Designerul lui Carmen Iohannis, Eli Lăslean, răspunde criticilor aduse soției președintelui: „Doamna Macron avea la fel, fusta mai scurtă”

Data publicării:

Eli Lăslean se ocupă în prezent de aparițiile soției președintelui, aceasta dezvăluind după ce criterii se ghidează când o îmbracă pe Carmen Iohannis. 

Soția președintelui Klaus Iohannis a fost ținta mai multor critici în ultima vreme, pentru ținutele neinspirate pe care a ales să le poarte când a participat alături de soțul ei la unele dintre cele mai importante evenimente, ultimul fiind chiar încoronarea Regelui Charles. Chiar dacă s-a văzut o evoluție în stilul vestimentar al acesteia, Cătălin Botezatu tot nu a fost satisfăcut în totalitate de rochiile purtate de Carmen Iohannis la acest eveniment istoric în lume. 

„Mantoul care acoperă rochia este, la fel, din brocard, sunt culori frumoase, pantoful este unul ok, nu a dat greș cu el. În ceea ce privește rochia cred că trebuia puțin mai cambrată, acele pliuri care se văd ar fi trebuit mult mai atent lucrate, sau poate simplul fapt că a fost închis mantoul arată acest aspect șifonat. Prima doamnă nu are cercei, are o cruciuliță, comentabilă această alegere. Nu punem la o apariție pe care o avem la casa regală un lănțișor cu cruciuliță.

La fel, geanta cu lanț nu este o alegere bună. Trebuia să opteze pentru un clutch, așa cum are Principesa Margareta. În momentul în care faci o poză cu geanta cu lanț îți va ‘sugruma’ umărul și îl va deforma, ceea ce a și făcut în cazul de față. Mă bucur, însă, că prima doamnă a asimilat rochiile și fustele care depășesc și acoperă genunchiul”, a spus Cătălin Botezatu, în exclusivitate, pentru unica.

VEZI și: Ce spune Adina Buzatu despre ținutele purtate de Carmen Iohannis și de Principesa Margareta, la încoronarea Regelui Charles al III-lea: „Ambele ținute sunt...”

Cum răspunde designerul lui Carmen Iohannis

Designerul lui Carmen Iohannis, Eli Lăslean, spune că nu este simplu să-i asiguri vestimentația Primei Doamne, care are nevoie să respecte un protocol bine prestabilit, pe care aceasta l-a studiat și a încercat să-l pună cât mai bine în practică întotdeauna.

„Una dintre aparițiile pe care le-a avut la încoronarea regelui Charles, a fost realizată de noi, este vorba de costumașul roz din ziua premergătoare încoronării.

Atunci când asiguri vestimentația Primei-doamne a țării este o responsabilitate foarte mare, este o onoare foarte mare, este și un rol dificil pentru că trebuie să creezi o ținută care să fie atât pe placul persoanei care o poartă, cât și a privitorilor.

Trebuie să respecți anumite reguli și, în același timp, să creezi o ținută care să fie foarte plăcută și care să îndeplinească mai multe criterii, adică o ținută decentă, o ținută frumoasă, o ținută de protocol”, a declarat designerul Eli Lăslean, potrivit click!.

Citește și: Carmen Iohannis, nouă gafă vestimentară în Brazilia: „O fi zis că merge la carnaval”. Care e rochia ce a stârnit controverse

„Doamna Macron avea la fel, fusta mai scurtă”

De asemenea, chiar dacă moda spune că la astfel de ocazii fusta ar trebui să fie peste genunchi, așa cum consideră și Cătălin Botezatu, de altfel, Eli Lăslean spune că, de-a lungul timpului, mai multe femei importante la nivel mondial nu au respectat acest tipar, motiv pentru care nu consideră acest aspect ca fiind o greșeală. 

„ I-am făcut în cei șapte ani, de când colaborăm și de când i-am realizat prima rochie, apoximativ 50 de ținute pe care le-a purtat în întâlnirile oficiale. În ce privește problema fustei prea scurte, îmi aduc aminte de momentul vizitei președintelui Macron când și doamna Macron avea la fel, fusta mai scurtă.

Și la Regina Letiția, nu?! E cam la fel! Acum este o tendință în modă ca fusta să depășească genunchiul și întotdeauna încercăm ca ținutele să țină cont de trendurile din modă. Cu doamna Iohannis de obicei colaborez, îmi cere părerea de fiecare dată, dar până la urmă dânsa alege.

De fiecare dată când trebuie să îmbrac o femeie o întreb cam ce-i place să poarte și atunci mergând pe firul poveștii încep să construiesc. Rochia este la fel ca și sufletul femeii. Până la urmă, eu asta urmăresc de fiecare dată ca femeia pe care o îmbrac să fie super fericită!”, a mai spus celebra creatoare de modă pentru sursa citată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel