Cea mai mare dramă prin care a trecut Andreea Marin: „Nu aș dori nimănui să treacă prin asta”

Data publicării:
Sursa foto: Andreea Marin, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Marin, Instagram

Andreea Marin și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai grea experiență pe care viața i-a oferit-o. 

Andreea Marin nu a avut o copilărie deloc ușoară. Cea care este văzută acum mereu cu zâmbetul pe buze a trebuit să înfrunte realitatea cruntă la vârsta de 9 a ni: mama sa avea să se stingă din viață într-un tragic accident rutier. Acest lucru a obligat-o pe vedetă să se maturizeze rapid și să preia din atribuțiile celei care i-a dat viață. 

„Andreea cea de la 10 ani tocmai își pierduse mama, s-a stins la 36 de ani în brațele mele. Așadar a fost un an greu. Sufletește nu aș dori nimănui să treacă prin asta… Aș încuraja copilul de atunci să rămână totuși copil, eu am ales să mă maturizez brusc pentru a face față provocărilor și am pierdut o parte a copilăriei astfel…”, a mărturisit Andreea Marin, potrivit Fanatik

Când vine vorba de amintirea pe care Andreea Marin ar purtat-o toată viața vie în imaginație, ar fi amintirea cu mama sa, dar și alte momente speciale din familie.

„Imaginea mamei, încrederea în tată ca stâlp al familiei ce a dus greul. Dragostea pentru familia mea, fie că îmi e aproape sau nu în anumite momente, datinile, respectul pentru valori…”, a mai spus Andreea Marin.

Te-ar putea interesa și: Ce s-a întâmplat cu cei doi copii adoptați de Andreea Marin, la distanță: ”Nu mai ținem legătura”

Cum s-a petrecut accidentul tragic

În urmă cu ceva timp, Andreea Marin și-a reamintit clipele de groază prin care a trecut la vârsta de 9 ani. Aceasta era în mașină cu părinții săi când a avut loc întâmplarea tragică, iar pentru a-și salva copiii, mama vedetei și-a pus propria viață în joc.

„Tata a fost aruncat din mașină. Lovitura a fost pe partea mea și a mamei, mama a sărit ca să ne apere pe noi, iar eu eram cu jumătate de corp în mașina noastră, cu jumătate de corp în autobuzul care a intrat în noi.

Nu mi s-a întâmplat vreo ruptură, vreo fractură, însă mama a fost rău. Nu mai putea să rostească niciun cuvânt. O coastă care s-a rupt i-a străpuns inima”, a povestit Andreea Marin.

Pe aceeași temă: Cum a ajuns Andreea Marin să fie numită „Zâna Surprizelor”. Detaliile pe care nimeni nu le știa: „Cine o folosește peiorativ e un om neîmplinit”

Cea mai importantă amintire pe care o are cu mama sa

Chiar dacă nu a avut șansă să creeze prea multe amintiri legate de femeia care i-a dat viață, Andreea Marin a rămas însă cu un moment special în mintea sa. Aceasta spune că își amintește des de mângâierile blânde ale femeii și încearcă pe cât posibil să îi ofere aceleași legături speciale și Violetei, care nu a avut șansa de a-și cunoaște bunica. 

„Amintirea cea mai pregnantă, pe care o am legată de mama mea, este cea a dimineților în care ea venea și îmi punea palma pe frunte. Ziua începea cu o mângâiere și, dacă închid ochii acum, pur și simplu o simt fizic. O energie și o căldură care mă trezea la viață. Totul pornea în corpul meu și e de neuitat. Pur și simplu nu pot să uit această senzație. Pentru că am reținut-o, încerc să i-o ofer și eu fiicei mele, Violeta', spunea Andreea Marin pentru Libertatea.

VEZI și: Cum își pregătește Andreea Marin corpul pentru sărbători. Soluția inedită descoperită de „Zâna Surprizelor”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel