Andreea Marin, rețetă de pâine care nu îngrașă: „E gata în doar cinci minute! E tare gustoasă”. Face parte din dieta vedetei

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Marin, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Marin, Facebook

Andreea Marin urmează o dietă extrem de echilibrată pentru a se menține în formă, iar pâinea nu lipsește din alimentația vedetei.

Pâinea este unul dintre alimentele preferate ale românilor, fiind prezentată aproape la fiecare masă. Cu toate acestea, nutriționiștii au avertizat în repetate rânduri de impactul pe care aceasta îl poate avea asupra siluetei, dar și asupra sănătății, în general. Nu trebuie să renunțăm însă definitiv la ea, ci trebuie să căutăm variante mai sănătoase, iar Andreea Marin vine în ajutorul nostru. „Zâna Surprizelor” propune astfel o rețetă excelent de pâine de casă pentru dietă, care este gata în doar câteva clipe. 

„Pâinica promisă de dietă! E mai gălbioară, pentru că e gătită cu ouă, și e gata în doar cinci minute!

Evită făina tradițională, e o variantă gustoasă de pâine făcută în casă atunci când vrei să ții o dietă fără făinoase, carbohidrați (fără pâine, paste, orez, cartofi).

Ingrediente:

– 65 g făină de migdale (cam 3 linguri cu vârf)

– 2 ouă întregi

– 2 linguri de unt topit

– o linguriță mică de praf de copt

– sare după gust

Eu adaug diverse semințe și condimente: chimion, ceapă uscată, praf de usturoi, semințe de in și susan, piper.

Când vrei să iasă un desert fără zahăr în loc de pâine, înlocuiești sarea și condimentele de mai sus cu picături de ștevie pentru îndulcire (cea mai bună variantă de înlocuire a zahărului, mai indicată decât siropul de agave), poți pune dacă vrei și puțină cacao sau mai bine pudră de roșcove.”, a scris Andreea Marin, în urmă cu ceva timp, pe pagina sa de Facebook, potrivit Impact.

Te-ar putea interesa și: Andreea Marin: „Frumusețea stă în faptele noastre și în ce lăsăm în urmă” / EXCLUSIV

Cum arată dieta urmată de Andreea Marin

Andreea Marin pare că a oprit timpul în loc, lucru ce nu este deloc întâmplător pentru vedeta care urmează un stil de viață foarte echilibrat. Vedeta spune că nu are foarte multe restricții alimentare, însă nu obișnuiește oricum să consume cantități prea mari de mâncare.

„E tare gustoasă și în dieta mea pot mânca dacă vreau și carne, pește, fructe de mare, brânză, smântână, pot pune unt pe pâine, compensând cu grăsimi bune lipsa carbohidraților.

Adaug mereu salate, legume, supe, ciorbe, ceai. Evit doar ce conține carbohidrați rafinaţi și zahăr, inclusiv fructele prea bogate în zaharuri, în rest am libertate, dar nu pot mânca oricum mult, organismul se reglează tare bine și nu îmi cere prea mult.”. a notat vedeta.

VEZI și: Andreea Marin rupe tăcerea despre problemele de sănătate: „N-am nici cancer, nici lupus, nici cucus”

A făcut analize înainte de urma o dietă

Andreea Marin nu a recurs la această dietă de una singură, ci a cerut sfatul specialistul prima dată, ba chiar a făcut și un set de analize complet, pentru a vedea dacă organismul ei este pregătit pentru anumite restricții alimentare. 

„Sunt și alte detalii în dietă, nu doar aceste principii generale, dar care sunt specifice fiecărui om în parte, de aceea am făcut întâi analizele de sânge cerute de nutriţionista mea (…) care mi-a personalizat dieta în funcție de preferințele mele”, a conchis prezentatoarea TV.

Citește și: Andreea Marin nu a fost plătită primele luni la Surprize, Surprize: „Nu este un secret. Ei nu știu că performanța nu se atinge așa”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel