Andreea Marin: „S-au spus atâtea minciuni despre mine”. Cum a gestionat vedeta atacurile primite în cei 30 de ani de carieră

Data publicării:

Andreea Marin afirmă că este un om puternic și că nu s-a lăsat niciodată afectată de răutățile din jur. 

Andreea Marin a fost invitata Ilincăi Vandici, în cadrul podcastului „Te Ascult cu Ilinca Vandici”, unde a vorbit despre minciunile care s-au spus despre ea, în decursul celor 30 de ani de activitate.


„Eu sunt un om puternic. Pe mine nu mă destabilizează trei ametiți care își propun ei să facă bullying. Am trecut prin atâtea răutăți în cei 30 de ani de când sunt în ochii lumii, încât pe mine nu mă va destabiliza vorba unuia sau altuia.

S-au spus atâtea minciuni despre mine. Dacă aș fi fost să pun suflet despre fiecare astfel de vorbă, n-aș mai fi construit nimic”, a declarat Andreea marin în cadrul podcastului. 

Andreea Marin, interviu emoționant pentru SPECTACOLA și DC NEWS: „Nu îmi permit să cred în destinul scris de cineva”

Cum a gestionat vedeta răutățile din jurul ei

Fosta prezentatoare TV spune că, pentru ea, faptul că a avut realizări și reușite, a fost cel mai bun răspuns în fața celor care au criticat-o. 

„Când tu îți duci efortul înspre a construi îi lași pe ceilalți să latre pe marginea drumului și tu îți vezi de munca ta. Până la urmă, oamenii cu capul pe umeri, căci doar părerea lor te interesează, vor vedea ce fel de om ești”, a mai spus vedeta.

Andreea Marin, dezvăluiri emoționante despre moartea mamei sale: „Am devenit brusc un om matur. Tata mi-a fost stâlp” EXCLUSIV


Lecțiile primite de la tatăl ei


„Aceasta e calea pe care am găsit-o de cuviință în viață, influențată și de tatăl meu, pentru că mama a devenit a înger când aveam doar 9 ani și poate n-am ajuns în discuții de care a-și fi avut atâta nevoie ca fata. (...)Cu tata am avut șansa asta, dar și cu alți oameni dragi pe care i-am întâlnit în viață. (...) Oamenii aceștia m-au dus pe calea asta a binelui. Și mi-au zis: luptă pentru ceea știi că e just. Nu te da deoparte din calea unui vis pe care îl ai pentru că alții nu vor să-l împlinești. Întrebarea e: 'E justă calea? Tu vrei să-l împlinești?' E foarte important să avem acest bun simț, această așezare, smerenie. Să nu ne închipuim că le știm pe toate. Că deja putem da lecții altora”, a mai spus vedeta.

Andreea Marin, cu decolteul generos la înaintare. Cum arată în costum de baie, la 47 de ani


Mentalitatea pentru succes pe care a dobândit-o

Mai mult, vedeta spune că nu există seară în care să pună capul pe pernă și să nu își pună câteva întrebări existențiale. Ea dezvăluie că gândirea pozitivă a ajutat-o pereu să treacă peste perioadele dificile și că evită să se plângă. 


„Eu în fiecare zi învăț ceva. Eu când pun capul pe pernă seară mă întreb: 'De ce am trăit această zi? Care a fost rostul acestei zile în viața mea?' Eu vreau ca fiecare zi să aibă sens!

De ce am trăit asta? De ce am atras asta? Ce am eu de învățat din asta? Caut, de fapt, să transform în ceva pozitiv chiar și negativul care trece prin viață. Dacă vrei să te plângi, poți să faci asta, dar ce ai de câștigat”, a mai spus aceasta.

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Andreea Marin / EXCLUSIV

Andreea Marin, la 20 de ani de la aventura pe Kilimanjaro: "Caută-ți muntele și urcă-l! După o astfel de experiență, ești cu totul alt om” EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel