Andreea Marin: „Frumusețea stă în faptele noastre și în ce lăsăm în urmă” / EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Marți seară, la Palatul parlamentului, a avut loc Gala Atipic Beauty 2023 supported by Alin Gălăţescu (Art Director). Amfitrionul serii a fost Andreea Marin.

Evenimentul devenit tradiție, ajuns la cea de-a 10-a ediție, a avut un mesaj aparte: “Frumuseţea e în noi, nu în aparenţe!”. Un spectacol de modă inedit și impresionant, care a avut pe podium 13 modele de viaţă, care  au oferit un exemplu prin atitudinea lor în fața dizabilității. Modelele Atipic Beauty, deși trăiesc în scaune rulante, vor să arate că stă în puterea noastră să transformăm ideile preconcepute în credinţe pozitive şi în fapte care schimbă lumea în bine. 


Am stat de vorbă cu Andreea Marin, pentru a afla mai multe despre acest eveniment, dar și despre viziunea ei despre frumusețe. 

 

Spectacola: Care este mesajul acestor oameni frumoși, mesajul acestui eveniment, deja ajuns la a 10-a ediție. 

 

Andreea Marin: Că tot ce ne punem în minte se poate. Că trăim într-o țară în care sunt multe de schimbat, dar nu ne lăsăm. Că avem nevoie de respectul celorlalți, ca să oferim respect și că oamenii care au ajuns să își trăiască viața în scaun cu rotile, nu neapărat s-au născut cu o dizabilitate, oferă o lecție de viață extraordinară. Și anume că că pot avea realizări mai numeroase decât ale noastre, cei sănătoși, care se plâng adesea că una sau alta nu merge și că împreună putem face lucruri minunate. Nu suntem noi și ei, rostul nostru este să fim împreună și să clădim, ca într-o familie. 

 

Spectacola: Are frumusețea reguli?

Andreea Marin: Habar n-am. Cred că nu. De ce ar avea? Frumusețea e în atâtea feluri, stă în atâtea ingrediente, nu-i așa? Frumusețea, în orice caz, nu stă în aparențe, stă în faptele noastre și în ce lăsăm în urmă. 

 

 

Andreea Marin a purtat o superbă creație a designerului Eli Lăslean

 

„Nici nu am cuvinte să-i mulțumesc. Este un om extraordinar, care lucrează cu migală și cu o modestie de invidiat”, ne-a mai spus vedeta.  



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel