Andreea Marin, interviu emoționant pentru SPECTACOLA și DC NEWS: „Nu îmi permit să cred în destinul scris de cineva”

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Andreea Marin vine la Interviurile Spectacola și DC News, vineri, de la ora 17:00, pentru a vorbi despre cum a depășit momentele „imposibile” din viața ei.

După succesul emisiunii „Nu există nu se poate”, Andreea Marin lansează o carte, cu același nume, prin care vrea să împărtășească lecțiile pe care le-a primit de la viață, dar și poveștile oamenilor pe care i-a avut invitați în emisiune. Povești de succes, ale unor oameni care au avut de înfruntat obstacole aparent „imposibile”. Oameni care au demonstrat că „nu există nu se poate”. 

Andreea Marin: 'Nu există nu se poate' este motto-ul meu în viață”


Andreea Marin a fost invitata Georgianei Ioniță, la Interviurile Spectacola și DC News, unde a vorbit despre cartea la care lucrează, dar și despre mentalitatea care a ajutat-o să reușească în viață. 

„Nu există nu se poate” este motto-ul meu în viață, de fapt. Am moștenit aceste vorbe de la tatăl meu. Cred că nici nu își dădea seama. El nu spunea cu o anumită intenție vorbele astea. Îi intraseră în sânge. Era genul de om puternic, în aparență cel puțin, căci era și un om sensibil, în egală măsură.  Era genul de om pentru care, întradevăr, nu exista nu se poate. El nu își dădea o altă variantă. 

Și dacă nu găsea soluția azi, trebuia să găsească o altă soluție pentru mâine. Îmi amintesc de copilărie, de tinerețe, îmi tot spunea, atunci când eu mă plângeam, că toți ne mai plângem din când în când, că nu ne iese una, că nu ne iese alta: 'nu, nu există nu se poate! Nu ai pus destulă voință, nu ai pus destulă imaginație în ceea ce ai de îndeplinit. Cineva care se opune e un test al vieții. Ce ai vrea, ca totul să se așeze în calea ta și să nu ai nimic de luptat  să obții ceva bun în viață'.

Cumva, mă forța, în sensul bun al cuvântului să cauți soluții. Mereu altele, până când asta mi-a intrat în sânge și a devenit un exercițiu atât de des făcut, încât pur și simplu așa am devenit eu ca persoană”, a declarat Andreea în interviul de la Spectacola și DC News. 

„Dacă nu aș crede în asta, nu aș mai face nimic în viață”


Crezi în destin sau crezi că mai degrabă că norocul ți-l faci cu mâna ta?

 

„Nu îmi permit să cred în destinul scris de cineva și care nu îmi dă liberul arbitru. Mă deranjează ideea asta. Da, cred în destin în sensul că, mă rog, și zodiile astea nu sunt chiar degeaba. Anumite trăsături ne sunt dăruite de la naștere.

Dar eu cred și în puterea noastră de a schimba lucrurile în bine. Dacă nu aș crede în asta, nu aș mai face nimic în viață. Doar aș sta și aș aștepta ca lucrurile să se întâmple într-un fel sau altul, fără ca eu să îmi aducă aportul deloc la ceea ce se întâmplă. Nu cred că există cineva rațional care să poată gândi în felul ăsta. 

'destinul mi-a scris liniile vieții și eu nu am nimic de făcut că oricum nu pot schimba'. Eu cred că e o greșeală să gândești așa”, a mai spus Andreea Marin pentru Spectacola și DC News. 

Te consideri un om norocos?

„Nu mi s-a pus nimic pe tavă în viața asta.  A trebui să muncesc uneori de trei ori mai mult decât alții pentru a obține același lucru. În alte cazuri, însă,  am avut un simț, am avut o Intuiție”, a mai spus vedeta. 

 

Care au fost momentele în care Andreea Marin s-a întâlnit cu imposibilul dar și cum a reușit să treacă peste obstacole, aflați vineru,  de la ora 17:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și  DC News, dar și pe DC News TV. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel