Andreea Berecleanu, secretul unei cariere longevive: „Nu trebuie să-ți pierzi simțul realității” / EXCLUSIV

Data publicării:
EXCLUSIV

Andreea Berecleanu ne-a vorbit despre ce implică meseria de jurnalist, dar ne-a dezvăluit și cum reușește să mențină echilibrul între toate activitățile pe care trebuie să le desfășoare zilnic. 

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai cunoscute și iubite prezentatoare TV din România, având o experiență în televiziune de aproximativ 30 de ani. Chiar dacă, de-a lungul timpului, vedeta a trecut prin diferite schimbări profesionale, publicul i-a rămas alături întotdeauna, datorită profesionalismului și naturaleței de care a dat dovadă întotdeauna. Pe Andreea Berecleanu am întâlnit-o la Prima Fest, acolo unde am rugat-o să ne dezvăluie cum menține echilibru între viața de mamă și carieră, astfel încât să țină zilnic pasul cu toate aceste activități importante.

„Trebuie să ne descurcăm, pentru că am foarte multe meserii: cea de mamă, care nu se termină niciodată, cea de jurnalist, care începe atunci când ajungi în redacție și cea de comunicator, pe firma mea de producție. Toate trebuie cuprinse într-o zi, iar în seara asta m-am bucurat că a venit așa de multă lume și sunt oameni foarte importanți, jurnaliști, colegi de presă, oameni de afaceri și sper să-i fi interesat propunerile de grilă pe care le-am făcut.

În asta constă echilibrul. În momentul în care nu faci doar același lucru, bineînțeles că comunicarea are legătură cu meseria de jurnalist, dar toate ramurile care sunt desprinse din meseria mea de bază îmi fac foarte bine, adică mă țin într-o super energie. În afară de asta, îmi place ce fac, nu simt că obosesc, asta e important.”, a declarat Andreea Berecleanu, în exclusivitate pentru Spectacola.

Andreea Berecleanu, detalii despre prietenia dintre tatăl ei și Alexandru Arșinel: „Trăiam odată cu ei amintirile tinereții lor”

 

„Meseria noastră e ca a unui actor”

Persoanele publice au, la rândul lor, momente grele și zile mai puțin bune, pe care trebuie să le înfrunte. Cu toate acestea, în fața publicului trebuie să afișeze întotdeauna energie pozitivă și zâmbete. Andreea Berecleanu ne-a dezvăluit cum a reușit ea în toți acești ani de activitate să ascundă aceste trăiri negative.

„Meseria noastră e ca a unui actor. Atunci când ești pe sticlă, indiferent de ce s-ar întâmpla în culise sau în regie, fiind o emisie live, se pot întâmpla lucruri, în 30 de ani mi s-au întâmplat, dar experiența își spune cuvântul și încerci să treci peste momentele astea. Impactul există în atâția ani, dar Slavă Domnului că toate momentele sunt preponderent pozitive și bune. Adică momentele de timp accidente, incident sunt rare. Evident că avem și noi, așa cum au actorii pe scenă, momente grele, pierdem pe cineva drag, dar noi trebuie să ajungem la serviciu și cumva e un ritm al vieții care trebuie să curgă firesc. Un jurnalist are o expunere publică, meseriile cu devărat consumatoare de meserie sunt ale medicilor, ale chirurgilor, ale aviatorilor. Pentru mine asta înseamnă meserii într-adevăr complicate.”, ne-a mai declarat îndrăgita prezentatoare TV.

Mai mult, vedeta ne-a dezvăluit și care a fost prima meserie cu care a plecat la drum. 

„Când eram în liceu aș fi vrut să fac, și asta s-a și întâmplat în primul an de facultate, am dat admitere la filologie, ca să fiu translator. Viața imediat m-a dus însă către acest drum. De la 18 ani, imediat după aceea.”, a mai spus Andreea Berecleanu pentru Spectacola. 

Ce părere are Andreea Berecleanu despre operațiile estetice: ”Nu trebuie să judecăm pe nimeni”

 

Care este secretul unei cariere longevive

Mai mult, îndrăgita prezentatoare TV ne-a dezvăluit și care este „rețeta” unei cariere longevive.

„Consecvența, seriozitatea, disciplina și faptul că, deși ești expus public și cunoști așa de multă lume, nu trebuie să-ți pierzi simțul realității, trebuie să rămâi cu picioarele pe pământ, pentru că este doar o meserie cu expunere publică, în rest ești la fel de normal ca toți ceilalți.”, a continuat ea.

Andreea ne-a mai povestit și cum reacționează atunci când este oprită pe stradă de fanii săi, atât în București, cât și în celelalte orașe din țară.

„Mai mult sunt oprită de oameni pe stradă în provincie, în București sunt deja obișnuiți cu multe persoane publice, din toate domeniile, pentru că e Capitală. În provincie, lumea se manifestă ca acum 20,30 de ani în București, foarte cald. În București sunt puțin mai reținuți, iar în provincie sunt mai calzi și vin mult mai mulți către mine și bineînțeles că mă bucură.”, a conchis vedeta. 

Andreea Berecleanu, DIETĂ. Ce face vedeta pentru a se menține în formă: "Atunci când am mai mult de 3-4 kilograme intru în alarmă"Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel