Andreea Bănică, în lacrimi. Regretele pe care le are după moartea tatălui: „Am avut ani de zile în care l-am urât”

Data publicării:
Andreea Bănică, captură video Kanal D
Descriere foto: Andreea Bănică, captură video Kanal D

Andreea Bănică are o poveste de viață extrem de tristă. Tatăl artistei a fost alcoolic și ii făcea viața un calvar. 

Andreea Bănică știe cum să-și mascheze durerea. Ca orice artist, vedeta afișează mereu un zâmbet și încearcă să aducă voia bună în jurul ei. În spatele zâmbetului molipsitor, artista duce o poveste de viață extrem de tristă. 

Andreea Bănică și-a perdut părinții cu ani în urmă. Practic, spune ea, a trăit mai mult fără ei, decât cu ei. Tatăl ei avea probleme cu alcoolul și a murit subit, împins de unul dintre prietenii lui de pahar. Mama vedetei s-a stins și ea din viață, doi ani mai târziu, răpusă de cancer. 


Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Andreea Bănică a izbucnit în lacrimi în momentul în care a fost întrebată „cât de mult și-a iubit tatăl. Artista a avut o relație dificilă cu acesta și mărturisește că a avut ani de zile în care l-a urât. Cu toate astea, după ce părintele ei s-a stins din viață, ea a rămas cu regrete și spune că îi lipsește enorm. 

„Acum îl iubesc mai mult decât înainte. Enorm, enorm și îl regret enorm.

E greu, îmi e greu să vorbesc despre subiectul ăsta. M-a făcut om și am ajuns om, chiar și cu bătăile mele din copilărie. Regret enorm că nu îl mai am și că nu mai e lângă mine, să aibă grijă de mine, să mă poarte peste tot, să mă arate peste tot. Să arate cât de talentată e fata lui. Exact asta spunea: „Copilul meu este cel mai talentat și merită atât de multe lucruri”. În același timp, când eram pe scenă și aveam acea emoție și rușine, era acolo, în fața scenei, pe scaun și îmi spunea: „să vezi tu ce pățești”. Aveam emoții mari și nu mai știam să mă controlez, el lucra foarte mult cu mine la acest lucru, la acest aspect. Am avut ani de zile în care l-am urât, îmi doream să nu îl mai am, să nu mai fie lângă mine, să mă lase și să plece. Să plece din viața mamei mele și a surorii mele, deși sora mea se măritase. Sora mea nu a simțit toate aceste lucruri pentru că ea se măritase și nu a știut prin ce am trecut eu și cât de greu mi-a fost. Astăzi, dacă l-aș mai fi avut, aș fi știut să îi pup mâna și să îi mulțumesc.”, a spus Andreea Bănică la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

„Nu doresc nimănui treaba asta”. Andreea Bănică și-a pierdut ambii părinți: „Ăsta este destinul meu”

Tatăl Andreei avea probleme cu alcoolul

Recent, vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre moartea tatălui său. Andreea Bănică a povestit că părintele său obișnuia să consume alcool și devenea violent atât cu ea, cât și cu mama ei. Din nefericire, chiar alcoolul l-a omorât pe tatăl artistei. Bărbatul a fost la o întâlnire cu prietenii, unde au consumat alcool, iar la întoarcerea spre casă, unul dintre bărbați l-a împins pe tatăl artistei,  iar el a căzut cu capul de bordură, lovitura fiindu-i fatală.

„A murit într-un accident. A venit băut de la o întâlnire cu niște bărbați, a venit pe stradă, s-a certat cu cineva și persoana aceea i-ar fi dat un brânci și a căzut cu capul de bordură. S-a întâmplat asta dintr-un accident, acea persoană n-ar fi recunoscut. A venit salvarea abia a doua oară, n-au vrut să-l ia la spital pentru că era băut, ceea ce e anormal, eu n-am avut putere să mai fac nimic, să scormonesc și să scot la iveală ce s-a întâmplat”, a povestit Andreea Bănică, în cadrul unei emisiuni. 

Andreea Bănică  a primit vestea printr-un apel telefonic

Artista a povestit că se pregătea si meargă la ziua lui Liviu Vârciu, iar în acel moment, sora acesteia i-a dat tragica veste.

”Era ziua lui Liviu Vârciu, mergeam la ziua lui, eram îmbrăcată într-o salopetă roșie, mă dădeam cu ruj roșu, eram în fața oglinzii și am fost sunată de sora mea și mi-a spus la telefon”, a mai mărturisit Andreea Bănică.

La doar doi ani de la moartea tatălui său, o altă tragedie s-a năpustit asupra artistei. Mama ei a decedat în urma unui cancer esofagian.

„Mama a murit după ce a murit tatăl meu. După doi ani, mama s-a îmbolnăvit de cancer esofagian. A fost cred prima femeie din România care a murit de cancer esofagian. Într-un an s-a stins. Eram pe val atunci, aveam așa mare succes. Dimineața mă duceam la mama la spital, plângeam, și seara cântam. Am avut noroc cu Lucian, care mi-a fost soț, soră, amant, tot. A avut grijă de mine și de banii mei”, a mai spus artista în emisiunea ”La cină”, de la Digi 24.

 

Andreea Bănică: ”Am crescut cu certuri, cu scandaluri, cu bătăi”
 

Andreea Bănică a fost invitată în cadrul podcast-ului realizat de Alexandra Ungureanu, acolo unde a vorbit despre traumele pe care le are din copilărie. 

”Am crescut cu certuri, cu scandaluri, cu bătăi. Atunci când cântam despre cer, trebuia să arăt cer. Dacă nu arătam cer și arătam pământ din greșeală, nu vrei să știi cum mi-o luam. Multe din aceste lucruri m-au ajutat ca om, m-au făcut puternică, dar în același timp mi-au creat frustrări și probabil că, la un moment dat, trebuia să apelez și eu la un specialist, care să mă ajute să trec peste acea perioadă. Nu am avut timp. Sunt foarte multe adunate și e foarte greu. Trebuie foarte mult timp pentru asta”, a mărturisit Andreea Bănică, în cadrul podcastului. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel