Băutura minune care te ajută să slăbești mai repede. Alexander Florescu: „Trebuie să îl consumăm pe stomacul gol”. Cum se prepară / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Alexander Florescu, la Pastila de Frumusețe
EXCLUSIV
Descriere foto: Alexander Florescu, la Pastila de Frumusețe

Alexander Florescu a dezvăluit cele mai importante sfaturi pe care trebuie să le știi, dacă și tu îți dorești să ai un stil de viață cât mai sănătos.

Alexander Florescu, instructor de fitness, a fost prezent în cadrul emisiunii „Pastila de frumusețe”, de la Spectacola, DC News și DC Medical, acolo unde a dezvăluit cum trebuie să arate o dietă corectă, care să ofere și rezultate pe termen lung. Însă, pe lângă anumite reguli alimentare pe care trebuie să le respecți, există și anumite „trucuri” care pot ajuta foarte mult în tot acest proces de slăbire, ne spune Alexander Florescu. Spre exemplu, poți consuma anumite băuturi care pot avea adevărate rezultate miraculoase.

„Este indicat să bem apă călduță cu lămâie pe stomacul gol, înainte de a lua micul dejun. Mai este indicat și la prânz să bem o sticluță cu apă cu lămâie, dar este foarte, foarte bun în procesul de slăbire ceaiul de chimen. Este un ceai termogenic, care ajută la arderea grăsimii. Le-am spus asta și persoanelor cu care lucrez și a dat rezultat foarte bun. Am mai auzit și de oțetul de mere folosit în salate, ajută foarte mult în procesul de slăbire, însă nu am pus accentul pe el. Am pus accentul pe ceaiul de chimen și pe ceaiul alb, pe care îl putem consuma înainte de fiecare antrenament. Ne ajută mult la arderea grăsimilor.”, a declarat Alexander Florescu, instructor de fitness, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și DC Medical.

Te-ar putea interesa și: Cum scăpăm de celulită și de kilogramele în plus. Alexander Florescu, sfaturi prețioase la Pastila de Frumusețe / VIDEO

Cum prepari ceaiul de chimen

Ceaiul de chimen se prepară extrem de ușor, ne spune Alexander Florescu, care ne recomandă să-l consumăm tot pe stomacul gol, în locul paharului de apă cu lămâie, care este, la rândul său, extrem de bun.

„Ceaiul de chimen trebuie să îl consumăm pe stomacul gol, în loc de apa cu lămâie. Semințele de chimen le luăm și le punem într-un imbric, le lăsăm să se prăjească 30 de secunde, după care facem acest ceai, neîndulcit. Pentru unele persoane gustul nu este unul foarte bun, pentru altele, da.”, a continuat el.

Citeșt și: Adevărul despre pepenele galben cu brânză. Cum poate influența silueta. Carmen Brumă: „E normal să aibă mai multe calorii”

Alexander Florescu, semnal de alarmă pentru părinți

Nu doar adulții au devenit extrem de interesați în ultima vreme de o dietă și un stil de viață cât mai sănătos, ci și copiii, ne spune Alexander Florescu. România ocupă locul 1 în Europa, când vine vorba de obezitatea infantilă, un lucru extrem de îngrijorător, care ar trebui să fie sesizat în rândul tuturor părinților.

„În momentul de față, sunt mulți doritori care vor să scape de kilogramele în plus, însă mulți se gândesc că vor găsi o variantă ușoară, adică să se înfometeze sau să țină cont de sfaturile pe care prietenul sau prietena le-a avut de la nutriționist. Este bine ca toată lumea să aibă un plan de nutriție personalizat și să educăm și copiii, pentru că am ajuns să ocupăm locul 1 de obezitate infantilă în Europa.”, a mai spus acesta.

VEZI și: Cinci alimente extrem de bune pentru digestie. Trebuie să le introduci neapărat în meniul tău



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel