Drama uriașă prin care a trecut Marina Voica, după moartea fratelui său din Rusia: „Nu îmi vine să cred”

Data publicării:
Marina Voica, captură video PRO TV
Descriere foto: Marina Voica, captură video PRO TV

Marina Voica a vorbit despre ultima rudă pe care a mai avut-o în viață, în Rusia, și care s-a stins în urmă cu un an. 

Marina Voica nu mai are nevoie de nicio prezentare. Solista este îndrăgită de majoritatea românilor, care îi fredonează și astăzi cele mai cunoscute melodii. Ce nu știe toată lumea este faptul că artista este din Rusia, de origine, iar în România a ajuns prin intermediul soțului ei român. Totuși, familia vedetei a rămas acolo, iar Marina Voica spune că a trecut printr-o adevărată dramă, în urmă cu un an. Artista nu a putut să-și înmormânteze fratele, întrucât politica din Rusia este prea dură, iar numărul aprobărilor și actelor de care avea nevoie, era prea mare. 

„Din cauza unei politici stupide că noi, oamenii obişnuiţi, n-aveam nicio vină. Nu am putut să mă duc să-l înmormântez pe fratele meu.

Peste câteva zile va împlini un an de când a murit ultimul meu om pe care l-am avut ca rudă. Nu îmi vine să cred că a fost îngropat. Eu stau numai pe posturile rusești. Era fratele mai mare cu șapte ani, el m-a educat.

Este așa de complicat. Trebuie să știi în amănunte toată istoria. Putin este un militar. El nu este domnul Macron.

El se uită la toată povestea asta ca un militar. El are un plan de militar și foarte greu să înțelegi așa ceva. Nu-mi vine să cred că într-adevăr mor mii de oameni”, a spus Marina Voica pentru Antena 3 CNN.

Poate te interesaeză și: Marina Voica, experiență INEDITĂ, la 85 de ani. Artista a participat la o cursă „NEBUNĂ” de mașini: „Era să mor acolo”

 

Ce pensie câștigă Marina Voica

După o viață petrecută pe scenă, Marina Voica nu încasează nicio pensie de la stat. Norocul artistei vine din pensia de urmaș și de la îndemnizație, pe care i le oferă lunar Ministerul Culturii. Așadar, potrivit redactia.ro, artista beneficiază de suma de 1900 de lei, după urma fostului ei soț, care a murit în urmă cu ceva timp, medicul Viorel Teodorescu. În plus, îndrăgita solistă de muzică ușoară, mai beneficiază și de o îndemnizație de merit, în valoare de 6900 de lei. În acest sens, chiar dacă de la statul român nu primește niciun ban, Marina Voica se declară a fi mulțumită de veniturile sale. 

‘’Nu mă plâng nici din punct de vedere material, chiar dacă nu am pensie de la stat. Am fost artist liber profesionist. Mă mulțumesc cu pensia de urmaș. Și, mulțumită Ministerului Culturii, primesc o indemnizație de merit. Datorită valorii recunoscute de public a muncii mele și a vechimii în activitatea artistică. Nu am probleme cu partea materială. Nu am regrete, iar cea mai mare împlinire a vieții mele este că trăiesc, că mă bucur de lumea noastră. Am dus o viață cu bucurii, cu necazuri, ducem o luptă permanent, ne facem că nu observăm ceea ce ar putea să fie rău, suferim dar mergem înainte că așa merge viața. În viață trebuie să te lupți cu nedreptatea. Nu-i așa? Este cel mai mare dușman al omului. Fiecare om are câte o nedreptate pe care trebuie să o îndure. Eu îmi fac dreptatea mea, cred că este cel mai pozitiv lucru pentru care sunt iubită, pentru energie...Nu optimism, că eu nu sunt optimistă. Eu sunt poate realistă și încerc să văd lucrurile așa cum sunt’’, a declarat Marina Voica în emisiunea ‘’La Măruță’’.

Citește și: Marina Voica, despre starea de sănătate, la un an de la operația pe cord deschis: „A fost o mare cumpănă”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel