Cum scăpăm de celulită și de kilogramele în plus. Alexander Florescu, sfaturi prețioase la Pastila de Frumusețe / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Alexander Florescu, instructor de fitness, este invitatul Andreei Cercel, în emisiunea Pastila de Frumusețe, de la Spectacola, DC News și  DC Medical.

Sâmbătă, 26 august, ora 15:00, avem o nouă ediție a emisiunii Pastila de Frumusețe, la Spectacola, DC News și DC Medical.

Alexander Florescu, instructor de fitness, este invitatul săptămânii, care ne dezvăluie tot ce trebuie să știm despre o dietă cât mai echilibrată și un stil de viață sănătos. De asemenea, specialistul trage și un semnal de alarmă asupra fenomenului de obezitate infantilă care există în țara noastră. Copiii trebuie să fie îndrumați încă de mici spre a-și forma diferite obiceiuri corecte, când vine vorba de mâncare, dar trebuie să fie stimulați să facă și mișcare, în diferite forme atractive, care să nu le plictisească pe micuți.

„În momentul de față, sunt mulți doritori care vor să scape de kilogramele în plus, însă mulți se gândesc că vor găsi o variantă ușoară, adică să se înfometeze sau să țină cont de sfaturile pe care prietenul sau prietena le-a avut de la nutriționist. Este bine ca toată lumea să aibă un plan de nutriție personalizat și să educăm și copiii, pentru că am ajuns să ocupăm locul 1 de obezitate infantilă în Europa.”, declară Alexander Florescu, în cadrul emisiunii.

 

Tot în cadrul discuției desfășurate la „Pastila de Frumusețe”, Alexander Florescu va combate și anumite diete celebre, dar ne va dezvălui cum ne putem menține în formă, după ce am reușit să scăpăm de mai multe kilograme în plus. Lista subiectelor interesante nu se termină aici, astfel încât vă așteptăm să vizionați întreaga emisiune sâmbătă, 26 august.

Temele pe care le veți regăsi în această discuție sunt:

Cum menținem rezultatele pe termen lung

Cum prevenim obezitatea la copii

Cele 3 legume „minune” pentru siluetă

Ce băuturi trebuie să consumi într-o dietă

Carbohidrații și rolul lor în dietă

Idei de preparate sănătoase

Cum scăpăm de celulită

Legumele „vedetă” ale toamnei, pe care trebuie să punem accentul

 

Nu ratați emisiunea „Pastila de Frumusețe”, de sâmbătă, 26 august, de la ora 15:00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201   

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania      


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/     

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola   

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en    

Site: https://www.spectacola.ro/     

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel