urmă cu trei ani, după o luptă grea cu cancerul de sân, mama artistei s-a stins din viață. A încercat toate variantele de vindecare și chiar a mers până în Turcia pentru a fi supusă unei intervenții chirurgicale. În ianuarie 2020, cea care i-a dat viață a pierdut lupta cu boala nemiloasă, lăsând-o pe artistă într-o suferință fără margini. Aceasta a spus că mama sa o striga „Auraș”.

Ei bine, fetița din imagine este nimeni alta decât Lora. 

Lora, motivul pentru care a vrut să renunțe la cariera muzicală

Lora, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din România, a vorbit deschis despre dificultățile și îndoielile prin care a trecut în cariera sa muzicală. Într-un interviu, artista a recunoscut că a avut momente în care s-a gândit să renunțe la muzică, în fața provocărilor și obstacolelor întâmpinate în drumul său spre succes.

„Dacă am avut momente când am vrut să renunț la muzică? Da, foarte multe momente, pentru că drumul până la scenă este foarte greu, este presărat cu multă nedreptate, mult stres, cu mulți nervi, cu multe frustrări. Multe chestii care sunt pe dos față de cum ar trebui logic să te aștepți să fie. În muzică, dacă ești talentat nu înseamnă neapărat că ai și loc să urci pe o scenă”, a mărturisit Lora, pentru Antena Stars, potrivit Spynews.

Exprimă recunoștință față de public și fani

„E foarte greu să ajungi la microfon și pur și simplu să pui piciorul pe scenă. Pentru asta vreau să mulțumesc echipei mele și publicului meu foarte vehement. Oameni care au trimis mesaje la toate primăriile, la toate prefecturile, pe toate paginile de Facebook. Pur și simplu, oamenii au cerut Lora și ăsta este meritul lor, faptul că eu sunt pe scenă. Meritul meu este să îmi iasă ce fac acolo, dar faptul că eu ajung pe scenă este meritul echipei mele și publicului care m-a cerut acolo”, a adăugat vedeta, potrivit sursei precizate.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel