Andreea Marin a slăbit 13 kilograme, însă nu se oprește aici: „Îmi doresc să ajung ca în liceu”. Trucurile care o ajută să aibă silueta ideală

Data publicării:

Andreea Marin a vorbit despre dieta pe care o urmează în direct.

Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite prezențe din showbiz-ul românesc, care strălucește cu fiecare nouă apariție pe care o are în spațiul public. Ajunsă la vârsta de 48 de ani, „Zâna Surprizelor” arată într-o formă de zile mari, stârnind extrem de multă admirație datorită felului în care reușește să-și menține atât silueta, dar și tenul perfect ferm. Aceste lucruri nu sunt la întâmplare, dă de înțeles îndrăgita vedetă, întrucât aceasta se bazează zilnic pe o dietă destul de riguroasă, care o ajută să-și mențină în frâu numărul kilogramelor. Chiar dacă arată spectaculos în prezent, Andreea mai are încă un țel: să atingă silueta din liceu. 

„Într-adevăr, chiar simt că am întinerit, pentru că asta face pierderea în greutate. În această vară am pierdut 13 kg până în acest moment și îmi doresc să mai pierd câteva ca să ajung așa, ca în liceu.  Așa că iată călătoria în timp în sens invers este posibilă. Într-adevăr, și tenul arată mult mai bine, cheful de viață, totul se schimbă atunci când ești din nou în echilibru.”, a declarat Andreea Marin, potrivit kfetele.

Citește și: Care este relația dintre Andreea Marin și Radu Bănică. Cei doi au stârnit uimirea fanilor

Ține dietă și face regulat sport

Vedeta nu doar că arată formidabil, dar se și simte la fel. Așadar, dieta, dar și sportul, au devenit parte din viața Andreei Marin, care nu se mai vede trăind altfel. Ppentru a avea o siluetă de invidiat, dar și o sănătate de fier, celebra prezentatoare spune că ai nevoie de foarte multă voință, determinare, dar și de un stil de viață constant.

„Mă bucur foarte mult. Am făcut asta cu ajutorul unei diete corecte și cu ajutorul unui specialist, pe care o vedeți adesea la televizor, pentru că are multe rezultate remarcabile, așa că am mulțumit poate și constituției mele destul de bune. Am 49 de ani însă, se ține bine bătrânica.

Si am grijă să fac mișcare. Nu există secrete cu adevărat. Există până la urmă voință și a fi alături, a accepta alături de tine oameni buni în viața ta, care te învață ceea ce poate că știai odată, dar ai uitat, lecția echilibrului.”, a mai dezvăluit îndrăgita vedetă.

VEZI și: Cum trece Andreea Marin peste certurile cu fiica sa: „Suntem amândouă la fel de focoase, ne ambalăm”

Regula pe care o respectă la fiecare masă

Totuși, vedeta are și câteva trucuri, când vine vorba de mesele pe care le are zilnic. Andreea Marin spune că nu se abține niciodată de la a mânca tot ceea ce-și dorește, însă nu încurajează deloc excesele alimentare, dar nici combinațiile „interzise”.

„Mi se pare extrem de relevant ca la o masă să ai un singur fel. Mănâncă ce-ți place, o supă cremă bună, ceva cu puține ingrediente, cât mai curat, ai grijă să ai legume, salată, mult verde în farfurie, nu să facem un amestec. Eu nu simt deloc că aș pica din picioare, deși merg pe 10 kilograme pierdute, mănânc normal, timp de două ori pe săptămână fac și niște proceduri, nu mai am mult de slăbit, nu am nevoie, însă există și persoane pentru care sănătatea este sub semnul întrebării.”, mai spunea Andreea Marin în trecut.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel