Drama care i-a marcat viața lui Eli Lăslean: „Viața noastră se poate schimba într-o fracțiune de secundă” /EXCLUSIV

Data publicării:
Întâlnire cu Arta: Eli Lăslean - designer vestimentar / VIDEO
EXCLUSIV
Descriere foto: Întâlnire cu Arta: Eli Lăslean - designer vestimentar / VIDEO

Renumitul designer vestimentar a povestit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre experiențele sale, dar și cum a reușit să treacă greul vieții, având rolul de mamă, dar și de tată.

„Întâlnire cu arta”, emisiune difuzată în fiecare sâmbătă la Spectacola și DC News, este întâlnirea dumneavoastră cu lumea fascinantă a teatrului, a filmului și a tuturor formelor de artă, prin ochii și poveștile unor invitați de seamă. O oră în care vă invităm să vă desprindeți de cotidian și să pășiți în lumea artiștilor, să le aflați poveștile, să le cunoașteți munca și să vă lăsați inspirați de frumos și emoție. 

Georgiana Ioniță Toader, gazda emisiunii, își propune ca în fiecare săptămână să vă surprindă cu poveștile invitaților ei, dar și să vă deschidă apetitul pentru artă. 

Săptămâna aceasta, Eli Lăslean, cunoscută drept „designerul Primei Doamne“, cu o experiență de peste 30 de ani în modă, a venit să își spună povestea de succes, cu suișuri și coborâșuri, dar cu multă muncă, determinare și dragoste pentru frumos. 

Numele ei este legat de personalități marcante ale României. De 7 ani se ocupă de vestimentația Primei Doamne, fiind responsabilă de aparițiile impecabile pe care le presupune statutul acesteia. 

De asemenea, și alte celebrități s-au lăsat pe mâna ei. 

VEZI ȘI: Designerul lui Carmen Iohannis, Eli Lăslean, răspunde criticilor aduse soției președintelui: „Doamna Macron avea la fel, fusta mai scurtă”

O poveste parcă desprinsă din cărți

Cei de acasă nu știu că aveți o poveste de viață demnă de un scenariu de film, de la un punct încolo ați parcurs cu durere niște etape ale vieții, a întrebat realizatorul emisiunii, Georgiana Ioniță-Toader.

Eli Lăslean: „Viața m-a încercat crunt. Mulți dintre cei care mă cunosc sau m-au urmărit sau le-am atras atenția prin lucrurile deosebite pe care le-am făcut au observat asta. În primul rând, cei din jurul nostru care ne cunoșteau știu că în urmă cu 25 de ani, în 1998, după ce pornisem această firmă, eram o familie frumoasă. Am plecat spre București să mai cumpărăm două mașini de cusut și, pe Valea Oltului, un tir ne-a lovit și în loc să ajungem la târgul unde trebuia să ajungem, am ajuns la spital, soțul meu a fost accident foarte grav, un accident tragic, care până la urmă a dus la plecarea lui de aici după patru luni și ceva de agonie și de comă. Viața noastră se poate schimba într-o fracțiune de secundă. Eu nu credeam că mie mi se poate întâmpla așa ceva, și totuși, când viața te scoate la tablă, dar nu ți spune lecția, trebuie să dai răspunsul. A fost un moment în care m-am simțit responsabilă pentru că noi eram un cuplu foarte frumos și ne iubeam foarte mult și asta e apropo de cei care zic că dragostea durează 2-3 ani, nu e adevărat. Durează 2-3 ani dacă e doar o îndrăgosteală, dar dacă este clădită pe un postament solid, dacă există un sistem de valori comun și dacă există acel drag, căruia unii îi zic chimie, adică să-ți fie drag de omul din fața ta, dragostea nu moare, ea trăiește și se dezvoltă și înflorește în fiecare zi pentru că e ceva ce merge natural, dar trebuie să fie un postament solid. Când e doar o aparență atunci dispare.

La noi a fost în primul caz și de asta durerea mea a fost cumplită, mi-au trebuit muți ani ca să-i fac față și să mă vindec. Într-un fel și a trebuit să preiau frâiele familiei, să devin capul familiei, probabil că în perioada aceea am fost într-o energie masculină. Atât de frică mi-a fost că nu o să pot să mă descurc fără el pentru că era partenerul ideal, era sprijinul meu, era inginerul competent, era iubitul meu, prietenul meu cel mai bun, era perfect. De aceea probabil că am făcut și unele gesturi extreme. Îmi aduc aminte la câțiva ani, la 3, 4 ani după aceea, am construit sediul meu de firmă, mi-am luat o mașină nouă și am deschis câte un magazin nou din trei în trei zile: Oradea, Craiova București. Sunt foarte mulțumită de cum am reușit să trec prin această durere și să-mi desfășor viața, iar acum sunt la faza când încerc să-mi aduc aminte că sunt femeie; 30 de ani n-am avut timp să observ asta”, a spus Eli Lăslean pentru Spectacola și DC News.

Urmărește emisiunea integral aici: 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel