Andreea Bănică, dezvăluiri tulburătoare despre tatăl său.‘’Îl uram din tot sufletul’’

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Bănică, captură video YouTube
Descriere foto: Andreea Bănică, captură video YouTube

Andreea Bănică, una dintre cele mai cunoscute artiste din România, a fost invitată în cadrul unui podcast unde a dezvăluit mai multe detalii despre copilăria sa și despre relația pe care a avut-o cu tatăl său.

‘’Tătăl meu mă adora efectiv, mă arăta lumii, publicului și se mândrea cu mine. Poate că la momentul ăla îmi era rușine, eram rușinată de acest lucru, dar eu am fost crescută în spiritul acesta libertin cu cheia de gât și plecam. Știam că am ore, eram foarte corectă și veneam la orele respective sau dacă mai voiam să stau veneam acasă întrebăm și după primeam bilet de voie. A avut tata o încredere în mine și în sora mea absolută. Cu tatăl meu am avut prima discuție despre începutul unei relații’’, a declarat Andreea Bănică, în cadrul podcastului ‘’#TeAscult cu Ilinca Vandici’’

Deși la început părea să aibă o copilărie perfectă și era apropiată de tatăl său, totul s-a schimbat în momentul în care acesta a devenit victima alcoolului. 

‘’El a dezvoltat o pasiune pentru băutură și de aici au plecat toate necazurile în casă și în familie, cu bătăi, cu plecări de acasă, cu mama prin parcuri, cu ascunzișuri prin verdețuri, cu căutări, cu poliție. Erau niște momente groaznice. Era și bolnav, avea un vas de sânge la cap care nu lăsa creierul să se oxigeneze și de asta avea interzis alcoolul, iar el tocmai asta făcea. A început să bea din cauza faptului că a pierdut o afacere importantă’’, a mărturisit Andreea Bănică.

Andreea Bănică, în lacrimi. Regretele pe care le are după moartea tatălui: „Am avut ani de zile în care l-am urât”

De asemenea, artista a povestit în cadrul podcastului despre momentele groaznice în care tatăl său avea un comportament agresiv și apela la violență.

’’Devenise agresiv, foarte agresiv. Când am împlinit 18 ani, dar așa s-a întâmplat, a venit băut și a vrut să dea în mama și atunci l-am îmbrâncit și l-am băgat sub masă. Era așa de băut încât nu s-a mai putut ține pe picioare și a rămas acolo sub masă și s-a uitat lung la mine, nu mi-a spus nimic, iar eu am fugit, dar țin minte ca a doua zi l-am văzut foarte afectat și cred că a conștientizat de fapt cum e el, ce se întâmplă cu el, ce se întâmplă cu noi. Eu i-am spus atunci că dacă mai ridici mâna la mama te bag sub masă și te omor cu mâna mea și cam asta a fost’’, a mai spus Andreea Bănică. 

Andreea Bănică, nemachiată și fără filtre: „Tenul meu nu este perfect, am pistrui și pete” / FOTO

Întrebată dacă era supărată pe tatăl său pentru ceea ce făcea, Andreea Bănică a mărturisit că îl ura din tot sufletul. 

‘’Nu eram supărată, îl uram efectiv, când spun îl uram, îl uram din tot sufletul și îi doream moartea. Eu eram neîndreptățită. Eram copilul care nu trebuia bătut, trebuia ocrotit, iubit, venerat și ridicat în slăvi așa cum o făcea el, nu bătut, pentru că nu eram copil care să aducă necazuri (....) Eu am fost un copil model. Pot să spun că unde mă punea acolo stăteam de mică, ce îmi spunea aia făceam’’, a precizat artista în cadrul podcastului ‘’#TeAscult cu Ilinca Vandici’’

 

Cea mai rapidă rețetă de ostropel. Adreea Bănică te învață pas cu pas: „Mă veți pomeni”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Gabriela Ungureanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel