Carmen Harra, previziuni neașteptate pentru a doua jumătate a anului 2023: “Pentru români, surprize, persoane noi la guvernare”

Sursa foto: Carmen Harra, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Harra, facebook

Carmen Harra a făcut previziuni pentru a doua jumătate a anului 2023.

Carmen Harra a făcut noi previziuni pentru români. Celebra clarvăzătoare are vești bune pentru a doua jumătate a anului 2023. Aceasta a mărturisit că lucrurile vor intra în normalitate, însă scumpirile nu se vor schimba. 

Carmen Harra, previziuni neașteptate pentru a doua jumătate a anului 2023

“2023 este un an inteligent, este un an pe care îl considerăm anul lui Dumnezeu pentru că vine sub incidența cifrei 7 care este  numărul lui Dumnezeu. Energetic, este o perioadă care calmează lucrurile și aduce echilibru în lume. Este însă o jumătate de an considerat numărul lui Dumnezeu pentru că întrăm în spațiu. Mai mult ca oricând, facem descoperiri epocale, pornim spre o nouă economie. Spre o nouă monedă unică internațională, ne organizăm într-o altă direcție. Este un an de revelație, este un an în care restructurăm conceptele greșite. Parcă ne iluminăm în acestă jumătate de an. O să pornim într-o altă direcție”, mărturisește Carmen Harra care prezice și apariția unor noi conducători ai țării, în România.

“Pentru români, surprize, persoane noi la guvernare. Dorința de a scăpa de vechii conducători, care cred că se va manifesta în a doua jumătate a lui 2023. Dar per total e o perioadă în care vom avea mai multe bucurii. Mai multă liniște, mai puțină suferință”, a mai adăugat Carmen Harra.

Carmen Harra: „Are o semnificație majoră în evoluția noastră”

“Problemele materiale nu se pot rezolva pe parcursul ultimelor luni din 2023. Vor continua aspectele legate de inflație, vom vedea că prețurile continuă să se scumpească. Și asta nu e ceva care se poate rezolva pe parcursul anului care vine. Dar anul care vine are o forță, parcă o forță Divină neobișnuită. Atrăgând atenția asupra unor capete mari ale lumii, cum ar fi Biden, cum ar fi Prințul Charles și Papa de la Roma. Sunt oameni pe parcursul acestei perioade care vom vedea că vor trece prin transformări uluitoare! Iată că așa cum am spus în 2021, 2022 atrage atenția asupra Reginei Angliei și asupra lui Putin. 2023 atrage atenția și asupra lui Putin dar și asupra lui Biden, Regele Charles și asupra catolicismului. De aceea, din multe puncte de vedere este un an de cotitură. Este unul din ultimii 10 ani karmici. Are o semnificație majoră în evoluția noastră”, a mai spus psihologul și scriitoarea.

Carmen Harra, planuri mari pe plan sentimental

Carmen Harra speră ca până la sfârșitul anului 2023 să-și găsească sufletul pereche. 

“Nu știu exact când vin în țară, s-ar putea să vin în 2023. Îmi lipsesc mereu de sărbători tradițiile românești. Care nu se pot găsi nicăieri în lume. Colindele, spiritul Crăciunului, frumusețea sărbătorilor din România nu sunt aici. Nu există nicăieri în lume, părerea mea, mai ales că eu fiind aici, la căldură, nu simt iarna. E cu totul altă energie aici, la căldură dar este extrem de frumos!”, a mai adăugat vedeta.

„Eu sunt bunică în 2023 și lucrurile în viața mea sunt foarte bune”

“Eu am tot ce îmi pot dori și nu îmi doresc decât pace, liniște, echilibru, sănătate. Alexandrei i-am făcut cadou o anumită mășină pe care nu o avea, am petrecut foarte bine. Profesional, în 2023 îmi doresc să pot realiza un nou album discografic. Vreau să fac și un album cu colinde dar și câteva cântece noi. Eu sunt bunică în 2023 și lucrurile în viața mea sunt foarte bune. Nu am de ce să mă plâng. E greu să găsești în viață sufletul pereche, relații de compromis sunt destule. O relație de compromis sau temporală nu mă interesează! Vreau ceva adevărat ce știu că e foarte greu de găsit așa că mai caut. Părerea mea este că se poate să găsesc în 2023”, ne-a mai mărturisit Carmen Harra pentru Ciao.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 14 iun 2023, 21:25 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience