Andreea Marin, adevărul despre relația fiicei sale cu fratele vitreg cel mic, fiul Laviniei Pârva: „Nu știm ce soartă vom avea”

Data publicării:

Violeta, fiica Andreei Marin din căsnicia cu Ștefan Bănică jr, mai are doi frați - pe Radu Ștefan, fratele mai mare, despre care se știe că îi este cel mai bun  prieten, dar și pe Alexandru, fiul cel mic al lui Ștefan Bănică Jr, din relația cu Lavinia Pârva. 

Într-un interviu recent, Andreea Marin a vorbit despre relația pe care Violeta o are cu frații ei, dezvăluind că încurajează foarte mult ca fiica sa să fie apropiată de cei doi băieți, considerând un mare avantaj, atunci când părinții nu vor mai fi.

„Susțin această relație frate-soră pentru că noi, ca părinți, nu știm ce soartă vom avea. Nu știm niciodată. Ei trebuie să fie uniți, să se ajute și să se iubească unul pe celălalt. Și e vorba de o iubire specială în cazul lor. Sigur (N.red.: Violeta are o legătură și cu fratele mai mic). Acum vorbeam de cei mai mari fiindcă au alte subiecte de discutat. Există apropiere între toți cei trei. Și e și normal ca noi, maturii, să susținem această apropiere. Când noi n-om mai fi, ei rămân singurii care se pot susține. Eu, care nu prea mai am rude mai vârstnice decât mine, știu ce înseamnă asta.”, a declarat recent Andreea Marin, pentru Cancan.ro.

 

 

Violeta Bănică: „Sunt atât de mândră să fiu fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin. Am doi părinți brilianți” 

 

Violeta Bănică, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. a avut o primă apariție într-o emisiune TV, în platoul Spectacola și DC News, acolo unde a descris relația pe care o are cu părinții ei și a dezvăluit cât de mult își admiră fratele mai mare. 

 

Violeta Bănică, mândră că este fiica părinților ei

Întrebată cum a fost încurajată de părinții ei în alegerea viitorului profesional, tânăra ne-a dezvăluit că atât Andreea Marin, cât și Ștefan Bănică Jr i-au spus că o vor susține necondiționat, indiferent de drumul pe care îl va alege. 

„Ambii mei părinți mi-au spus același lucru: Noi vedem că ești un copil special, te iubim din tot sufletul și te susținem în orice vrei să faci. Și pentru asta îi iubesc și îi apreciez atât de mult. Am doi părinți brilianți, pur și simplu. Sunt atât de mândră să fiu fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin. Sunt doi oameni puternici, sunt doi oameni frumoși și sunt aici lângă mine oricând am nevoie”, a spus tânăra despre părinții ei. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Stefan Banica (@stefanbanica.official)

 


Radu Ștefan Bănică este cel mai bun  prieten al ei

Violeta are o relație deosebită cu fratele ei mai mare, Radu Ștefan, pe care îl descrie drept un model de evoluție la care aspiră. Cei doi mai au un frățior mai mic, din căsnicia tatălui lor cu Lavinia Pârva. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Radu Stefan Banica (@radustefanbanica)

 

„Ștefănel a ales să meargă pe actorie și pe muzică. Tocmai și-a lansat noul single „Tu”, vă rog să-l ascultați pe YouTube acum! Sunt foarte mândră de el pentru că știu, de atâta timp, că a vrut să facă acest lucru, doar că era foarte timid când era mic. A început cu lecții de canto și pur și simplu l-am văzut crescând, evoluând. Și acum, să-l văd pe scenă, să-l văd că scoate piese, îmi unge inima. Sunt atât de mândră de el, este unul din prietenii mei cei mai buni și este o persoană la care mă uit și îmi spun: Și eu vreau să fiu așa! Pentru că văd cât de tare a putut să crească, să evolueze, să treacă de anumite limite pe care le avea. N-am ce să-i reproșez, sunt doar plină de iubire”, a mai spus tânăra.  

 


Andreea Marin și-ar dori să devină mamă din nou

Invitată în cadrul podcastului găzduit de Cătălin Măruță, Andreea Marin a dezvăluit că și-ar mai dori un copul. 


„Cătălin Măruță: Mi-a plăcut foarte mult când ai spus că la 47 de ani nu ți-e teamă să devii din nou mamă, pentru că există prejudecata asta: domne, după nu știu ce vârstă să nu apară probleme, e mai greu…

Andreea Marin: E adevărat. Nu putem să ne facem că nu e așa, că una e să fii mamă la 20 și ceva de ani, alta e să fii mamă la 40 și. Acum, să-mi dea Dumnezeu șansa asta. Deocamdată nu s-a întâmplat, dar dacă s-ar întâmpla…eu am vrut să transmit un mesaj tuturor care probabil se privesc în oglindă, sau probabil se privesc în adâncul sufletului și-și spun: domne, am 47 de ani, merg cu pași repezi spre 50, deci nu mai pot să am eu pretențiile alea de la 20 și de ani. De ce nu? E adevărat, ce nu trebuie să ai este mintea aceea, sau imaturitatea care să-ți spună că trebuie să arăți ca la 20. Nu, domne! Nu trebuie! Și nici nu mai încerca!”, a fost discuția dintre Cătălin Măruță și Andreea Marin, în cadrul podcastului, în urmă cu câteva luni.


Andreea Marin a pierdut două sarcini înainte de a deveni mamă

 


Invitată în cadrul emisiunii "În oglindă", găzduită de Mihai Ghiță, Andreea Marin a povestit cum au afectat-o cele două experiențe. Cele două sarcini ale vedetei au fost extrauterine, astfel că a fost necesar să i se efectueze procedura medicală de chiuretaj, pentru a nu avea viața în pericol. 

 "Am avut două sarcini extrauterine. Practic nu se dezvoltă unde trebuie și ești nevoită să faci acea procedură prin care renunți la sarcină. E foarte dureros acest lucru pentru că te bucuri, trăiești o lună cu acest sentiment, că vei avea un copil și după analizele îți arată că nu e bine și că trebuie să renunți, ești obligată să faci asta, altfel îți pierzi viața. Nu ai o alegere, practic, de făcut. De aceea așteptarea unui copil, a unui copil sănătos, a fost pentru mine o mare provocare și un aspect greu al vieții.", a povestit Andreea Marin în cadrul emisiunii "În oglindă", găzduită de Mihai Ghiță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel