Andreea Berecleanu, reacție dură după ce s-a aflat că Angela Gheorghiu a semnat un angajament cu Securitatea, în studenție: „Să-i fie retrasă distincția regală”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Andreea Berecleanu și Angle Ghiorghiu, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Andreea Berecleanu și Angle Ghiorghiu, instagram/ colaj foto

Andreea Berecleanu a reacționat, după ce s-a aflat că Angela Gheorghiu a semnat un angajament cu Securitatea, în studenție.

Andreea Berecleanu a lansat un atac dur la soprana Angela Ghiorghiu, după ce s-a aflat că ce s-a aflat că aceasta a colaborat cu Securitatea, iar faptele sale au avut mari consecințe. Știrista de la Prima TV consideră că talentul nu are legătură cu caracterul unui om și acest lucru este valabil și în cazul marei soprane.

Andreea Berecleanu, DIETĂ. Ce face vedeta pentru a se menține în formă: "Atunci când am mai mult de 3-4 kilograme intru în alarmă"

Andreea Berecleanu, reacție dură ce s-a aflat că Angela Gheorghiu a semnat un angajament cu Securitatea, în studenție

Andreea Berecleanu s-a arătat deranjată de faptele Angelei Ghiorghiu și consideră că artista nu are nicio scuză în acest context. Totodată, jurnalista consideră că familia regală ar trebui să-i retragă distincția regală “Nihil sine Deo”, care i-a fost acordată de către Regele Mihai în urmă cu câțiva ani.

Vezi și:  Ce părere are Andreea Berecleanu despre operațiile estetice: ”Nu trebuie să judecăm pe nimeni”

Andreea Berecleanu: ”Din punctul meu de vedere, nu există nicio scuză ”

„Pentru mine, angajamentul „Ginei” (căci așa se semnează și în zilele noastre pentru apropiați Angela Gheorghiu) nu este o surpriză. Am avut ocazia să observ de-a lungul vieții că talentul nu are legătură cu caracterul său cu firea unui om. Inclusiv în ceea ce o privește, derapajele au venit constant și chiar public, desigur printre zâmbetele largi învățate din facultate, ca instrument de mișcare scenică.

Atenție la acest aspect! Pe mulți dintre artiști îi ajută și în viața de zi cu zi această aparență, asta nu înseamnă că reflectă de fiecare dată vreo bucurie a sufletului. Dar să revenim la Gina. Ea a semnat acea notă informativă, ea a semnat acel angajament! Sunt fapte, nu impresii sau păreri. Din punctul meu de vedere, nu există nicio scuză și nu împărtășesc niciodată ceea ce a lăsat Stelian Tănase să se înțeleagă referitor la unii colaboratori ai Securității. „Nu au avut încotro sau au făcut-o într-un moment de slăbiciune.”

Dl Octav Bjoza, luptător anticomunist și fost deținut politic, poate contrazice aceste afirmații, trăiește și îl cunoașteți bine, domnule Tănase. La fel și rudele celor care au avut de suferit. În ceea ce o privește pe Angela Gheorghiu, publicul va ști de acum înainte despre acest gest făcut de artista, fără să fi fost constrânsă. Ci dintr-o alegere personală, poate chiar din dragoste și patriotism. Eu, ca simplu cetățean al acestei țări, îmi doresc să-i fie retrasă distincția regală “Nihil sine Deo”, acordată artistei de către Regele Mihai, acum câțiva ani. Familia Regală a României poate face această reparație acum, prin reprezentanții ei. O va face?”, spune Andreea Berecleanu, pe rețelele de socializare. 

Citește și: Andreea Berecleanu, secretul unei cariere longevive: „Nu trebuie să-ți pierzi simțul realității” / EXCLUSIV

Trucul Simonei Pătruleasa pentru un ten impecabil: „Cafea amestecată cu puțină miere”

Ea este femeia care nu-și poate găsi iubit din cauza înălțimii sale. Cât este de înaltă și cum reacționează bărbații când o văd/ FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel