Brigitte Macron, siluetă de invidiat la 70 de ani. Care este secretul Primei Doamne a Franței

Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ lesmacron
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ lesmacron

Brigitte Macron este perechea de suflet a lui Emmanuel Macron, iar foarte mulți se uită cu interes la secretele ei pentru a își păstra fizicul în formă.

La vârsta de 70 de ani, Brigitte Macron se bucură de o formă fizică excelentă, care este rezultatul unei diete echilibrate și bazate pe consumul de fructe și legume. Deși mulți ar putea crede că Prima Doamnă a Franței adoptă un meniu sofisticat, se pare că secretul aspectului ei invidiabil constă într-un regim minimalist, fără pretenții culinare extravagante. Iată cum reușește Brigitte Macron să își păstreze forma.

Deși relația sa cu Emmanuel Macron a stârnit multe controverse, Brigitte Macron a devenit o sursă de inspirație pentru multe femei, în special datorită aspectului său fizic. Ea și-a încheiat cariera în învățământ în anul 2015, după o lungă perioadă în care a predat la unul dintre cele mai prestigioase licee din Paris. Decizia de a se retrage a fost determinată de schimbările din viața soțului său, dorind să îl susțină în acțiunile politice. În cadrul întâlnirilor și vizitelor oficiale, Brigitte Macron a fost întotdeauna impecabilă în apariție, fiind considerată un model de eleganță și stil.

La vârsta de 70 de ani, Brigitte Macron se mândrește cu o siluetă admirabilă, pe care o pune în evidență prin ținute caracterizate de eleganță. Soția lui Emmanuel Macron menține o formă fizică bună prin intermediul unei diete alimentare echilibrate și variate, dar este și pasionată de sport, ceea ce se reflectă în corpul sculptat pe care îl are.

Conform bucătarului de la Palatul Elysée, se pare că dieta Primei Doamne a Franței se bazează pe consumul de fructe și legume. În fiecare zi, Brigitte Macron consumă 10 porții de fructe și legume specifice sezonului, preferabil cultivate local. În plus, ea apreciază fructele de mare, datorită conținutului lor scăzut de grăsimi, afirmă Viva.

Se pare că atât Brigitte, cât și Emmanuel Macron nu au cerințe sofisticate sau pretențioase în ceea ce privește meniul lor zilnic, însă sunt pasionați de gastronomia franceză.

Admirată ca model de eleganță


De la sosirea sa la Palatul Elysée, Brigitte Macron a fost admirată ca un exemplu de modă și eleganță. Prima Doamnă a Franței a impresionat prin aparițiile sale impecabile la întâlnirile oficiale, dar întotdeauna evită să reutilizeze aceleași ținute, întrucât dorește să facă o distincție clară între garderoba sa personală și cea impusă de protocolul de stat.

„Brigitte Macron nu păstrează niciodată hainele pe care le îmbracă la întâlnirile oficiale. Din dorința de transparență, cabinetul său a redactat un acord-cadru privitor la împrumutul ținutelor purtate la întâlnirile oficiale cu scopul de a instaura o separare clară între garderoba sa privată și garderoba oficială”, se arată în cartea „Doamna președinte”, potrivit Viva.

Vezi și: Eli Lăslean, designerul Primei Doamne a României, vizită surpriză de la Prima Doamnă a Franței: „M-am simțit electrocutată”
Vezi și: Drama care i-a marcat viața lui Eli Lăslean: „Viața noastră se poate schimba într-o fracțiune de secundă” /EXCLUSIV
Vezi și: Designerul lui Carmen Iohannis, Eli Lăslean, răspunde criticilor aduse soției președintelui: „Doamna Macron avea la fel, fusta mai scurtă”
Vezi și: Drama uriașă prin care a trecut Marina Voica, după moartea fratelui său din Rusia: „Nu îmi vine să cred”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel