Andreea Marin rupe tăcerea despre problemele de sănătate: „N-am nici cancer, nici lupus, nici cucus”

Data actualizării: | Data publicării:

Despre sănătatea Andreei Marin s-au vehiculat tot felul de diagnostice. Vedeta rupe tăcerea și spune care au fost, de fapt, diagnosticele primite.

Andreea Marin a făcut mai multe vizite în Turcia, unde a discutat cu mai mulți specialiști. În urmă cu ceva timp, vedeta a dezvăluit ce i-au spus medicii și care au fost tratamentele pe care le-a urmat.


“Aveam nişte simptome de câţiva ani. Nu erau nişte simptome foarte grave, dar mă incomodau. De ce să nu fii sănătos dacă ai această posibilitate? Am auzit-o pe Andreea Răducanu povestind că avea o problemă şi a rezolvat-o în Turcia. Am reţinut informaţia şi m-am gândit să merg şi acolo. Dar nu am făcut-o imediat, ci doar după trei luni. Mi-am luat un bilet de avion şi am ajuns acolo. Imediat doctorii au bănuit ce ar putea fi. Mi-au făcut şi analize ca să se dovedească ce am. Nu este vorba despre cancer. O biopsie nu se face numai pentru a descoperi un cancer”, spunea vedeta, în urmă cu ceva vreme, într-o emisiune TV, notează fanatik.ro

Adevărul despre diagnosticul primit


Toate zvonurile care au circulat în jurul sănătății sale au deranjat-o pe vedetă. care a clarificat situația și a dezvăluit cu ce probleme s-a confruntat, de fapt.


 „N-am nici cancer, nici lupus, nici cucus. Sunt undeva pe la 8,5 în ceea ce privește sănătatea, pentru că am niște probleme mai mari legate de coloană. Am avut și un dezechilibru din cauza imunității, am avut și o depresie”, spunea vedeta, într-o emisiune la PRO TV.

 

Andreea Marin, despre lupta cu depresia. Cum s-a vindecat vedeta

 

În prezent, vedeta, în vârstă de 48 de ani, se ocupă de creșterea fiicei sale, Violeta, și formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu, alături de care este foarte fericită. Andreea Marin recunoaște că se simte în siguranță în brațele iubitului ei și că îi oferă liniștea de care are nevoie. 

„În primul rând, sprijinul meu, prietenul, omul căruia să poți să-i spui orice. Să nu te temi, să nu te ferești. Să ai această supapă, dacă vrei, în partenerul sau partenera de viață, că e valabil în ambele direcții. Atunci când te întorci acasă să știi că și tăcând în brațele celuilalt îți e bine. Și că asta îți dorești, să alergi de oriunde ai fi, acasă în brațele acelui om, pur și simplu.' a declarat Andreea Marin în cadrul emisiunii FRESH by Unica.

 

Andreea Marin: „Fericirea e atunci când…”

„Mulțumesc lui Dumnezeu, e în punctul de echilibru pe care mi-l doream (n.r. – viața). Și pentru mine, fericirea înseamnă echilibru la această vârstă. Atât de mult alergăm după fericire, crezând că trebuie să fie un vârf de munte sau, nu știu, ceva, o atingere a cerului cu mâna, ori nu e așa. Fericirea e atunci când te simți bine pe toate palierele vieții și când te simți sănătos, și te simți în echilibru, și-n armonie cu cei din jurul tău.„, a adăugat Andreea Marin.

Andreea Marin, despre depresie: „E o boală, nu o vină”

 

„Depresia este o boală! În primul rând, e o boală și nu o vină. Și cel care află că are depresie trebuie să înțeleagă asta, el nu e vinovat că are depresie. El este pur și simplu atins de o boală care se poate vindeca. Dar a încerca să te vindeci singur, mai cu seamă dacă ai ajuns într-un stadiu al bolii care te duce spre zone prea întunecate, îți duce mintea, sufletul, îți strici relațiile cu ceilalți, pentru că asta se întâmplă… Ai insomnii care devin pe termen lung și care te dărâmă pur și simplu. Nu mai poți să fii mamă bună, nu mai poți să fii soție bună, nu mai poți să fii colegă bună și așa mai departe. Toate lucrurile acestea nu se pot rezolva de unul singur„, a spus Andreea Marin la FRESH by UNICA.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel