Trucul Simonei Pătruleasa pentru un ten impecabil: „Cafea amestecată cu puțină miere”

Data publicării:

Simona Pătruleasa dezvăluie care sunt trucurile sale de frumusețe, dar și cum reușește să se mențină în formă. 

Simona Pătruleasa este adepta naturalului și dezvăluie că are chiar și un truc simplu și eficient, prin care îi menține tenul curat și luminos: Cafea și miere. 

„Și pentru față folosesc tot felul de măști pe care le aplic dimineața când îmi beau cafeaua. Pentru că mă machiez la 6 dimineața îmi pun niște patch-uri sub ochi, îmi fac gomaj o dată pe săptămână cu produse din farmacie, dar mi-am făcut și gomaj cu cafea, amestecată cu puțină miere. Întotdeauna mă demachiez, indiferent cât de târziu e și cât de obosită aș fi. Îmi pun cremă dimineața cu un factor de protecție și o cremă seara. Recunosc că am puțină grijă.”, a mărturisit vedeta pentru VIVA!

La capitolul siluetă, vedeta Kanal D mărturisește că este foarte atentă cu mesele ei și că se abține ore în șir de la mâncare, totul pentru a rămâne la greutatea de 56 de kilograme. De asemenea, aceasta ține și post, deși gătește pentru familia ei și preparate de „dulce”. 

„Am 56 de kilograme, dar sunt foarte atentă. Nu mănânc după ora 18.30. Țin o pauză de 16 ore între mese. Țin postul intermitent și la mine funcționează. O lună de zile am crezut că nu o să meargă, dar apoi a dat randament. Acum suntem în post. Doar eu îl țin, iar lor le gătesc separat și nu îmi este poftă. Dacă îți impui, nu ai probleme. E mai greu în prima săptămână, dar uite că deja suntem în a cincea săptămână de post acum.”, a mai conchis aceasta, pentru sursa citată anterior.

Nu se poate abține de la dulciuri

 


„Îmi plac dulciurile foarte tare. Nu vreau să mă frustrez, mănânc înghețată (n.red.: și alte deserturi), dar după ora 18:30 nu mai mănânc nimic, beau doar apă și ceai. Fac o pauză de 15-16 ore (n.red.: până ia masa a doua zi). Țin de un an de zile și funcționează pentru mine”, a explicat Simona Pătruleasa, în podcastul „Te ascult”, găzduit de Ilinca Vandici.


Mai mult, prezentatoarea Tv spune că se bazează și pe sport, chiar dacă nu mai are foarte multă energie, însă încearcă să facă zilnic puțină mișcare.

 „De când mă trezesc devreme (n.red.: pentru matinal), nu mai am atâta energie cum aveam înainte, dar fac acasă exerciții cu gantere, pe stepper, abdomene, am o bicicletă. Fac asta aproape zilnic, dar nu atât de mult cât mi-aș dori. E o diferență, nu mai ai același tonus, trebuie să faci anumite lucruri pe care eu nu le fac, poate, atât cât ar trebui. Fac masaj, ăsta este răsfățul suprem, îmi place foarte mult. Am pe cineva care vine acasă de două ori pe săptămână”, a completat.

 

S-a îngrășat 12 kilograme în timpul sarcinii

În urmă cu ceva timp, vedeta dezvăluia, într-un interviu pentru Spectacola, că echilibrul este secretul siluetei sale. 

„La 47 de ani nu mai este atât de ușor să arați bine. Trebuie să fiu mult mai atenta la alimentație, să renunț la dulciuri și să fac mai mult sport.
  Am ținut de 2 ori diete stricte pentru o perioada scurta de timp. Au funcționat, dar pe termen lung am ales disciplina și echilibrul. Niciodată nu am avut kilograme în exces, cu excepția perioadei când am fost însărcinată, atunci am luat 12 kilograme în plus. Însă am reușit, într-un timp foarte scurt, să revin la silueta și la kilogramele pe care mi le doream”, a spus vedeta pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel