Eli Lăslean, designerul Primei Doamne a României, vizită surpriză de la Prima Doamnă a Franței: „M-am simțit electrocutată”

Data publicării:
EXCLUSIV

Invitată la emisiunea „Întâlnire cu Arta” de la Spectacola, Eli Lăslean a avut o discuție pe îndelete cu realizatoarea emisiunii, Georgiana Ioniță-Toader. Celebrul designer  a surprins publicul prin creațiile pe care le-a făcut pentru Prima Doamnă a României și nu numai.

„Întâlnire cu arta”, emisiune difuzată în fiecare sâmbătă la Spectacola și DC News, este întâlnirea dumneavoastră cu lumea fascinantă a teatrului, a filmului și a tuturor formelor de artă, prin ochii și poveștile unor invitați de seamă. O oră în care vă invităm să vă desprindeți de cotidian și să pășiți în lumea artiștilor, să le aflați poveștile, să le cunoașteți munca și să vă lăsați inspirați de frumos și emoție. 

Georgiana Ioniță Toader, gazda emisiunii, își propune ca în fiecare săptămână să vă surprindă cu poveștile invitaților ei, dar și să vă deschidă apetitul pentru artă. 

Eli Lăslean, cunoscută drept „designerul Primei Doamne“, cu o experiență de peste 30 de ani în modă, a venit să își spună povestea de succes, cu suișuri și coborâșuri, dar cu multă muncă, determinare și dragoste pentru frumos. 

Numele ei este legat de personalități marcante ale României. De 7 ani se ocupă de vestimentația Primei Doamne, fiind responsabilă de aparițiile impecabile pe care le presupune statutul acesteia. 

De asemenea, și alte celebrități s-au lăsat pe mâna ei. 

Designer pentru Prima Doamnă a României

Aveți și fani precum prima doamnă a României, care de șapte ani este clienta dumneavoastră, a spus realizatoarea emisiunii, Georgiana Ioniță-Toader, de la Spectacola și DC News.

„Da, i-am făcut multe ținute, foarte multe ținute, în întâlnirile oficiale. Îmi aduc aminte momentul când Papa a venit în România, atunci au fost câteva zile pentru care i-am pregătit 4 ținute. Cea mai reușită, zic eu, a fost cea din prima zi când l-a primit pe Papa la noi în țară. Au fost 4 rochii foarte potrivite pentru care am primit aprecieri chiar din partea Nunțiului Papal (n. r. Nunțiul Papal este reprezentantul diplomatic permanent al Sfântului Scaun pe lângă un stat, și care are rang de ambasador.) care ne-a transmis că a apreciat maniera în care a fost îmbrăcată prima doamnă”, a spus Eli Lăslean.

VEZI ȘI: Drama care i-a marcat viața lui Eli Lăslean: „Viața noastră se poate schimba într-o fracțiune de secundă” /EXCLUSIV

Ținuta trebuie să aiba un aer de serenitate și decență

De obicei sunt și niște reguli stricte în asemenea situații, a spus realizatoarea emisiunii, Georgiana Ioniță-Toader, de la Spectacola și DC News.

„Cred că niciodată nu am încălcat regulile. Ținuta trebuie să fie, pe lângă frumoasă, să fie feminină, dar în același timp să aibă și un aer decent și o serenitate. Cumva, Carmen Iohannis asta și-a dorit, o rochie albastră ca cerul senin. Și asta am reușit să-i fac când l-a întâmpinat pe Papa la noi în țară”, a precizat Eli Lăslean.

Întâlnirea cu prima doamnă a Franței

Știu că ați avut și un moment surpriză în cariera dumneavoastră, a menționat realizatoarea emisiunii, Georgiana Ioniță-Toader, de la Spectacola și DC News.

„Momentul cu vizita președintelui Macron, atunci am făcut trei ținute. Și la vizita pe care au făcut-o cele două doamne prin oraș. La un moment dat m-am pomenit cu telefonul sunând și am fost atenționată că în 10-15 minute vin la noi în vizită și a fost, întra-adevăr, o surpriză pe care nu pot să vi-o descriu, doar că m-am simțit electrocutată”, a adăugat Eli Lăslean.

Urmărește emisiunea integral aici:

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel