„Am ajuns să mă gândesc chiar la sinucidere.” Andreea Marin, victima depresiei. Vedeta face mărturisiri tulburătoare

Data publicării:
Andreea Marin, captură video Youtube
Descriere foto: Andreea Marin, captură video Youtube

Andreea Marin a scos la iveală o perioadă extrem de întunecată din viața sa, peste care a reușit să treacă doar cu ajutorul unui psiholog. 

Andreea Marin și-a deschis sufletul și a vorbit despre una dintre cele mai negre perioade din viața sa. Vedeta a trecut prin mai multe încercări în viață, de la divorțurile și căsniciile eșuate, până la faptul că a fost suspectată de cancer. În acest sens, „Zâna Surprizelor” povestește cum a căzut și victimă depresiei, boala secolului pe care nu o poți controla, susține prezentatoarea. Cu toate acestea, ea poate fi vindecată, iar în momentul în care cineva se confruntă cu aceasta, trebuie să apeleze la ajutorul specialistului. 

„Depresia este o boală! În primul rând, e o boală și nu o vină. Și cel care află că are depresie trebuie să înțeleagă asta, el nu e vinovat că are depresie. El este pur și simplu atins de o boală care se poate vindeca. Dar a încerca să te vindeci singur, mai cu seamă dacă ai ajuns într-un stadiu al bolii care te duce spre zone prea întunecate, îți duce mintea, sufletul, îți strici relațiile cu ceilalți, pentru că asta se întâmplă… Ai insomnii care devin pe termen lung și care te dărâmă pur și simplu. Nu mai poți să fii mamă bună, nu mai poți să fii soție bună, nu mai poți să fii colegă bună și așa mai departe. Toate lucrurile acestea nu se pot rezolva de unul singur.”, a spus Andreea Marin, potrivit unica
 

Te-ar putea interesa și: „Mi-au scos 800 de grame de tumoră”. Andreea Marin, suspectă de cancer. Drama prin care a trecut vedeta

Andreea Marin s-a gândit la sinucidere

Vedeta mărturisește cu sufletul deschis cum această boală luase o amploare destul de mare în cazul ei, făcând-o să se gândească chiar și la sinucidere. Andreea Marin se considera a fi o povară pentru cei din jurul ei, motiv pentru care nu mai vedea niciun motiv pentru care să mai trăiască, așa cum chiar au pățit persoane sonore din lumea mondenă, spune diva. 

„Nu știu cât de puternic să fii, pentru că mă priviți și vedeți în mine un om destul de puternic și, totuși, am ajuns să mă gândesc chiar și la momentul, cel de neacceptat pentru mine altfel, al sinuciderii. Deci, nu e o joacă! Din moment ce gândurile tale ajung acolo, te gândești că: ‘Îi scap pe ceilalți de o povară, că am devenit o povară pentru ceilalți și în felul ăsta închei povestea!’.

Desigur că e o prostie pe care o privesc acum sănătoasă fiind, dar vă rog să mă credeți că poate fi realitate. Și avem exemple în jurul nostru, Mădălina Manole, de exemplu. Nu este o glumă! Așadar, cel mai sfânt este să mergi la un specialist, un om care știe ce e asta, care știe care e direcția de urmat, știe să te asculte, este imparțial pentru că nu-ți este rudă, nu te privește cu anumite suspiciuni sau punând o ștampilă asupra ta pentru că te cunoaște de multă vreme. Nu, lucrurile nu trebuie judecate așa!” a spus Andreea Marin.

Citește și: Reacția neașteptată a Andreei Marin, după ce Iulia Albu i-a criticat ținuta: „Criticile le primesc astfel...”

Psihologul a fost cel care a ajutat-o

Vedeta recunoaște faptul că nu ar fi putut să treacă cu bine peste această perioadă întunecată din viața ei fără ajutorul unui psiholog. În acest sens, Andreea Marin îi îndeamnă pe toți cei care se confruntă cu astfel de stări să apeleze fără îndoială la astfel de servicii, care ar trebui să fie privite cu normalitate, și nu ca un subiect tabuu. 

„Un specialist pe mine m-a ajutat extraordinar! Mi-am revenit cu totul, mi-am continuat viața, am reajuns în echilibru. Da, fie că e psiholog, fie că e psihiatru… Nu înseamnă că dacă mergi la psihiatru ești nebun. Aceste etichete sunt doar niște etichete și n-au decât să le poarte cei care le pun. Dar omul care trece prin depresie este un om care trece prin boală, ca oricare altul, numai că bolile sunt diferite.”, a conchis Andreea Marin.

Te-ar putea interesa și: Andreea Marin, umilită și jignită de Ștefan Bănică: „Problemele cu agresivitatea au fost dintotdeauna. Plângea de faţă cu noi”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel