Sofia Vicoveanca, despre retragerea din industria muzicală: "Sunt la capăt de drum..." Care este cea mai mare dorință a artistei

Data publicării:
Sursa foto: Sofia Vicovenca, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Sofia Vicovenca, Facebook

Sofie Vicoveanca a vorbit despre retragerea din industria muzicală. 

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară. Artista a încântat ani la rând publicul cu melodiile sale. Acum, Sofia Vicoveanca se gândește deja să se retragă din industria muzicală. 

Sofia Vicoveanca, despre retragerea din industria muzicală

Artista a recunoscut că și-ar fi dorit să prezinte Vocea României, însă este conștientă de faptul că este mult prea târziu, iar cariera sa muzicală este la capăt de drum. Cu toate astea, artista este mândră de toate realizările sale.

„Mi-ar plăcea să prezint Vocea României, dar nu am de gând să fac așa ceva pentru că sunt la capăt de drum și îmi cunosc măsura„, a mai spus cântăreața de muzică populară. Eu am o vorbă: nimeni ca mine și nici eu ca alții. Eu am 63 de ani de cântat, bătuți pe muchie. Așa mi-am croit drumul meu de cântăreață. Nu este fală, poate sună a mândrie. Dacă un coleg de breaslă din altă zonă folclorică a avut o idee asemănătoare cu a mea, eu am avut puterea să renunț. Eu m-am format pe vremea cenzurii.', a declarat artista în cadrul emisiunii „Generații de distracții', de la Pro TV.

Sofia Vicoveanca a dezvăluit motivul pentru care ține mereu 10 lei în traistă

artista a dezvăluit motivul pentru care poartă mereu 10 lei în trăistuța sa. În urmă cu mai mult timp,  pe când era angajată la Rapsozii Botoșanilor, chiar cu o zi înainte de ziua sa de naștere a avut un spectacol. Primarul și-a dorit să o omagieze și i-a dăruit un buchet de flori, iar colegii săi i-au cântat „La mulți ani!” în fața publicului. Pe scenă s-a strecurat și un bărbat mai în vârstă, care a dorit să-i facă artistei un cadou. Acesta i-a oferit 10 lei spunându-i să își cumpere o ciocolată. 

„Pe 22 am avut spectacolul, iar pe 23 era ziua mea și când am intrat pe scenă băieții mi-au cântat Mulți ani trăiască. M-am ciupit ca să-mi revin, am cântat şi fiind ultima în program a venit primarul cu flori și eu nu am mai ieșit din scenă, că era în aşa fel că nu am mai putut să ies. În timp ce vorbește primarul văd că urcă un bătrânel pe scenă și prin spatele primarului mă trage de mânecă și îmi spune: dumneata ai cântat cândva la nunta fetei mele. Şi îmi strecoară în mână 10 lei și îmi spune: să îți iei o ciocolată.”, povestit Sofia Vicoveanca în emisiunea „De-a viaţa ascunselea” de la Antena 3.

Impresionată de gestul bărbatului, aceasta a mărturisit că va păstra acei bani mereu în trăistuța sa. 

„În momentul ăla m-a trecut un fior. Am cerut scuze primarului și am spus: <<vă rog permiteți, îmi dați în vă rog microfonul?>> Și am spus așa: <>”, a continuat artista.

Chiar și acum, Sofia Vicoveanca are acei bani, deși a avut multe momente în care avea nevoie de ei pentru a-și cumpăra pâine.

„Să știți că am rămas și fără pâine în casă și nu am apelat la aceşti 10 lei”, a mai mărturisit Sofia Vicoveanca.

Citește și: Sofia Vicoveanca, motivul pentru care nu a fost niciodată mireasă. Ce legătură are cu înfățișarea ei fizică

Sofia Vicoveanca, despre drama trăită în copilărie. Prin ce a trecut artista înainte să devină cunoscută: "Mă temeam"Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel