A lăsat să i se vadă tot! Andreea Bălan, înfășurată într-un prosop de baie, fără lenjerie intimă

Andreea Bălan a încins imaginația tuturor, prin ultima ipostază în care s-a afișat în spațiul public.

Andreea Bălan este una dintre cele mai râvnite femei din showbizul românesc, la momentul actual. Vedeta este singură de aproximativ doi ani, de când a pus punct căsniciei cu tatăl fetițelor sale, George Burcea. Chiar dacă bărbatul și-a refăcut rapid viața, trăind o poveste de dragoste frumoasă cu Viviana Sposub, celebra solistă nu pare că lasă pe cineva să intre în viața ei atât de ușor. Cu toate acestea, Andreea Bălan postează extrem de provocator pe rețelele de socializare, lucru ce o face să fie constant în centrul atenției admiratorilor ei. Cea mai recentă ipostază în care vedeta s-a fotografiat pe Instagram a uimit pe toată lumea. Cântăreața s-a pozat în baie, înfășurată doar într-un prosop alb, lung. Surpriza tuturor a fost faptul că solista nu a optat și pentru lenjerie intimă, lucru care a pus pe jar imaginația tuturor.

„Ziua mea se termina întotdeauna cu o baie fierbinte. Ziua ta cum se termina?”, a scris Andreea Bălan, pe rețelele de socializare.

VEZI și: Andreea Bălan, LECȚIE pentru fetele ei: „Nu vor crește niște fetițe care cred că li se cuvine totul. Își strâng bănuții lor”

 

De ce nu și-a refăcut Andreea Bălan viața

Andreea Bălan și George Burcea au pus capăt relației lor de iubire în urmă cu aproximativ doi ani. Chiar dacă divorțul a fost presărat de mai multe scandaluri și conversații controversate, aceștia trebuie să țină în continuare legătura, întrucât au împreună și două fetițe. Cu toate acestea, fostul partener al solistei și-a refăcut deja viața alături de Viviana Sposub, lângă care pare că trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste. În acest sens, toată lumea este curioasă să afle când își va găsi și Andreea Bălan un posibil viitor soț. Invitată în cadrul podcastului lui Radu Țibulcă, aceasta a spus lucrurilor pe nume și a dezvăluit care este motivul pentru care nu se afișează deocamdată cu niciun bărbat.

„După ce te desparți de tatăl copiilor, o femeie, cu copii, își refaci mai greu viața, decât tatăl. Copiii sunt la tine, ca mamă, locuiești cu ei. Ca să-ți faci o altă relație este mai dificil, pentru că bărbatul trebuie să te ia cu tot ce ai tu, de la copii, la mamă sau la bone, e un bagaj mare, pe care doar un bărbat adevărat poate să și-l asume și un bărbat care te iubește cu adevărat. Durează acest proces. Tații pleacă, se duc, văd copii un weekend, două și își refac viața mai ușor, copii vin doar în vizită. La mame e mai greu și am decis să nu mai expun încercările mele”, a spus Andreea Bălan în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă.

Andreea Bălan, decizie radicală, în legătură cu fiicele sale: „Le-am mutat”. Clara și Ella nu mai învață la privat

 

 

„Durează puțin mai mult procesul ăsta și nu e atât de simplu”

Andreea Bălan spune că nu-și va alege doar un iubit oarecare, ci și un tată pentru cele două fetițe ale sale. Astfel, bărbatul din viața ei va trebuie să fie un adevărat exemplu pentru Ella și Clara. Tocmai din această auză, procesul durează mai mult, decât a durat în cazul lui George Burcea, explică ea. 

„Poți să-ți refaci viața, doar că este mai dificil, pentru că eu, ca mamă, trebuie să mă gândesc de șapte ori cu cine ies la date sau cu cine continui o relație, pentru că mă proiectez în viitor și mă întreb ce învață fetele mele de la bărbatul respectiv. La un moment dat, peste un an, doi sau trei va locui cu fetele mele, va trebui să fie un exemplu pentru ele. Trebuie să se accepte reciproc. Durează puțin mai mult procesul ăsta și nu e atât de simplu, față de un tată care nu locuiește cu copiii.”, a mai completat Andreea Bălan.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 11 dec 2022, 10:28 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play