Dana Budeanu dă de pământ cu cei care se descalță când ajung în vizită la cineva: “Mergem la ăia, ăia au covor alb, ne descălțăm toți. De ce ți-ai pus mă covor alb, fătălăule? Ca să descalți lumea?”

Data publicării:

Dana Budeanu a răbufnit la adresa celor care îi cer  să se descalți, pentru a nu murdări covorul. 

Dana Budeanu este cunoscută pentru sinceritatea cu care abordează diferite subiecte. De data aceasta, vedeta a adus în prim plan un subiect legat de persoanele pe care le vizitează și momentele în care i se cere să se descalțe, pentru a nu murdări covorul. 

Dana Budeanu dă de pământ cu cei care se descalță când ajung în vizită la cineva

Vedeta susține că acest lucru este o lipsă de respect și educație. Totodată, bruneta este de părere că nu ai cum să ți o discuție serioasă cu cineva când ești în ciorapi. 

“Mergem la ăia, ăia au covor alb, ne descălțăm toți. De ce ți-ai pus mă covor alb, fătălăule? Ca să descalți lumea? Eu vă dau un exemplu clar, normal, ajungi la om, te descalți, faci și tu cunoștință cu unu cu altu. Gândește-te fizic, uite eu acum fizic mă, fizic, fizic, boilor, fizic, fizic eu mă descalț, fizic, acum. Zi și tu, ce autoritate am așa, cu cârnații ăștia? Ce e asta mă? Ce relație, adică, ce conversație pot purta doi bărbați...în ciorapi. Spune-mi și mie. Te întâlnești cu unu, mergem la unii casă, ne pun ăia să ne descălțăm, mă întâlnesc cu unu șmecher, sunt și eu un băiat, și eu sunt că d-aia suntem în anturaj, nu? Ce să-i spun lu ăla? Scuze, sunt desculț, în ciorapi, ne-am descălțat. Unde suntem, băi băiatule, la pușcărie? Vă iau hainele ăștia, pantofii... când discutați. Gândiți logic, înainte să vă comportați. Nu se poate.Este lipsă de respect, aici nu mai e caterincă măcar, este lipsă de respect, de fapt, și de educație ”, a menționat aceasta, într-un video postat în mediul online, relatează kfetele.ro

Dana Budeanu, replică dură la adresa bărbaților care postează citate pe internet

Vedeta a dat de pământ și cu bărbații care postează citate sau poezii, pe rețelele de socializare. 

“ Mafioții cu citate, pilde, care postează pilde, care postează mici fragmente de stare și de... ce mă? Pentru cine sunt alea? Pentru cine? Pentru celelalte fete? Ceilalți mafioți, fete? Ce bărbat e ăla care postează poezii de corason pe Instagram? Cum mai ieși în bloc, pe scară? Te îmbraci în femeie și ieși, după ce ai postat, sau cum faci? Te îmbraci în rochie că n-ai cum. N-ai cu, ce-i aia? «Cel mai important este sufletul» Taci! N-ai cum! Nu există! N-ai cum să ai pisică, să postezi poezii, apus de soare, să te îmbraci în pantaloni. ”, a fost părerea Danei Budeanu, într-un video postat pe TikTok. 

Dana Budeanu dă de pământ cu bărbații care se pupă pe obraz sau însoțesc femeile la cumpărături

'Bă băiatule! Bărbații care se pupă pe obraz de două ori. Ce ați pățit, mă? Bărbații se pupă pe obraz, mă? Băi, numai fetele se pupă. Ce aveți, mă? Ce se întâmplă, mă, cu voi? Cum să vă pupați pe ambii obraji? Ce ai pe dedesubt? Tanga? Ca bărbat dă, mă, noroc și atât. Nu ne pupăm. Stai puțin. Ești foarte apropiat, te iei puțin în brațe, te bați pe spate, dar să te pupi? Vă pupați ca femeile? Apucă, mă, mână, dă noroc. Faceți exerciții acasă, dacă nu pupați-vă pe gură direct. Dați, mă, noroc, bărbătește. Salut, atât.', a spus Dana Budeanu într-un episod de pe pagina ei.

Vezi și: Dana Budeanu, reacție controversată, după scandalul în care este implicat Dorian Popa: „Stau tranchilizați și se ascund de viață”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel