Ce părere are Andreea Berecleanu despre operațiile estetice: ”Nu trebuie să judecăm pe nimeni”

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Berecleanu a vorbit despre dietă, dar și despre operațiile estetice la care a recurs, până acum.

Andreea Berecleanu se menține într-o formă fizică excepțională la vârsta de 47 de ani. Celebra prezentatoare TV are aceeași siluetă impecabilă de ani de zile, motiv pentru care aceasta nu se abate niciodată de la obiceiurile alimentare sănătoase. Totuși, pe lângă stilul de viață echilibrat, Andreea Berecleanu recunoaște faptul că a avut parte de o genă extraordinară din partea mamei ei, care și acum, când a trecut de 70 de ani, este într-o formă de zile mari.

„Mama are 72 de ani și nu a avut niciodată o problemă în a-și spune vârsta, dar stilul ei de viață este acela al unei persoane de maximum 30, și nu exagerez. De curând, am vizitat-o pe Eva la Londra. De exemplu, într-o singură zi, mama a mers 18 km pe jos, în ritmul nostru.

Ce am făcut până la 47? Am trăit o copilărie frumoasă și plină de amintiri, am fost un copil răsfățat și iubit de părinți și bunici. Am ales să am o familie devreme, să fiu o mamă tânără. Am avut șansa unei cariere încă de la 18 ani, neîntreruptă, și care s-a dovedit cea mai bună alegere. Am fost și sunt o femeie iubită și respectată. Am doi copii foarte buni, un soț iubitor, o familie mare și frumoasă, cu multe clipe de fericire. Sunt împăcată cu toate alegerile mele și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate aceste daruri.”, a povestit Andreea Berecleanu potrivit viva.

Ce a descoperit Andreea Berecleanu pe o plajă din Spania: Costumele de baie sunt alese cât să arate...

 

Cum se menține Andreea Berecleanu în formă

Totuși, pe lângă gena moștenită, vedeta are foarte mare grijă să păstreze un echilibru în viața sa, însă nu doar în ceea ce privește silueta, ci și cu privire la îngrijirea tenului.

”O îngrijire corectă a tenului, atenție la alimentație, puțin sport. Și, bineînțeles, o perspectivă optimistă asupra vieții, un zâmbet mereu, chiar și către o persoană necunoscută.”, a mai adăugat aceasta.

Ce părere are vedeta despre operațiile estetice

Andreea Berecleanu este căsătorită cu un medic estetician extrem de renumit, iar întrebarea ce stă pe buzele tuturor este la ce fel de operații estetice a apelat vedeta de-a lungul timpului. Chiar dacă nu a dezvăluit concret care sunt acelea, aceasta nu are deloc o părerea rea despre îmbunătățiri, atât timp cât sunt făcute cu bun-simț.

„Nu cred că trebuie să fii măritată cu un estetician ca să vrei să te operezi, nu e ca și când nu mi-aș fi permis așa ceva vreodată! Indiferent de alegerea mea, așa cum am mai spus, nu trebuie să judecăm pe nimeni. Cunosc multe paciente și tot atâtea argumente și motivații. La fel cum am văzut femei fericite în urma unor intervenții. Eu cred că asta e cel mai important! Soțul meu are o satisfacție ce nu poate fi descrisă în cuvinte atunci când se scot bandajele și vede expresia de pe chipul pacientei. E cea mai importantă răsplată pentru el.”, a mai povestit îndrăgita prezentatoare TV.

Andreea Berecleanu, motivul pentru care soțul ei nu poarta vergheta pe deget: „Așa e viața noastră, formată din surprize”

 

„Româncele merg în zona evidențelor, a expunerii unor dimensiuni exagerate”

Cu toate acestea, Andreea Berecleanu și-a exprimat opinia și despre femeile din România care exagerează cu aceste operațiile estetice.

„Mimetism a existat mereu! Româncele, unele dintre ele, merg în zona evidențelor, a expunerii unor dimensiuni exagerate, a lipsei de discreție și subtilitate. Și atunci apare vulgaritatea. Dar nu doar ele au „o vină, sunt mulți medici care acceptă, ba chiar încurajează această direcție. Eu am spus mereu și susțin și acum ideea că fiecare pacient își alege medicul care e cel mai potrivit pentru el. De exemplu, la soțul meu, nu au fost cereri nerezonabile. Odată intrat în cabinet, pacientul înțelege exact care e cea mai potrivită indicație nu doar chirurgicală, ci și estetică.”, a continuat ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel