Carmen Harra, previziuni despre noua relație a Andreei Bălan: „Rămâne de văzut dacă ambii copii...”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Carmen Harra, Andreea Bălan
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Carmen Harra, Andreea Bălan

Una dintre previziunile lui Carmen Harra s-a adeverit. De data aceasta a privit-o pe Andreea Bălan.

Carmen Harra spunea acum mai mulți ani că prevede viitorul Andreei Bălan ca fiind unul minunat, dar nu alături de George Burcea. Clarvăzătoarea a spus de pe atunci că vedeta va întâlni un alt bărbat alături de care își va trăi viața. Pare că momentul acela a sosit pentru divă, având în vedere relația declarată cu tenismenul Victor Cornea.

Vezi și: Gina Pistol și Smiley, motivul pentru care i-au ales numele „Josephine” fiicei lor. De ce au ținut cont cei doi: „Când ne-am gândit, ne-am pus problema ce…”

Vezi și: Carmen Harra, previziuni pentru fiul lui Theo Rose. Ce destin va avea micuțul Sasha: „Va avea șanse să ajungă în politică”

Carmen Harra, previziuni pentru viitorul Andreei Bălan

„Numerologic vorbind, nu se pot acomoda unul cu celălalt. 7 cu 6 se bat cap în cap şi înseamnă o relaţie foarte dificilă, o relaţie toxică. Pe undeva s-ar completa, dar potrivirea între aceste două numere e imposibil de realizat. Nu sunt demult împreună şi nu ştiu cât de mult vor rezista. E genul de relaţie pentru care trebuie să lucreze amândoi ca să meargă.

Sunt doi oameni care văd lumea diferit; sunt atât de diferiţi încât e greu să reziste în timp. Nu văd un mariaj cu acest bărbat, ci doar o relaţie. El e un băiat foarte bun, dar într-o căsnicie trebuie să te potriveşti.

Anul acesta nu-l prea ajută pe el pentru că e unul mai dificil. E un tip familist, generos, dintr-o bucată, norocos din multe puncte de vedere, inclusiv material. El i-ar putea fi un sprijin în viaţă dacă ea vrea să balanseze. Decizia acestei relaţii îi aparţine doar ei”, declara Carmen Harra, în 2016, pentru ziarul Ring, conform Click!

Vezi și: Carmen Harra, previziuni neașteptate pentru a doua jumătate a anului 2023: “Pentru români, surprize, persoane noi la guvernare”

Vezi și: Andreea Bălan, mai îndrăgostită ca niciodată. Cum s-a afișat artista alături de noul iubit, Victor Cornea: „Mulțumesc pentru iubire”

Ar putea fi vorba și despre copii

De asemenea, celebra scriitoare vine cu argumente și în privința unor posibili copii care ar putea fi rezultați din relația cu acest bărbat pe care îl prevedea cu ani în urmă.

„Ea trebuie să aibă doi copii, fată şi băiat – nu ştiu care vine primul, dar cel mai probabil va avea un băiat. Rămâne de văzut dacă ambii copii ai Andreei vor fi cu acelaşi bărbat. Aici intervine liberul arbitru, e decizia ei. Dacă în următorii doi ani lucrurile nu merg bine, Andreea va decide să meargă pe drumul ei şi, apoi, să fie într-o altă relaţie. Nu vreau să le prevestesc despărţirea chiar acum, însă numerologia îi avertizează. În codul ei, ea are doi copii şi două mariaje”, a mai completat Carmen Harra, la momentul respectiv, potrivit sursei citate.

Vezi și: Andreea Bălan i-ar fi cunoscut familia lui Victor Cornea, noul iubit. Cu ce se ocupă viitorii socri

Vezi și: Andreea Antonescu, pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru botez: „Sunt foarte tipicară și perfecționistă și totul trebuie să fie pregătit în ultim detaliu”/ VIDEO

Vezi și: Controversă în cazul milionului de euro făcut de Andreea Bălan. Ce spun cifrele de la Registrul Comerțului

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel