Andreea Marin, cu decolteul generos la înaintare. Cum arată în costum de baie, la 47 de ani

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Marin a încins internetul cu fotografiile realizate în concediu. 

Andreea Marin se află în concediu în Italia, în Portofino, unde de bucură de vreme bună, mare și plajă. Vedeta își ține fanii la curent cu toate activitățile pe care le desfășoară, astfel că nu au putut lipsi nici pozele în costum de baie, pe care aceasta le-a realizat în timp ce conducea o barcă. 

 

Andreea Marin a dezvăluit cum arată dieta care o ajută să se mențină în formă și să dea jos repede kilogramele în plus.


 
În urmă cu ceva timp, Andreea Marin dezvăluia dieta pe care se bazează atunci când ia câteva kilograme în plus. 

"Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food –  mă feresc de ele ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidraţi, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14:00. Fructe şi legume proaspete în fiecare zi, dar la distanţă de mese. Atenție, fructe şi legume fără hormoni, fără toxine! Încercaţi să alegeţi ceea ce vine de a ţară şi nu e tratat chimic. Doi litri de apă pe zi. Paharul cu apă pe birou a înlocuit covrigeii şi alunele. Sare cât mai puţină, zahăr deloc, e bună şi mierea, nu prea des... Gimnastica de dimineaţă, 6 zile pe săptămână. Eu m-am convins că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep.

Cel mai greu mi-a fost să mă trezesc cu o oră mai devreme. Dar am uitat ce a fost mai dificil, pentru că acum pur și simplu nu înţeleg viaţa fără mişcare, fără sport. Trebuie să recunosc că am avut momentele mele de cădere, recidivele mele, dar important este când simţi că scapi controlul să îţi permiţi şi excepţii, după care să nu uiţi să reechilibrezi balanţa.

 Voi avea tăria să mă ridic acum din pat? Voi sări peste ora de aerobic sau mă voi ţine de program, aşa cum mi-am promis aseară? Cât voi mai rezista să trec pe lângă cofetărie fără să-ntorc capul spre vitrină? O să încetez vreodată cu văicăreala? Da, sigur, o să vină ziua în care o să spuneţi: Sunt un alt om. Şi nu doar pentru că arăt mai bine, ci pentru că m-am împăcat cu mine însămi",spunea Andreea Marin în urmă cu ceva vreme.


Dieta cu care a slăbit la 47 de ani


Anul acesta, Andreea Marin a parcurs un regim alimentar mult mai strict, care presupunea excluderea zahărului și a carbohidraților. Prin urmare, vedeta a fost nevoită să evite făina, zahărul și alte câteva delicii, însă asta nu a împiedicat-o să prepare câteva mâncăruri gustoase și hrănitoare.


 
În vârstă de 47 de ani, Andreea Marin a  renunțat la alimentele care îi puneau silueta în pericol și a trecut la gătit. 

Vedeta a realizat mai multe rețete delicioase, din care a înlocuit făina și zahărul cu alte alimente permise în dietă. Zâna Surprizelor promite că aceste preparate sunt extrem de gustoase și țin kilogramele la distanță.

 

Andreea Marin, ALIMENTUL la care nu ar putea renunța niciodată

Andreea Marin este una dintre persoanele publice care continuă să surprindă publicul prin aparițiile ei perfecte, chiar dacă trecerea anilor nu o ocolesc nici pe ea. Cu toate acestea, vedeta pare că știe foarte bine cum să se mențină veșnic tânără, dar și ce să facă pentru a avea o siluetă cât mai perfectă. Totuși, când vine vorba despre alimentație, celebra prezentatoarea TV ne-a dezvăluit faptul că există un aliment la care nu ar vrea să renunțe niciodată. Nu este vorba despre ceva nesănătos, după cum era de așteptat.

SPECTACOLA: Cum arată meniul „perfect” pentru tine și care ar fi alimentul la care nu ai putea renunța niciodată. 

Andreea Marin: Pot renunța la orice, nu există nu se poate. Dar nu aș vrea să renunț la brânză, un caș bun tine loc și de pâine și e pentru mine în capul listei preferințelor. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel