Gina Pistol și Smiley, motivul pentru care i-au ales numele „Josephine” fiicei lor. De ce au ținut cont cei doi: „Când ne-am gândit, ne-am pus problema ce…”

Sursa foto: Gina Pistol și Smiley, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Gina Pistol și Smiley, instagram

Gina Pistol și Smiley au dezvăluit motivul pentru care i-au ales numele „Josephine” fiicei lor.

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cel mai frumos cuplu din showbiz-ul românesc. Recent, cei doi au devenit, oficial, soț și soție și trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor, alături de fetița lor, Josephine. 

Gina Pistol și Smiley, motivul pentru care i-au ales numele „Josephine” fiicei lor

Mulți s-au întrebat cum au ales cei doi numele fetiței lor. Ei bine, aceștia au recunoscut că au luat în calcul un lucru extrem de important. Mai exact, numele real al artistului este Andrei Maria, așa că Gina și Smiley au vrut să se asigure că fetița va avea un nume care să se potrivească cu cel de familie preluat de la tată.

„Da, așa a fost. E haios când se întâmplă asta. Îmi place numele meu și până la urmă m-am născut cu el și m-am obișnuit cu toate care derivă din asta. Și când ne-am gândit la numele fetiței noastre, ne-am pus problema ce ar fi mai potrivit pentru numele de familie Maria”, a povestit cântărețul, în exclusivitate pentru Viva.

Gina Pistol și Smiley recunosc că fetița lor îi uimește pe zi ce trece și le face viața mai frumoasă. 

„Râde foarte mult, este senină, cuminte și bună. De când s-a născut am fost surprins să o văd zâmbind des și mereu m-am gândit că este fix așa cum iubesc eu oamenii și cum cred că ar putea face o lume mai bună: fiind optimiști și zâmbitori. Ah, deja sunt tatăl tipic care-și laudă copilul, nu?! Dar chiar așa este, nu exagerez cu nimic, întrebați-o și pe Gina care sigur va fi mai obiectivă decât mine. (râde) O, și chiar mi se pare că sunt și eu răsfățat, că și ea mă alintă pe mine atunci când îmi prinde în pumn degetul de la mână și mă privește cu gura până la urechi și cu chiote de bucurie. Ce ar putea fi mai frumos de atât?!”, a mai spus artistul, pentru sursa citată mai sus. 

Ce și-a propus Gina și Smiley, înainte de nașterea fiicei lor

Artistul a mărturisit că atât el, cât și soția sa au decis să nu exagereze cu protecția și panica, în ceea ce o privește pe fiica lor. 

„Ne-am propus încă de când era în burtă să nu exagerăm cu grija, protecția și panica. Așa că încercăm să ne echilibrăm unul pe celălalt dacă sărim calul pe subiectele astea. Chiar suntem normali, aș putea spune, nu sărim de pe scaun la primul sunet, o învățăm să adoarmă cu muzica și cu noi vorbind alături de ea, nu ne sperie plânsul, din contră suntem relaxați încercând să depistăm cauza. Însă, cel mai des, suntem veseli ca și ea.”, a msi spus artistul. 

Citește și: „Pentru mine, cuvântul 'tată' nu înseamnă nimic”. Ce spune acum Gina Pistol despre tatăl ei, după ce bărbatul a fost prezent la nunta ei cu Smiley

Carmen Harra, previziuni despre nunta dintre Gina Pistol și Smiley: „Au niște lucruri pe care trebuie să le rezolve împreună”

Rita Mureșan a suferit un preinfarct, în urmă cu un an. Cum a ajutat-o credința să treacă peste momentele grele: „Acea situație a avut repercusiuni asupra sănătății mele. Am încredere în planul divin”

Elena Merișoreanu, mesaj tranșant pentru cei care susțin că Jador ar fi apelat la o strategie: "Nu are nevoie să facă așa ceva"Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 21 iun 2023, 09:54 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience