Cum se întelege Carmen Tănase cu mama ei: “Trebuie să am grijă de ea ca de un copil, pentru că face rele. Iarna trecută mi-a făcut pneumonie la 92 de ani”

Data publicării:

Carmen Tănase a dezvăluit cum se înțelege cu mama sa, în vârstă de 92 de ani.

Carmen Tănase nu mai are nevoie de nicio prezentare, Vedeta este una dintre cele mai mari actrițe ale teatrului românesc. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că mama îndrăgitei actrițe are vârsta de 92 de ani. 

Cum se înțelege Carmen Tănase cu mama ei

Carmen Tănase a mărturisit că se înțelege destul de bine cu mama sa, în ciuda vârstei sale și a faptului că aceasta nu mai aude. Totodată, actrița a povestit că trebuie să aibă multă grijă de ea, pentru că mai face lucruri pe care nu le realizează. 

“ E de șoarecele și pisica, pentru că nu aude și eu trebuie să țip și trebuie să țip și trebuie să țip și uneori țip și ea zice «Da’ de ce tipi dragă așa, că aud?». Apoi trebuie să am grijă de ea ca de un copil, pentru că face rele, de exemplu, stă cu geamul deschis iarna și iarna trecută mi-a făcut pneumonie și...totuși... 92 de ani, da’ e, femeia e strong. Are un cadru zici că eu un Tico, deci când merg cu Tico ăla prin casă, ocupă tot locul. Cu roți, cu coșuleț, cu măsuță, cu scăunel, are oarecare tot confortul acolo, pentru că merge greu, dar de mers, merge .”, a povestit aceasta, în cadrul unui podcast online.

Motivul pentru care Carmen Tănase a divorțat după trei ani de căsnicie

Regretatul Victor Parhon a decis să divorțeze de soția sa, Carmen Tănase, după doar 3 ani de căsnicie. 

„Nu eu am decis să divorțez și a fost foarte bine așa. Eu nu am vrut să mă căsătoresc, asta din instinct și observând prin alte familii. Eu am zis că nu o să fiu proprietatea nimănui. Și a zis că o să vină copilul, iar eu l-am întrebat dacă hârtia valorează mai mult decât sentimentele noastre. Până la urmă am cedat presiunilor familiei. 

Apoi au început mici semne de proprietate și mici râci. Am zis că nu are rost să stricăm prietenia și legătura frumoasă dintre noi.

Ne-am dus să divorțăm. Am fost întrebați dacă suntem de acord amândoi, dacă avem vreo pretenție, am spus că nu și ne-a declarat divorțați. Am însemnat niște hârtii și am plecat de gât. Am rămas împreună, noi nu ne-am despărțit practic niciodată, doar s-a anulat o hârtie. După divorț s-au schimbat unele lucruri. Eu mă mutasem în altă parte și ne întâlneam cum se întâlnesc doi oameni când se tatonează, nu mai ești obișnuit cu persoana respectivă. Asta a durat până la sfârșitul lui.

Noi ne-am mutat împreună înainte de a se îmbolnăvi. Tudor, copilul nostru, nu mergea la tatăl lui. Țucu, așa îi zic eu, venea la noi acasă, adică în casa în care mă mutasem. Noi nu am împărțit copilul că nu a fost cazul, noi eram împreună”, a precizat actrița Carmen Tănase.

A contat sau nu diferența de 17 ani, între Carmen Tănase și soțul său, în căsnicie 

„Diferența de vârstă nu s-a simțit. Pentru mine nu contează nimic atunci când iubesc pe cineva. Eu iubesc omul, eu nu iubesc vârsta, nu iubesc culoarea părului, a ochilor sau silueta. Eu iubesc un om și amănuntele astea nu contează. Poate că uneori s-a simțit, adică poate că eu voiam să mai ies cine știe unde și el zicea că nu ar ieși, dar asta nu ne-a împiedicat să ne facem viețile. Eu ieșeam unde voiam, nu ceream voie. Noi ne-am înțeles foarte bine, cât ne-am înțeles”, a mărturisit Carmen Tănase în cadrul podcastului „Galben”.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel