Andreea Marin ar dori să fie din nou mamă. Ce mesaj le transmite persoanelor care „merg cu pași repezi spre 50 de ani”

Data publicării:

Andreea Marin a dezvăluit una dintre dorințele sale. Ea a spus câteva cuvinte și despre „prejudecata” referitoare la aducerea pe lume a unui copil.

Andreea Marin a venit cu o declarație care a uimit fanii, mai ales că dorește să se mențină o mamă tânără, așa cum a precizat chiar ea în trecut. Ea are o fiică cu Ștefan Bănică Jr., pe Ana Violeta, în vârstă de 15 ani, despre care are numai cuvinte de bine.

Un lucru știut despre Andreea Marin este că face numeroase eforturi pentru a se menține în formă prin metode pe care le împărtășește cu publicul ei, fie că este vorba despre diete sau programe de sport.

Vezi și: „Nu se implică deloc”. Ștefan Bănică nu și-a ajutat fiul în carieră. Radu Ștefan Bănică dă cărțile pe față „Nici nu-mi doresc”

Venind vorba despre eventualitatea venirii unui alt copil pe lume, Andreea Marin a oferit un răspuns care cel mai probabil a impresionat fanii. Ea nu refuză posibilitatea, cu toate că admite faptul că „una e să fii mamă la 20 și ceva de ani, alta e să fii mamă la 40 și”, a spus ea, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, notează Click

Cătălin i-a mai pus în vedere că apreciază lipsa fricii sale în privința unei noi nașteri, punându-i în vedere că „Există prejudecata asta: domne, după nu știu ce vârstă să nu apară probleme, e mai greu...”, a spus prezentatorul.

Andreea Marin sugerează că a afirmat „prejudecata” spusă de prezentator: „E adevărat. Nu putem să ne facem că nu e așa”, subliniind că ar crede în informația pusă pe masă de Măruță.

Vezi și: La ce metodă a apelat Andreea Marin, pentru a-i arăta Violetei pericolul consumului de substanțe interzise: "A văzut ce înseamnă efectul stupefiantelor..."

Cu toate acestea, ea și-ar dori să aibă șansa de a deveni din nou mamă. Cu toate că nu a venit încă timpul, vedeta nu face decât să spere în continuare. Printre altele, ea ar fi dorit să transmită și un mesaj persoanelor trecute de 40 de ani care își doresc același lucru la care speră și ea:

„Deocamdată nu s-a întâmplat, dar dacă s-ar întâmpla...eu am vrut să transmit un mesaj tuturor care probabil se privesc în oglindă, sau probabil se privesc în adâncul sufletului și-și spun: domne, am 47 de ani, merg cu pași repezi spre 50, deci nu mai pot să am eu pretențiile alea de la 20 și de ani. ”, a mai spus ea, potrivit sursei citate.

Vezi și: Ce spune Andreea Marin despre educația oferită fiicel sale. Pentru ce meserie se pregătește Violeta: „Am fost fericită, nu aș fi vrut să aibă gânduri mai frivole”

Metoda prin care o ferește pe fiica ei de „tentațiile” societății

Având în vedere și contextul tragediei de la 2 Mai, Andreea Marin a mobilizat-o pe fiica cu scopul de a o feri de toate „tentațiile” societății. Astfel, ea ar face parte dintr-o asociație care are drept scop combaterea consumului de substanțe nocive în cazul tinerilor.

„Ea face de mai bine de un an, voluntariat într-o asociație internațională, care activează și-n România și se ocupă în mod explicit de ajutorarea tinerilor care cad pradă acestor tentații, prin readucerea lor la o viață de normalitate.” a declarat Andreea Marin pentru CanCan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel