Mihai Trăistariu, despre lupta cu kilogramele în plus. Cum a slăbit artistul într-un timp record: „Vreau să ajung la 58 să văd cum e”/ EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto> Mihai Traistariu, facebook
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto> Mihai Traistariu, facebook

Mihai Trăistariu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, cum a reușit să slăbească într-un timp record.

Mihai Trăistariu a reușit să slăbească 11 kilograme, într-un timp record. Artistul recunoaște că nu a ținut nicio dietă, însă problemele de sănătate cu care se confrunta, l-au făcut să se ambiționeze să ajungă la greutatea ideală. 

Mihai Trăistariu, despre lupta cu kilogramele în plus

Mihai Trăistariu a povestit, în exclusivitate pentru Spectacola, că a mers la medic, deoarece nu se simțea foarte bine. După mai multe investigații, medicul i-a recomandat artistului să slăbească, deoarece kilogramele erau cauza problemei. Mihai Trăistariu a recunoscut că în prima lună s-a înfometat, însă acum mănâncă orice își dorește, dar totul cu limită. 

”Am slăbit 11 kilograme de pe 3 ianuarie, nu este niciun secret. M-am înfometat în primele zile. Pur și simplu m-a stârnit un articol pe care l-am văzut pe internet legat de postul intermitent, doctorul Cezar vorbește despre el, dar și despre postul cu apă. Tot citind despre el, mi-am dat seama că m-am îngrășat. Am un prieten medic la care am mers și mă tot plângeam că mă înțeapă în stânga, că mă înțeapă în dreapta. Atunci el mi-a zis că m-am îngrășat și că îmi car kilogramele în plus. M-a întrebat câte kilograme am, i-am zis că 72, iar eu trebuia să am 62, pentru că am calculat indicele de masă corporală. Mi-a zis că eu car 10 kilograme în plus și de aceea mă dor toate cele. Mă durea spatele, mă duceam la tratamente. Și el mi-a zis să slăbesc și că o să mă simt mult mai bine. Exact asta am făcut, m-am strofocat, mănânc puțin, merg la sală ca să accelerez slăbitul și așa am slăbit 11 kilograme în aproape patru luni și mă simt foarte bine. În alte dăți voiam mușchi, dar acum nu mai vreau, pentru că și slab arăt foarte bine. Ideea era să fiu sănătos, să fiu mai sprinten, să pot face multe activități, să am condiție fizică bună și exact asta am. Mă simt mai bine subțirel. Acum am cam 62 de kilograme. Vreau să ajung la 58 să văd cum e, să fiu foarte slab, dar să arăt bine și să fiu așa cum trebuie. Asta dacă o să reușesc, dacă nu , o să rămân pe la un 60, 62 de kilograme. ”, ne-a mărturisit Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu: ”Mănânc o masă pe zi, la prânz, sar micul dejun și cina”

”Mănânc absolut orice, nu țin nicio dietă. Nu mai cred în regim. Am și văzut specialiști, nutriționiști deștepți, care au zis că nu există nicio dietă. Nu măresc caloriile matematic, vezi câte trebuie să faci tu ca să fii la zero, la mine ar fi cam 1200, conform înălțimii și greutății. Deci, în concluzie, dacă vreau să mă mențin, trebuie să fiu la 1200 de calorii pe zi. Dacă vreau să slăbesc, trebuie să mănânc sub acest număr. Eu mă uit pe etichete, văd câte calorii am mâncat, le cântăresc, pe unele deja le știu din ochi. Când beam o cană cu lapte știu câte calorii am, când mănânc o banană, la fel. Încerc să nu depășesc numărul de calorii recomandat sau chiar mănânc mai puțin , dacă vreau să slăbesc. Totul este matematic. Mănânc orice. Dacă vreau ciocolată, mănânc o pătrățică, nu o ciocolată întreagă. Mănânc de toate, dar cu măsură. Nu am o dietă, deja știu să-mi controlez greutatea, să fiu cumpătat. Mănânc o masă pe zi, la prânz, sar micul dejun și cina. Dacă seara mă mai apucă foamea, mă gândesc câte calorii am mâncat și mai ciupesc acolo ceva. Mp abțin cât pot, dar nu mă mai chinui. A fost greu în primele săptămâni. Acum mi-am obișnuit corpul și nu mai sufăr deloc. S-a adaptat organismul și atât cere. ”, a mai spus artistul.

Citește și: Mihai Trăistariu a rămas fără permisul de conducere, în Săptămâna Mare: „Timp de o lună sunt pe jos”/ EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel