Băutura secretă pe care Sofia Vicoveanca o consumă în fiecare dimineața. Așa se menține în formă, la 81 de ani

Data publicării:
Sofia Vicoveanca, Captură Video PRO TV
Descriere foto: Sofia Vicoveanca, Captură Video PRO TV

Sofia Vicoveanca a dezvăluit rutina alimentară ce o ajută să se mențină în formă. 

Sofia Vicoveanca este extrem de apreciată de toată lumea pentru modul în care arată la vârsta de 81 de ani. Celebra interpretă de muzică populară pare că a oprit timpul în loc, întrucât nu doar că emană de fiecare dată extrem de multă energie și o stare de spirit foarte pozitivă, dar arată și foarte bine. În acest sens, cântăreața spune că are mai multe secrete, pe care le-a împărtășit în cadrul unui interviu. Așadar, dimineața nu și-o începe niciodată fără un suc pe bază de crudități, iar ziua continuă tot cu o rutină sănătoasă, din care cafeaua lipsește cu desăvârșire.

”Eu consum foarte multe crudități. Dimineața îmi fac un suc din țelină, morcov, sfeclă roșie, măr, cartof crud, roșie și câteva picături de lămâie. În rest, consum foarte multe salate. Mai mănânc brânză, ouă. Seara nu prea mănânc, dar din când în când mai poftesc la câte ceva dacă mă uit la vreun film. Cafea nu beau, alcool nici atât, țigara nu știu să o mânuiesc, în schimb beau foarte multe ceaiuri”., a declarat vedeta, potrivit evz.ro.

Pe aceeași temă: „Mă cheamă pământul”. Sofia Vicoveanca, declarații neașteptate la 81 de ani. Care este cea mai mare dorință a artistei

Sofia Vicoveanca nu se ferește nici de grăsimi

Chiar dacă foarte multe persoane identifică un stil de viață sănătos fără prea multe grăsimi, spre deloc, îndrăgita cântăreață de muzică populară spune că nu a îndepărtat definitiv acest tip de alimente din meniul ei. Artista adoră gălbenușul de la ouă, smântâna și obișnuiește să aibă mereu cam două mese pe zi, unde încearcă să integreze toți nutrienții necesari unui stil de viață sănătos. 

„Acum nu mai gătesc pentru că dacă fac o ciorbă, cine mănâncă mai multe porții? Eu merg pe minuturi, îmi plac ouăle moi, așa cleioase, cu pâine prăjită, cu o țâră de unt, să știți că îmi place smântâna, smântâna cu mămăliguță, nu mă feresc de grăsimi, cam 2 mese pe zi, cam așa e. Nu beau cafea, că am tensiune oscilantă și mă mai cruț, un capuccino cu lapte mult, ceaiuri, te miri ce!”, a mai spus artista de muzică populară.

Te-ar putea interesa și: Sofia Vicoveanca, ingredientul inedit pe care îl pune în ciorbă: „Vă spun rețeta! Este un borș acru”

Ce alimente nu consumă niciodată

Nici la masa de sărbători nu este foarte reținută, ba chiar obișnuiește că consume tot ce îi poftește inima. Totuși, există două alimente de care nu se apropie niciodată, mai mărturisește Sofia Vicoveanca. Nu face aceste sacrificii pentru sănătate, ci din frica de a nu-i fi afectată în vreun fel vocea.

„De Sărbători am mâncat de toate. Nu am făcut excepție de la nimic anume. Nu îmi este frică că o să mă îngraș. Eu semăn cu tatăl meu. Am carne macră pe mine. Nu am ținut niciodată regim. Singurul lucru de care m-am ferit toată viață a fost acela de a mânca ceapă și am încercat pe cât posibil să nu beau acidulat, pentru că îmi afectează glasul.”, a spus Sofia Vicoveanca pentru Click!.

Citește și: Sofia Vicoveanca, despre retragerea din industria muzicală: "Sunt la capăt de drum..." Care este cea mai mare dorință a artistei



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel