Care este plăcerea nevinovată a Andreei Bălan: „Fără nu se poate”. Artista a recunoscut

Data publicării:

Andreea Bălan a dezvăluit care este stilul de viață după care se ghidează în fiecare zi.

Andreea Bălan are o siluetă de invidiat, la vârsta de 38 de ani. Vedeta a fost întrebată, de-a lungul timpului, despre „rețeta” reușitei sale, întrucât toți fanii sunt curioși să afle cum poți da naștere a doi copii și, totuși, să ai măsurile ideale. În acest sens, vedeta spune că, în mare pare, o ajută foarte mult stilul de viață alert pe care îl are. Show-urile acesteia cuprind întotdeauna un adevărat spectacol, unde dansul nu lipsește niciodată, lucru ce îi permite cântăreței să-și mai satisfacă și anumite „plăceri nevinovate”.

„Pe Tik Tok există un filmuleț în care am în față un curcan imens și spun că acel curcan este o porție. Glumesc. Chiar mănânc. De două ori pe zi, un singur fel. De multe ori mănânc salată ca să pot să mănânc desert. Fără desert nu se poate.”, a declarat Andreea Bălan, potrivit ego.ro

Te poate interesa și: Săndel Bălan, despre relația cu mama Andreei Bălan. Cum a cucerit-o pe soția sa: „I-am zis că o iubesc după 2 săptămâni”

 

Andreea Bălan face sport în fiecare zi

Tot când vine vorba de siluetă, Andreea Bălan spune că are un ritual în fiecare seară. Vedeta face sport cel puțin o oră, cu diferite accesorii pe care le are la îndemână. Nu îi este deloc ușor, mărturisește artista, care spune că în urmă cu 10 ani silueta se menținea singură.

„Eu fac sport în fiecare zi o oră. Seara, înainte de culcare, fac acasă. Nu am timp să merg la sală și atunci fac acasă. Am gantere, săculeți. Apoi dansez cu Petrișor, am concerte, în primăvară am patinat trei luni la „Dancing on ice”, apoi am fost în „America Express”, unde am mers mult pe jos, deci trebuie să faci un efort după 35 de ani. Corpul nu îți mai răspunde ca la 25. La 25 de ani nu era nevoie să fac toate aceste lucruri”, a mai spus artista.

 

Poate te interesează și: A lăsat să i se vadă tot! Andreea Bălan, înfășurată într-un prosop de baie, fără lenjerie intimă

 

Chiar dacă duce zilnic o viață foarte activă, Andreea Bălan spune că, uneori, nu are starea necesară pentru a face exerciții fizice. Cu toate acestea, vedeta nu trece peste acest obicei, întrucât disciplina este esențială în viață, spune ea.

„Indiferent de ce se întâmplă, vreau nu vreau, ora de sport o fac. E vorba de disciplină. De multe ori nu am chef, dar nu este vorba despre chef. În viață nu faci tot timpul ce ai chef că altfel nu ajungi nicăieri. Faci și ce trebuie ca să ajungi unde vrei să ajungi și este vorba de disciplină. Oamenii de succes au o disciplină foarte mare”, a continuat ea, pentru sursa citată.

 

Vedeta are un stil de viață extrem de organizat

Vedeta nu este disciplinată doar în ceea ce privește planul alimentar sau exercițiile fizice, ci în toate domeniile. Andreea Bălan mărturisește faptul că, o mare parte a reușitei sale se datorează și jobului, care îi impune o anumită conduită și un program strict și foarte organizat. 

„Sunt disciplinată din toate punctele de vedere. Este descrierea job-ului meu. Dacă mi-am ales să fac meseria asta, adică să o continui că pașii au fost îndrumați de tatăl meu când eram mică, apoi am ales să o continui, e musai să ai o anumită disciplină. Este în descrierea job-ului ca să zic așa, să mă îmbrac bine, să arăt bine, să fiu prezentabilă, să vorbesc frumos, nu am voie să fac prostii pentru că trebuie să fiu un exemplu. Mie așa mi se pare. Mai ales că apari în fața oamenilor. Când mai ai și copii trebuie să fii un exemplu pentru public cât și pentru copiii tăi.”, a mai spus Andreea Bălan.

Citește și: Andreea Bălan a îmbrăcat rochia de mireasă: „Sunt o mireasă frumoasă. Mie îmi place să iubesc”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel