Andreea Marin a slăbit 15 kilograme în 3 luni. Dieta pe care vedeta o urmează zilnic: „Poți mânca și pâine”

Data publicării:

Andreea Marin a vorbit despre dieta care a ajutat-o să obțină silueta mult dorită.

Andreea Marin a reușit o performață extraordinară, la vârsta de 48 de ani. Vedeta a slăbit 15 kilograme în doar trei luni de zile, fiind extrem de mândră de forma pe care a reușit să o obțină în prezent. Până la silueta ideală mai este doar un pas, spune aceasta, care visează să arate exact ca în liceu. „Zâna Surprizelor” a învățat mai multe reguli de bază pe care le pune zilnic în aplicare și a renunțat la ideea de dietă, în momentul în care și-a construit un adevărat stil de viață.

„Am slăbit 15 kilograme în aproape 3 luni. Ca să ajung ca în liceu, mai am de dat jos doar 5 kilograme. În vacanță am dat jos un kilogram, deși am gustat tot ce mi-am dorit, dar cu cap. Am învățat să gătesc, am învățat că dacă sunt pe fugă, trebuie să mă așez cu plăcere la masă, este o diferență. De regulă, luăm repede o farfurie, o punem pe masă, dar trebuie să-ți facă plăcere să stai la masă. Mi se pare atât de important să te așezi cu plăcere la masă, pentru mine mi-o așezam mereu pe fugă, nu prețuiam acest aspect. Am învățat să mă opresc puțin, să respir adânc. Poți mânca și pâine, dacă este fără gluten, cu maia.”, a declarat Andreea Marin, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Prima TV. 

VEZI și: Andreea Marin ar dori să fie din nou mamă. Ce mesaj le transmite persoanelor care „merg cu pași repezi spre 50 de ani”

Alimentele pe care Andreea Marin le evită

Dacă în trecut, vedeta recunoaște faptul că avea puțină burtică, în prezent, Andreea Marin se mândrește cu un abdomen ce pare a fi aproape perfect. Secretul prezentatoarei este un meniu cât mai „curat”, lipsit de prăjeli și de combinațiile alimentare prea grele. De asemenea, recent, aceasta a introdus și sportul în rutina săptămânală, pentru a-și modela și mai armonios silueta.

„Evit prăjelile, combinațiile complicate, mă axez pe legume, pește, supă. Aș face o mențiune, trebuie să dai gust mâncării, atâta vreme cât pui doar puțin parmezan deasupra, nu e nicio dramă, iar dovada e că am slăbit. Pe de altă parte, am senzația că stomacul s-a micșorat, nu mai simt nevoia să mănânc mai mult de un fel la masă, când mănânc un fel, e doar acel fel. Mănânc curat, fără combinații grele, aveam burtică, recunosc, acum e plat stomacul. În ultima lună, am adăugat și sportul, dar nu el m-a slăbit, mișcarea mă ajută să mă mențin flexibilă, îmi dă o stare de bine. 

Dar dacă ai multe kilograme de dat jos, începe cu dietele, care te ajută să slăbești armonios. Contează și cum slăbești, fața mi s-a modificat foarte mult, aveam gușă. Nu vreau să mai aud nicio femeie care spune că are 50 de ani și nu poate slăbi, ne mințim, nu există nu se poate. Fără restricții exagerate. Vine Crăciunul, voi lua o felie de cozonac, sunt moldoveancă.”, a mai dezvăluit Andreea Marin, în cadrul emisiunii de pe Pro TV.

Citește și: „Nu se implică deloc”. Ștefan Bănică nu și-a ajutat fiul în carieră. Radu Ștefan Bănică dă cărțile pe față „Nici nu-mi doresc”

Medicul a sfătuit-o să slăbească

Momentul în care s-a decis să slăbească și a conștientizat importanța și necesitatea acestei transformări a fost atunci când diva a fost avertizată de medic. Andreea avea deja câteva „semnale” care îi transmiteau faptul că kilogramele sunt prea multe, iar consecințele se puteau amplifica, odată cu trecerea anilor. 

„Respiram foarte greu, seara când mă așezam, simțeam că nu am aer. Am o istorie de probleme cardiace în familie, tatăl meu e ultimul care s-a stins din această problemă. Am fost la control și am ajuns la un medic care îmi spune că m-a văzut acum 20 de ani la emisiunea mea și mi-a spus că m-am schimbat cu 20 de kilograme în plus. Avem doua numere și jumătate în plus, față de azi. Doctorul mi-a spus că trebuie să dau kilogramele jos. Mi-a spus că voi respira ca prin minune, după ce slăbesc. Mi-a spus și care vor fi urmările, dacă merg în ritmul acesta.”, mai spune Andreea Marin.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel