Ea este femeia care nu-și poate găsi iubit din cauza înălțimii sale. Cât este de înaltă și cum reacționează bărbații când o văd/ FOTO

Data publicării:

O tânără spune că îi este din ce în ce mai greu să iasă la întâlniri din cauza înălțimii sale. 

O femeie de 1,80 metri care a fost hărțuită din cauza înălțimii sale a dezvăluit cu sinceritate cum întâlnirile sunt aproape "imposibile". Marie Temara, din Palm Beach, Florida, a declarat că s-a luptat cu stigmatizările toată viața ei, dar cea mai mare luptă a fost găsirea unui partener. Tânăra în vârstă de 28 de ani a spus că criticii au susținut că nu poate fi și înaltă și feminină - dar ea era hotărâtă să le demonstreze că se înșeală. Ea speră acum să schimbe stigmatul întâlnirii conform căruia "bărbații trebuie să fie cei mai înalți în relație".

Ea este femeia care nu-și poate găsi iubit din cauza înălțimii sale

Marie a declarat că întâlnirile au fost dificile, deoarece doar două procente din populația din Florida, țara ei natală, sunt mai înalte de 1,80 metri.

'Recunosc că este extrem de dificil să găsesc un bărbat mai înalt decât mine. Întâlnirile la înălțimea mea sunt aproape imposibile pentru că sunt atât de limitate', a declarat ea pentru NeedToKnow.co.uk.

'Un tip cu care am ieșit la o întâlnire a spus că are 1,85 metri pe profilul său de dating online, dar când m-am întâlnit cu el avea cel mult 1,65 metri. Mi s-a spus că "nimănui nu-i plac fetele înalte", că arăt ca un "bărbat pe tocuri", că sunt "prea grea pentru a fi fată" și că "cei de la Giants caută un fundaș". Niciodată nu aș purta tocuri și m-aș tolăni în public. Aș face orice pentru a părea mai scundă ca să mă integrez. Cu toate acestea, recent am început să mă întâlnesc cu băieți mai scunzi, iar acum că sunt deschisă la întâlniri la orice înălțime, este mult mai ușor să mă întâlnesc. Dar uneori este încă dificil să găsesc un tip care să fie de acord cu faptul că sunt mai înaltă decât el. Sper să schimb stigmatul întâlnirilor conform căruia "bărbații trebuie să fie cei mai înalți în relație", deoarece înălțimea nu ar trebui să conteze.~, a spus Marie, potrivit dailymail.com

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Marie Temara (@marietemara)

Cu ce probleme s-a confruntat Marie în copilărie

 "Să fiu cea mai înaltă din școală a fost o provocare pentru mine, deoarece eram agresată frecvent pentru că eram mult mai înaltă și diferită de ceilalți. Copiii se luau de mine și mă numeau bărbat sau casă pentru că eram mai înaltă și mai grea decât majoritatea profesorilor de sex masculin. Nu aveam prieteni și alți copii mă batjocoreau atât de tare, încât luam prânzul singură în cabina de baie. Privind în urmă, nu știu cum pot fi copiii atât de cruzi cu cineva doar pentru că arată diferit'.”, a spus femeia.

Dar, în ciuda hărțuielilor neîncetate, Marie a înflorit și a devenit un far al încrederii în sine. În mod incredibil, ea este cel mai scund membru al familiei sale - tatăl ei măsoară 1,80 m, mama ei 1,80 m, fratele ei 1,90 m, iar fratele ei mai mic 1,90 m. Marie încă trebuie să lupte cu provocările pe care le presupune faptul de a fi o femeie mai înaltă și se luptă să găsească haine și pantofi care să i se potrivească.

 "Pantalonii nu sunt niciodată suficient de lungi și nu-mi găsesc niciodată mărimea la pantofi, care este mărimea 12 pentru bărbați. Trebuie să fac la comandă toate hainele și pantofii mei, ceea ce poate deveni foarte scump și necesită mult timp. În plus, majoritatea sunt făcute pentru persoane de mărime medie, așa că lucrurile de zi cu zi pot fi un pic mai dificile pentru mine, cum ar fi mașinile, avioanele, rollercoaster, ușile, dușurile, toaletele, paturile și alte aparate de uz casnic sunt aproape întotdeauna prea mici pentru mine.”,a mai spus aceasta.

Există, de asemenea, și avantaje care decurg din faptul că Marie este mai înaltă decât majoritatea, deoarece excelează la sport și primește adesea complimente pentru picioarele sale lungi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel