Corina Caragea, detalii despre nunta cu Robert Pongracz. Ce spune vedeta despre apariția unui copil în viața ei: „Nu mă arunc cu capul înainte”

Data publicării:

Corina Caragea a vorbit despre nunta cu iubitul său, Robert Pongracz.

Corina Caragea este în atenția publicului de ani de zile, reușind cu brio să se mențină la un standard cât mai înalt, din punct de vedere profesional, lucru care i-a adus o notorietate aparte în rândul prezentatorilor de la noi din țară. Totuși, cu cât este de celebră, cu atât bruneta este de rezervată când vine vorba de viața personală sau de posibilii parteneri de viață pe care i-a avut până în prezent. 

Corina Caragea, detalii despre nunta cu Robert Pongracz, fostul vicepreședinte al Ligii Profesioniste de Fotbal

De-a lungul timpului au existat mai multe speculații legate de faptul că vedeta s-ar fi căsătorit în secret. Astfel, Corina Caragea a decis să spună lucrurilor pe nume. Prezentatoarea TV susține că nu se grăbește să facă acest pas și mai mult decât atât, consideră că dragostea este mai importantă decât un act. Prezentatoarea TV formează un cuplu cu Robert Pongracz, fostul vicepreședinte al Ligii Profesioniste de Fotbal,  de mai bine de zece ani.

„Eu mă gândesc de 7 ori înainte să fac orice. Pentru că rămân apoi fidelă deciziei, nu mă arunc cu capul înainte și nu plec așa ușor la primul obstacol. Cred că dragoste fără căsătorie poate exista. Și cu și fără. Dar căsătorie fără dragoste… este ceva foarte trist și, din păcate, des întâlnit. Căsătoria nu este pentru mine în categoria realizări. În timpurile noastre, cred că este decizia fiecăruia dacă are acele acte sau nu și nimeni nu îl poate judeca”, a declarat Corina Caragea, potrivit viva.ro.

Cât despre speculațiile legate de viața sa personală, care au circulat în media, Corina Caragea susține că, din această cauză, preferă să își țină viața personală departe d elumina reflectoarelor. 

„Rezistența în fața speculațiilor face parte din fișa postului. Așa e când ai o meserie expusă public și tu nu vrei să îti expui și viața privată. Există o diferență între ele și eu țin cont. Așa că tot ce ține de viața mea personală păstrez deoparte, pentru că o valorez și o respect. Sunt destui care își vând nunțile, botezurile și divorțurile pentru bani sau celebritate, așa că publicul are destulă ‘marfă'”, a mai mărturisit Corina Caragea.

Când are de gând să facă un copil

Corina Caragea recunoaște că își dorește un copil, însă va face acest pas atunci când va fi pregătită. Totodată, vedeta a precizat că, în momentul de față, are alte priorități. 

„Când o să fiu pregătită, o să fac un copil. Acum am alte priorități. Cred că este cea mai grea meserie din lume și nimic nu te poate pregăti, de fapt. Dar poți măcar să iei decizia având capul pe umeri. Eu nu consider că ești „împlinit' atunci când te-ai măritat (chiar, de ce nu se pune această presiune și pe bărbați?) și nici când ai făcut un copil. Rolul unui părinte este să îl ghideze pe copil prin viață, nu să îl aducă pe lume ca să îl împlinească pe el, părintele, pe familia lui, publicul sau vecinii, nici să îi aducă un pahar de apă la bătrânețe și nici să întruchipeze ceea ce el nu a reușit să facă în viață” , a mai împărtășit Corina, pentru sursa menționată mai sus. 

Citește și: Corina Caragea, secretul unui păr bogat și strălucitor: „Este bună şi pentru hrănirea firului”

Mihai Voropchevici, horoscop 6-12 noiembrie 2023. Instabilitate pentru mai multe zodii, în această săptămână



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel