Săndel Bălan, despre relația cu mama Andreei Bălan. Cum a cucerit-o pe soția sa: „I-am zis că o iubesc după 2 săptămâni”

Data publicării:
Sursa foto: Andreea și Săndel Bălan, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea și Săndel Bălan, instagram

Săndel a dezvăluit cum a cucerit-o pe soția sa, mama Andreei Bălan.

 Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan, a vorbit despre relația pe care a avut-o cu mama Andreei Bălan, dar și ce succes la femei i-a adus statutul de artist. 

Săndel Bălan, despre relația cu soția lui, mama Andreei Bălan: „A fost dragoste la prima vedere”

Tatăl artistei a recunoscut că părinții săi l-au ținut din scurt pe el și fratele său, motiv pentru care era nevoit să se întâlnească cu fetele pe furiș. 

„Părinții mei se supărau atunci când luam vreo notă sub 8, mă certau, dar apoi le trecea supărarea. Când eram student, mă certau dacă veneam acasă după ora 22. Mă mai întâlneam și eu cu vreo dată, nu puteam să fug acasă de la întâlnire și mai întârziam! Mama ne-a ținut din scurt pe amândoi, și pe mine, și pe fratele meu, atunci când eram studenți.

În perioada respectivă,  aveam foarte multe concerte. Cântam cu o trupă foarte bună și cunoscută din Galați, trupa Glia, apăream la TVR tot timpul, iar fetele roiau în jurul meu.

Eram cunoscut ca artist atât în liceu, cât și în facultate. Eu am avut o viață frumoasă și plină, tabere și vara, dar și iarna. Erau gratuite, așa era atunci. La munte, la Predeal, am cunoscut-o pe soția mea, Valeria”, a declarat Săndel Bălan, în exclusivitate pentru FANATIK.

Săndel Bălan a recunoscut că, deși a fost dragoste la prima vedere, soția sa nu s-a lăsat cucerită din prima. 

„Da, a fost dragoste la prima vedere între noi, dar nu s-a lăsat cucerită din prima. Prima noastră întâlnire a fost la Predeal, acolo eram în tabără, la munte… Ne-am cunoscut acolo. I-am zis că o iubesc după 2 săptămâni”, a conchis Săndel Bălan.

„Mergeam pe la toate blocurile din cartierul meu din Galați”

Tatăl Andreei Bălan a vorbit și despre sărbătorile de iarnă din copilărie. Bărbatul și-a amintit cum mergea la colindat alături de prietenii săi, dar și cum pregătea masa de Crăciun alături de mama sa. 

„Îmi amintesc cu plăcere de momentele în care mergeam cu Plugușorul. Eram o gașcă de 3 băieți, mergeam pe la toate blocurile din cartierul din Galați unde locuiam și știu că lumea ne primea cu drag. Nu pot să uit nici faptul că mama organiza atât de frumos masa de Crăciun. Eu și fratele meu eram extrem de fericiți. Adesea, luam chitara și cântam cântece de iarnă.

Mi-a rămas vie și amintirea cozonacilor pe care îi făcea mama mea, de-a dreptul delicioși. Avea o rețetă proprie! Am crezut în Moș Crăciun până pe la vârsta de 4 ani, iar atunci când am aflat că nu există, am fost trist vreo 2 săptămâni”, a mărturisit Săndel Bălan, în exclusivitate pentru FANATIK.

Cu ce se ocupă tatăl Andreei Bălan

Pe vremea în care făcea istorie cu trupa Andre, Andreea Bălan, pe atunci minoră, era ghidată de tatăl său, Săndel Bălan, care se ocupa de impresarierea fiicei sale dar și de piesele pe care le cânta. S-a zvonit că relațiile între cei doi s-ar fi deteriorat din cauza banilor, iar Andreea chiar a renunțat la colaborarea cu părintele său. 

La aproape 20 de ani distanță, artista spune că are o relație cât se poate de normală cu părintele ei și că după ce a plecat de acasă, cei doi nu au mai avut nimic de împărțit. Mai mult, Săndel Bălan i-a fost alături Andreei în momentele cheie ale vieții sale, cum ar fi cumpăna de moarte pe care a avut-o la a doua naștere, când a fost la un pas să își piardă viața. 

„Cu tata mă înțeleg foarte bine. Noi suntem bine de când am plecat de acasă de la 18 ani. Nu am avut nimic de împărțit. Îl iubesc foarte mult, și fără ajutorul lui astăzi nu aș fi fost ceea ce sunt. Când am avut probleme de sănătate, a fost și tata alături de mine, și la botez și la toate evenimentele majore din viața mea”, spunea Andreea Bălan la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Tatăl artistei stă singur la Ploiești. Acesta a recunoscut că nu are o relație foarte apropiată cu fiica lui și că nu și-au mai vorbit de mult timp. 

Andreea nu vrea ca eu să mai apar în presă, îmi spune că nici tații altor artiști nu fac asta. Ea nu-mi mai vorbește de o perioadă lungă. Nu vreau să stau toată viața părăsit și să mă cert cu propriul copil. Și dacă aveam zece copii și mă certam cu unul dintre ei, acest lucru te rănește”, a declarat Săndel Bălan pentru playtech.ro

Săndel Bălan a mărturisit că s-a confruntat cu anxietate, motiv pentru care nu a mai putut să-și desfășoare activitățile la fel ca înainte. Bărbatul este impresar. 

„Sunt foarte bine acum. Sunt campion la tenis de masă. Și datorită faptului că în această perioadă m-am antrenat. Aveam o stare de anxietate. La un moment dat, nu mai aveam aceeași energie, ci doar la jumătate.

Și m-am speriat foarte tare, pentru că puteau fi cauze diverse. Probabil că fiind foarte aglomerat și mai dinamic, eu mă mai și enervez, câteodată, am văzut o colaborare ca un dezastru. Persoana respectivă voia ca mâine să fie deja ca Smiley”, a povestit bărbatul.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel