Andreea Marin, despre lupta cu depresia. Cum s-a vindecat vedeta: „Te dărâmă pur și simplu. Dacă ai ajuns într-un stadiu al bolii care te duce spre zone prea întunecate...”

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Marin, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Marin, instagram

Andreea Marin a dezvăluit cum a reușit să scape de depresie. 

Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, „Zâna Surprizelor” recunoaște că s-a confruntat cu depresia. În cadrul unui interviu, Andreea Marin a dezvăluit cum a reușit să scape de această boală. 

„Mi-au scos 800 de grame de tumoră”. Andreea Marin, suspectă de cancer. Drama prin care a trecut vedeta

Andreea Marin, despre lupta cu depresia

În prezent, vedeta, în vârstă de 48 de ani, se ocupă de creșterea fiicei sale, Violeta, și formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu, alături de care este foarte fericită. Andreea Marin recunoaște că se simte în siguranță în brațele iubitului ei și că îi oferă liniștea de care are nevoie. 

„În primul rând, sprijinul meu, prietenul, omul căruia să poți să-i spui orice. Să nu te temi, să nu te ferești. Să ai această supapă, dacă vrei, în partenerul sau partenera de viață, că e valabil în ambele direcții. Atunci când te întorci acasă să știi că și tăcând în brațele celuilalt îți e bine. Și că asta îți dorești, să alergi de oriunde ai fi, acasă în brațele acelui om, pur și simplu.' a declarat Andreea Marin în cadrul emisiunii, FRESH by Unica.

„Am ajuns să mă gândesc chiar la sinucidere.” Andreea Marin, victima depresiei. Vedeta face mărturisiri tulburătoare

Andreea Marin: „Fericirea e atunci când…”

„Mulțumesc lui Dumnezeu, e în punctul de echilibru pe care mi-l doream (n.r. – viața). Și pentru mine, fericirea înseamnă echilibru la această vârstă. Atât de mult alergăm după fericire, crezând că trebuie să fie un vârf de munte sau, nu știu, ceva, o atingere a cerului cu mâna, ori nu e așa. Fericirea e atunci când te simți bine pe toate palierele vieții și când te simți sănătos, și te simți în echilibru, și-n armonie cu cei din jurul tău.„, a adăugat Andreea Marin.

Andreea Marin, despre depresie: „E o boală, nu o vină”

Andreea Marin susține că depresia este o „boală”, însă este de părere că oricine se poate vindeca de ea, singur. 

„Depresia este o boală! În primul rând, e o boală și nu o vină. Și cel care află că are depresie trebuie să înțeleagă asta, el nu e vinovat că are depresie. El este pur și simplu atins de o boală care se poate vindeca. Dar a încerca să te vindeci singur, mai cu seamă dacă ai ajuns într-un stadiu al bolii care te duce spre zone prea întunecate, îți duce mintea, sufletul, îți strici relațiile cu ceilalți, pentru că asta se întâmplă… Ai insomnii care devin pe termen lung și care te dărâmă pur și simplu. Nu mai poți să fii mamă bună, nu mai poți să fii soție bună, nu mai poți să fii colegă bună și așa mai departe. Toate lucrurile acestea nu se pot rezolva de unul singur„, a spus Andreea Marin la FRESH by UNICA.

Citește și: Cea mai mare dramă prin care a trecut Andreea Marin: „Nu aș dori nimănui să treacă prin asta”

Mihai Trăistariu, despre lupta cu kilogramele în plus. Cum a slăbit artistul într-un timp record: „Vreau să ajung la 58 să văd cum e”/ EXCLUSIV

Mihai Voropchievici, tradiții și obiceiuri pentru Săptămâna Luminată. Cu NU trebuie să faci în această perioadă: "Aduce ghinion asupra casei, secetă, dar și dăunători în livezi"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel