Andreea Marin nu a fost plătită primele luni la Surprize, Surprize: „Nu este un secret. Ei nu știu că performanța nu se atinge așa”

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Marin, captură video Youtube, Horia Brenciu
Descriere foto: Andreea Marin, captură video Youtube, Horia Brenciu

Andreea Marin a dezvăluit informații inedite de la începutul carierei sale. 

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din țara noastră. „Zâna Surprizelor”, așa cum este cunoscut de publicul larg, a prezentat o lungă perioadă de timp emisiunea Surprize, Surprize, care a și consacrat-o, de altfel, pe micile ecrane. Invitată în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu, vedeta a dezvăluit faptul că în primele trei luni a muncit pe gratis în cadrul televiziunii, chiar dacă pe atunci nu avea o situație materială foarte bună.

„Este adevărat că nu am fost plătită la începutul emisiunii Surprize, Surprize, nu este un secret. În primele trei luni, nu doar eu, ci toți cei care intrasem cu dreptul în echipă, fuseserăm aleși, dar ni s-a spus: Nu aveți voi banii să plătiți, câtă școală o să învățați aici, de la mine, în primele luni, primele trei luni. Rămâne numai cine cu adevărat merită. În ziua de astăzi, tinerii noștri, se duc și își cer și pe mama și pe tata de la primul pas pe care-l fac în biroul celor care îi intervievează. De aici nu ajung ei prea departe, ei nu șitu că performanța nu se atinge așa, performanța înseamnă să începi și din genunchi, să speli pe jos, să dai și cu mătura, să le faci pe toate pas cu pas, ca apoi să știi când vei fi om mare, ce să ceri fiecăruia și să respecți munca fiecăruia. Da, trei luni nu am fost plătită, eram prima, plecam ultima de la redacție, iubeam ceea ce făcea, se citea entuziasmul meu, în ciuda faptului că nu era plătită și nu eram nici vreo persoană bogată, dar cea mai importantă resursă pe care o aveam eu era această dorință de a reuși, de a demonstra și de a face o treabă bună și cu această resursă am avut apoi de câștigat. Și am fost și plătită, deci care e graba, până la urmă?”, a declarat Andreea Marin, în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu.

Te-ar putea interesa și: Andreea Marin, despre lupta cu depresia. Cum s-a vindecat vedeta: „Te dărâmă pur și simplu. Dacă ai ajuns într-un stadiu al bolii care te duce spre zone prea întunecate...”

Cum și-a început cariera în televiziune

Călătoria în lumea televiziunii și-a început-o la TVR Iași, acolo unde a ajuns dintr-o întâmplare. Chiar dacă nu și-a propus de la început să fie reporter în cadrul unei televiziuni, Andreea Marin a ajuns să ia concursul pentru post, chiar dacă sute de persoane își mai doreau acel loc de muncă.

„La TVR Iași am avut mentori, oameni care chiar își doreau să te învețe, nu te trimiteau aiurea prin televiziune, ci pur și simplu erau oameni , mentori adevărați, care își doreau să investească în tine, astfel încât să evoluezi și a contat foarte mult această bază. Desigur, am mai avut mentori și în continuare, dar TVR Iași este temelia.

Eram studentă la informatică, anul 1 și mergeam pe o străduță și deodată am văzut un afiș, pe care scria că se organizează un concurs pentru  un post de reporter la TVR, deja erau înscriși mulți oameni pe un loc. Eu nu visam să ajung acolo, televiziunea nu era foarte dezvoltată la noi și nu era o dorință pentru mine. M-am dus la cămin, le-am spus colegelor ce am văzut pe afiș și ele s-au gândit să mă ambiționeze. Era  un concurs greu, a durat o săptămână și așa a început aventura.”, a mai dezvăluit ea. 

VEZI și: Cea mai mare dramă prin care a trecut Andreea Marin: „Nu aș dori nimănui să treacă prin asta”

Cel mai important dar din viața ei

Totuși, chiar dacă a câștigat extrem de multe premii și titulaturi de-a lungul timpului, Andreea Marin spune că nu acestea sunt cele mai mari realizări din viața sa. 

„Eu cred că cel mai valoros premiu pe care viața mi l-a oferit este fiica mea. În rest, toate deplomele mi-au arătat de la o etapă, la alta, nu că nu ar fi importante, dar mi-au dat un imbold, mi-au arătat că sunt pe drumul cel bun, că e bine să merg înainte, să perseverez, însă un dar mai important decât fiica mea nu există, e cea mai mare realizare.”, a mai dezvăluit ea. 

Citește și: Cum a ajuns Andreea Marin să fie numită „Zâna Surprizelor”. Detaliile pe care nimeni nu le știa: „Cine o folosește peiorativ e un om neîmplinit”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel