Andreea Berecleanu, devastată de durere după moartea tatălui. Amintirea care a ajutat la creșterea copiilor ei: „Un bărbat-spectacol, plin de temperament”

Sursă foto: Facebook/ Andreea Berecleanu
Descriere foto: Sursă foto: Facebook/ Andreea Berecleanu

 Andreea Berecleanu a povestit episodul morții tatălui ei. Cum a influențat-o bărbatul în a-și crește copiii.

Andreea Berecleanu a relatat cum a trecut prin experiența dureroasă de a își pierde tatăl. Acesta a murit la 78 de ani, în 2017, iar fiica sa ,celebra vedetă de emisiune, a suferit foarte mult ulterior. Cauza morții a fost un AVC, iar el nu părea foarte bolnav, după cum relatează Andreea. Mama ei a stat zi și noapte lângă tatăl Andreei, ajungând să-și lege o eșarfă de mâna bărbatului pentru a nu adormi. Dedicarea acesteia a inspirat-o pe Andreea, care a vorbit cu admirație față de ambii părinți.

Vezi și: Andreea Berecleanu, în doliu: „I-am mulțumit în ultimele clipe de viață pentru tot ce mi-a dăruit”

„Da, tata a plecat prea devreme, deși avea 78 de ani. A fost extrem de dureros și surprinzător, într-un fel, pentru noi. Nu părea atât de bolnav, a făcut un AVC, au urmat trei luni de încercare de a-l salva, a stat în spital în această perioadă. Au fost momente grele. Nu a rezistat. Mama i-a fost alături în tot acest timp, nu s-a dezlipit de el, la propriu. A stat lângă patul lui, de cele mai multe ori, pe un scaun. Noaptea, avea un pat alături și se mai odihnea. Când stătea pe scaun, își legase o eșarfă de încheietura mâinii lui, pentru a nu ațipi.”, a mărturisit Andreea Berecleanu pentru viva.ro.

Vezi și: Andreea Berecleanu, reacție dură după ce s-a aflat că Angela Gheorghiu a semnat un angajament cu Securitatea, în studenție: „Să-i fie retrasă distincția regală”

Vezi și: Andreea Berecleanu, detalii despre prietenia dintre tatăl ei și Alexandru Arșinel: „Trăiam odată cu ei amintirile tinereții lor”

Vezi și: Ce părere are Andreea Berecleanu despre operațiile estetice: ”Nu trebuie să judecăm pe nimeni”

Ce a învățat de la tatăl ei

Ea a făcut și o descriere scurtă a tatălui său relatând și câteva amintiri în legătură cu el, pe care îl descria ca fiind un „bărbat-spectacol”. Era temperamental și mereu în centrul atenției, cel care anima fiecare petrecere. Ea a mai transmis că tatăl său era de o frumusețe aparte, atrăgând toate privirile din cameră. Pe lângă aceste detalii, el mai era și un familist convins.

„Tata a fost un bărbat-spectacol, plin de temperament, efervescență, o personalitate dinamică, păstrându-și eleganța clasică. Tata întorcea priviri pe stradă mai ceva ca o femeie, doar că nu s-a folosit de acest farmec masculin, așa cum se întâmplă de obicei în cazul bărbaților frumoși. Iubea familia, toată copilăria mea a ținut să ne fim aproape mereu. Frați, veri, mătuși, părinți, bunici, unchi, nu exista niciun eveniment sau weekend fără aceste întâlniri. Aceste amintiri au contribuit la felul în care mi-am crescut și eu copiii.”, a mai spus prezentatoarea, pentru aceeași sursă citată. 

Vezi și: Andreea Berecleanu, DIETĂ. Ce face vedeta pentru a se menține în formă: "Atunci când am mai mult de 3-4 kilograme intru în alarmă"

Vezi și: Andreea Berecleanu, DIETĂ. Ce alimente evită și cum arată meniul zilnicGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 12 aug 2023, 12:10 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience