Andreea Bălan a îmbrăcat rochia de mireasă: „Sunt o mireasă frumoasă. Mie îmi place să iubesc”

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Bălan a vorbit despre posibilitatea de a ajunge din nou în fața altarului. 

Andreea Bălan a fost model pentru o zi și a defilat la prezentarea de modă organizată de designerul Anca Manea. Celebra solistă a îmbrăcat o rochie spectaculoasă de mireasă, cu o diademă de poveste pe cap. Blondina a uimit pe toată lumea prin această apariție, întrucât ultima dată când a fost surprinsă purtând rochia albă a fost la nunta cu George Burcea, de care a divorțat în urmă cu doi ani. Totuși, artista s-a bucurat din plin de întreaga experiență, autointitulându-se a fi o „mireasă frumoasă”.

„Sunt o mireasă frumoasă, îmi place să fiu mireasă și mi-a plăcut să defilez!”, a declarat Andreea Bălan, potrivit click

 

Mai mult, celebra solistă nu exclude nici posibilitatea de a ajunge din nou în fața altarului, pe viitor. 

„Da! Mie îmi place să iubesc, așa că cine știe…”, a mai spus Andreea Bălan, pentru sursa citată. 

VEZI și: Andreea Bălan, LECȚIE pentru fetele ei: „Nu vor crește niște fetițe care cred că li se cuvine totul. Își strâng bănuții lor”

 

De ce nu și-a refăcut Andreea Bălan viața, până acum

Andreea Bălan și tatăl copiilor ei, George Burcea, au pus capăt relației lor de iubire în urmă cu aproximativ doi ani. Chiar dacă divorțul a fost presărat de mai multe scandaluri și conversații controversate, aceștia trebuie să țină în continuare legătura, întrucât au împreună și două fetițe. Cu toate acestea, fostul partener al solistei și-a refăcut deja viața alături de Viviana Sposub, lângă care pare că trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste. În acest sens, toată lumea este curioasă să afle când își va găsi și Andreea Bălan un posibil viitor soț. Invitată în cadrul podcastului lui Radu Țibulcă, aceasta a spus lucrurilor pe nume și a dezvăluit care este motivul pentru care nu se afișează deocamdată cu niciun bărbat.

„După ce te desparți de tatăl copiilor, o femeie, cu copii, își refaci mai greu viața, decât tatăl. Copiii sunt la tine, ca mamă, locuiești cu ei. Ca să-ți faci o altă relație este mai dificil, pentru că bărbatul trebuie să te ia cu tot ce ai tu, de la copii, la mamă sau la bone, e un bagaj mare, pe care doar un bărbat adevărat poate să și-l asume și un bărbat care te iubește cu adevărat. Durează acest proces. Tații pleacă, se duc, văd copii un weekend, două și își refac viața mai ușor, copii vin doar în vizită. La mame e mai greu și am decis să nu mai expun încercările mele”, a spus Andreea Bălan în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă.

Andreea Bălan, decizie radicală, în legătură cu fiicele sale: „Le-am mutat”. Clara și Ella nu mai învață la privat

 

„Durează puțin mai mult procesul ăsta și nu e atât de simplu”

Andreea Bălan spune că nu-și va alege doar un iubit oarecare, ci și un tată pentru cele două fetițe ale sale. Astfel, bărbatul din viața ei va trebuie să fie un adevărat exemplu pentru Ella și Clara. Tocmai din această auză, procesul durează mai mult, decât a durat în cazul lui George Burcea, explică ea. 

„Poți să-ți refaci viața, doar că este mai dificil, pentru că eu, ca mamă, trebuie să mă gândesc de șapte ori cu cine ies la date sau cu cine continui o relație, pentru că mă proiectez în viitor și mă întreb ce învață fetele mele de la bărbatul respectiv. La un moment dat, peste un an, doi sau trei va locui cu fetele mele, va trebui să fie un exemplu pentru ele. Trebuie să se accepte reciproc. Durează puțin mai mult procesul ăsta și nu e atât de simplu, față de un tată care nu locuiește cu copiii.”, a mai completat Andreea Bălan.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel