Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Andreea Marin / EXCLUSIV

EXCLUSIV

Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Andreea Marin a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

Andreea Marin acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA și a completat în ORACOLUL VEDETELOR.


1. SPECTACOLA: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?

Andreea Marin: Să reușesc să fiu pe picioarele mele cât mai curând, astfel încât să ridic o povară de pe umerii tatălui meu. Am fost toți greu încercați când eu eram copil. Îmi pare rău, dar visul meu nu putea fi mai puțin serios, din păcate. Însă el s-a împlinit în jurul vârstei majoratului, când am devenit studentă și, în scurt timp, aveam și propriul serviciu, la început cu jumătate de normă, dar îndeajuns cât să simt că pot fi un sprijin și eu, la nevoie. 

 

2. SPECTACOLA: Care a fost cea mai mare trăznaie pe care ai făcut-o în copilărie?

Andreea Marin: Plecarea de acasă, cu păpușa în mână, la doar câțiva anișori, să caut casa bunicii unde bunii mei îmi făceau "ou în coajă", tare poftă-mi era!  Le-am dat bătăi de inimă părinților mei, norocul a fost că, în drumul meu, fără să vreau, am trecut pe lângă o groapă mare, se săpa fundația unei clădiri, iar tatăl meu, inginer constructor, coordona echipa și se afla acolo, jos. Când a ridicat privirea de sub cască, cine era pe marginea craterului? Andreea și păpușa ei, Răpănoasa. Așa o poreclisem, era mereu nepieptanată și arăta neîngrijită, pentru că mă jucam cu degetele fără oprire în părul ei. 


3. SPECTACOLA: Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi?

Andreea Marin: Niciunul, nu am deloc regrete, pentru ca mi-am dat întotdeauna silința la maxim, nu am făcut economie de efort și imaginație, nu am avut ezitări. În privința a ceea ce nu a depins de mine, cele mai dureroase sunt pierderile oamenilor dragi, care m-au marcat și  le-aș schimba într-o clipă. 

 

Andreea Marin, la 20 de ani de la aventura pe Kilimanjaro: "Caută-ți muntele și urcă-l! După o astfel de experiență, ești cu totul alt om” EXCLUSIV

 

4. SPECTACOLA: Care este cea mai mare frică a ta?

Andreea Marin: Boala ce nu poate fi prevenită, războiul, teama de irațional. 

 

5. SPECTACOLA: Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră, care ar fi aceea?

Andreea Marin: Cand Chopin, când Bach sau furtună din orice gen muzical. 


6. SPECTACOLA: Care a fost cel mai penibil/haios moment din viața ta?

Andreea Marin: Penibil nu prea s-a întâmplat. Haios și cu emoții, căderea pe scările Surprizelor în direct, alunecând de sus până jos chiar la începutul emisiunii, într-o zi de 1 aprilie. Am avut o căderea elegantă, aș spune, nu a fost caraghioasă, m-am ridicat imediat și am spus ceva ce inspirația mi-a servit pe moment: "Bun găsit, e prima păcăleală de azi!" Publicul a reacționat minunat, întâi cu un gest de a se ridica să mă ajute, apoi, văzând redresarea, cu aplauze și zâmbete de bucurie. Dealtfel, eu sunt genul de om căruia îi place hazul de necaz, pe care îl prefer în loc de dramă sau victimizare. 


7. SPECTACOLA: Care este cel mai interesant lucru pe care l-ai văzut/citit săptămâna aceasta?

Andreea Marin: Fiica mea citește zi de zi o carte de dezvoltare personală pentru adolescenți, eu am citit anterior varianta pentru maturi. La final de zi, povestim, e o bucurie pentru mine să văd lumea prin ochii ei, să mă bucur văzând evoluția ei și chiar să descopăr lucruri pe care eu le învăț de la un adolescent, și nu invers. Vă recomand cu tot sufletul "Eficiența în 7 trepte sau un abecedar al înțelepciunii" de Stephen R. Covey,  iar varianta pentru adolescenți e scrisă de fiul autorului, care a fost o celebritate în domeniu. 


8. SPECTACOLA: Care este cel mai inutil talent pe care îl ai și cum l-ai descoperit?

Andreea Marin: Nimic nu e inutil, absolut totul e de folos, dacă știi ce să faci cu fiecare detaliu și îți dai silința destul. De pildă, am făcut matematică - fizică în liceu și apoi facultatea de informatică ce părea că va fi viitorul meu, așadar părea că nu-mi vor folosi la nimic Școală de Muzică urmată, Școala Populară de Artă, cenaclul de literatură, cursurile de dans... Iată că, peste timp, căile vieții m-au dus spre televiziune și astfel am devenit un om de TV complex, nu doar un bun comunicator. 


9. SPECTACOLA: Care ar fi cele trei lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie și de ce?

Andreea Marin: Dacă e vorba de lucruri, as lua ceea ce m ar ajuta sa comunic la distanță, să mă încălzesc, să supraviețuiesc. Așadar, nu mofturi ale modernității. Și bineînțeles o imagine cu cei dragi. 


10. SPECTACOLA: Cum arată meniul „perfect” pentru tine și care ar fi alimentul la care nu ai putea renunța niciodată. 

Andreea Marin: Pot renunța la orice, nu există nu se poate. Dar nu aș vrea să renunț la brânză, un caș bun tine loc și de pâine și e pentru mine în capul listei preferințelor. 


11. SPECTACOLA: Ce altă meserie ai fi putut practica dacă nu alegeai acest drum?

Andreea Marin: Educator, îmi plac mult copiii și ei se atașează de mine ușor. 

 

12. SPECTACOLA: Numește o persoană din show-bizz-ul românesc pe care o găsești atrăgătoare. 

Andreea Marin: Andreea Esca e un exemplu, bineînțeles, chiar dacă nu singurul, dar mi-ați cerut un singur nume. Îmi plac oamenii frumoși pe dinafară și pe dinăuntru, inteligenți și buni, care nu păcălesc, ci confirmă pe termen lung. 

 

13. SPECTACOLA:  Recomandă-ne un serial sau un film care te-a impresionat.

Andreea Marin: The Crown, îmi plac serialele care îmbină detaliile de epocă și cele moderne, care vorbesc despre experiențe reale, despre istorie și oameni care au întrat în legendă. 


14. SPECTACOLA:  Care sunt viciile sau obiceiurile nesănătoase de care nu poți scăpa?

Andreea Marin: Pot orice și îmi pare rău că repet un principiu, dar este de bază pentru viața mea: nu există nu se poate, atunci când lucrurile depind de noi. Există doar "nu am destulă voință, nu pun destul efort sau imaginație". 


15. SPECTACOLA: Care crezi că este cel mai mare defect al tău?

Andreea Marin: Nu vreau să fiu lipsită de modestie, dar nu pot spune că sufăr sau fac pe cineva să sufere din pricina vreunui defect dezastruos pe care l-aș avea. Am defecte, nu sunt perfectă, sunt doar un om, însă niciunul nu este atât de important încât să deranjeze. De pildă, faptul că eu sunt un om cu o energie peste medie, care pare ca nu obosește și duce efortul până departe, e un defect pentru alții, care obosesc milt mai repede și nu pot ține pasul cu mine în anumite situații. Așadar, e subiectiv modul în care definim cuvântul "defect" uneori. 

 

16. SPECTACOLA: Dar calitate?

Andreea Marin: Generozitatea, omenia mă caracterizează și cred că și aici vorbim de subiectivism, uneori aceste calități deranjează. Depinde din ce unghi privești. 

 

17. SPECTACOLA: Pentru ce ai vrea să își amintească oamenii de tine?

Andreea Marin: Pentru că am avut cu adevărat un rost pe pământ, iar rostul meu a atins în mod pozitiv și viețile altor oameni. 

18. SPECTACOLA: Ce ai schimba în țară dacă ai fi președintele României? 

Andreea Marin: În primul rând, nu mi-aș dori asta nici în ruptul capului. Mulți oameni găsesc căi de a face bine chiar mai convingător decât din poziția aceea, și spun asta adăugând "din păcate", căci n-ar trebui să fie așa. Politica făcutăcum se face la noi pare că mai mult încurcă lucrurile, în loc să ne ajute. Aș schimba tare multe, însă, dacă as avea un mandat potrivit, începând cu sănătatea și educația. Menționez însă că, deși mi s-a oferit în repetate rânduri o poziție sau alta la nivel înalt în stat sau susținere de a candida în acest sens, efectiv eu și politica suntem două noțiuni paralele, nu ne putem întâlni, nu există această dorință din partea mea, nici acum, nici pe viitor. Cred ca rostul meu este pe altă cale în viață. 


19. SPECTACOLA: Cine este persoana din viata ta care te-a motivat cel mai mult?

Andreea Marin: Fiica mea. Când simțeam ca îmi este extrem de greu, îmi spuneam ca pentru ea voi face imposibilul sa devină posibil. Si asa a fost. 


20. SPECTACOLA: Care este cel mai mare regret al tău?

Andreea Marin: Că nu pot rezolva toate problemele oamenilor cu care ajung să iau contact, fiind limitată și eu, din păcate. Am multe nopți nedormite căutand soluții negăsite încă, din păcate. 

 

Vezi aici ce vedete au mai completat în ORACOLUL SPECTACOLA. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Dată: 01 noi 2021, 17:04 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience