Andreea Bănică, durere în prag de Sărbători: „Am înțeles ce înseamnă să fii singur pe lume”

Data publicării:

Andreea Bănică se găndește cu tristețe la Sărbătorile de iarnă. Vedeta a rămas fără părinți la 20 și ceva de ani, și spune că sărbătorile îi o fac să se simtă „singură pe lume”

Andreea Bănică are o poveste de viață extrem de tristă, în ciuda zâmbetului pe care îl afișează în diversele apariții. Vedeta și-a pierdut părinții devreme, iar cu tatăl său a avut o relație complicată, acesta fiind alcoolic. 

‘’El a dezvoltat o pasiune pentru băutură și de aici au plecat toate necazurile în casă și în familie, cu bătăi, cu plecări de acasă, cu mama prin parcuri, cu ascunzișuri prin verdețuri, cu căutări, cu poliție. Erau niște momente groaznice. Era și bolnav, avea un vas de sânge la cap care nu lăsa creierul să se oxigeneze și de asta avea interzis alcoolul, iar el tocmai asta făcea. A început să bea din cauza faptului că a pierdut o afacere importantă’’, a mărturisit Andreea Bănică în cadrul podcastului ‘’#TeAscult cu Ilinca Vandici’’

Andreea Bănică, în lacrimi. Regretele pe care le are după moartea tatălui: „Am avut ani de zile în care l-am urât”


Andreea Bănică, tristă de sărbători

Andreea Bănică și-a perdut părinții cu ani în urmă. Practic, spune ea, a trăit mai mult fără ei, decât cu ei. Tatăl ei avea probleme cu alcoolul și a murit subit, împins de unul dintre prietenii lui de pahar. Mama vedetei s-a stins și ea din viață, doi ani mai târziu, răpusă de cancer. 

Andreea Bănică, dezvăluiri tulburătoare despre tatăl său.‘’Îl uram din tot sufletul’’

În ciuda relației dificile pe care a avut-o cu tatăl său, artista simte lipsa părinților și spune că sărbătorile îi accentuează dorul de aceștia

 

"Mi-aș dori acel Crăciun în care măcar o dată să îi mai am pe ai mei. Aveam 21 când a murit tatăl meu și 23 când a murit mama mea. Între a murit bunicul. (...) Câțiva ani m-am cufundat în muncă și m-am mințit pe mine că sunt bine, și a fost bine până la urmă. (...) Când începe decembrie, îmi lipsesc ei, deși am cea mai frumoasă familie și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta. (...) Dar prin asta trec de sărbători, de Crăciun, de Paște, Sfântul Andrei nu îți spun cum e pentru mine. (...) Eu stau să îmi veghez copiii, dar pe mine nu mă mai veghează nimeni. (...) Am înțeles demult ce înseamnă să fii singur pe lume", a declarat Andreea Bănică în emisiunea La Măruță, de la PRO TV. 

Andreea Bănică are probleme de sănătate după cele două nașteri: „Îmi este teamă de ce s-ar putea întâmpla”. Artista trebuie să ajungă pe masa de operație

 

La doar doi ani de la moartea tatălui său, o altă tragedie s-a năpustit asupra artistei. Mama ei a decedat în urma unui cancer esofagian.

 

„Mama a murit după ce a murit tatăl meu. După doi ani, mama s-a îmbolnăvit de cancer esofagian. A fost cred prima femeie din România care a murit de cancer esofagian. Într-un an s-a stins. Eram pe val atunci, aveam așa mare succes. Dimineața mă duceam la mama la spital, plângeam, și seara cântam. Am avut noroc cu Lucian, care mi-a fost soț, soră, amant, tot. A avut grijă de mine și de banii mei”, a mai spus artista în emisiunea ”La cină”, de la Digi 24.

Andreea Bănică, nemachiată și fără filtre: „Tenul meu nu este perfect, am pistrui și pete” / FOTO

Andreea Bănică: ”Am crescut cu certuri, cu scandaluri, cu bătăi”
 

Andreea Bănică a fost invitată în cadrul podcast-ului realizat de Alexandra Ungureanu, acolo unde a vorbit despre traumele pe care le are din copilărie. 

”Am crescut cu certuri, cu scandaluri, cu bătăi. Atunci când cântam despre cer, trebuia să arăt cer. Dacă nu arătam cer și arătam pământ din greșeală, nu vrei să știi cum mi-o luam. Multe din aceste lucruri m-au ajutat ca om, m-au făcut puternică, dar în același timp mi-au creat frustrări și probabil că, la un moment dat, trebuia să apelez și eu la un specialist, care să mă ajute să trec peste acea perioadă. Nu am avut timp. Sunt foarte multe adunate și e foarte greu. Trebuie foarte mult timp pentru asta”, a mărturisit Andreea Bănică, în cadrul podcastului. 

Cum prepară Andreea Bănică cele mai bune bezele. Cântăreața și-a dezvăluit rețeta secretă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel