Cum prepară Andreea Bănică cele mai bune bezele. Cântăreața și-a dezvăluit rețeta secretă

Andreea Bănică a pregătit un desert delicios, împărtășind rețeta cu fanii săi.

Andreea Bănică petrece extrem de mult timp în bucătărie, acolo unde le pregătește întotdeauna celor dragi cele mai delicioase preparate. Așadar, atunci când lasă microfonul din mână, vedeta apelează imediat la mixer sau la alte ustensile din bucătărie. Fanii adoră să o vadă pe solistă în această ipostază, motiv pentru care aceasta obișnuiește să și filmeze rețetele pe care le pune în practică și să le posteze în mediul online. Așadar, în urmă cu câteva zile, Andreea Bănică a pregătit o rețetă delicioasă de bezele. 

Ingrediente:

4 albușuri
250 gr zahăr
Un plic zahar vanilat
O linguriță oțet

Mod de preparare:

„Am pus cantitățile într-un bol amestecând cu un tel, apoi am pus compoziția cu castronul la bain marie( baie de abur) amestecând continuu, până s-a topit zahărul. Secretul vin acum: Am pus mixerul în funcțiune și am amestecat câteva minute timp în care bezeaua s-a răcit, a devenit spumoasă, a crescut în volum și s-a întărit! Nu mi-a ajuns poșul pentru forme pe care l-am comandat în trecut așa că m-am mulțumit cu lingură din dotare că deh, așa se respectă o “diva”!  20-30 de minute la cuptor la 100 C și gata bezelele!”, a scris Andreea Bănică pe Instagram.

VEZI și: Andreea Bănică își construiește vilă de lux cu piscină. De ce se mută artista din vechea locuință

“Nu mănânc aceeași mâncare zilnic”

Recent, Andreea Bănică le dezvăluia fanilor săi faptul că are în fiecare zi un meniu diferit. Totuși, artista recunoaște că sunt și zile în care nu are timp să gătească, motiv pentru care se mulțumește cu un baton proteic. 

“Nu mănânc aceeași mâncare zilnic. De exemplu, când mă trezesc dimineața eu nu pot să mănânc, deși este recomandat. Nu pot să mănânc. Așa este organismul meu setat.

Mănânc undeva pe la prânz, în jur de ora 12.00, chiar 13.00. Mănânc ouă fierte, somon cu avocado și un ou fiert, cu puțin ardei gras. Mai multe variante de mic dejun.

La prânz mănânc un somon cu legume sau uneori nu apuc să mănânc deloc, sau un baton proteic, sau un grătar cu alte legume, iar seara evit să mănânc consistent, mănânc un iaurt.”, a explicat Andreea Bănică pe Instagram.

Andreea Bănică, nemachiată și fără filtre: „Tenul meu nu este perfect, am pistrui și pete” / FOTO

Vedeta se teme de operațiile estetice

Chiar dacă spune că și-ar dori să recurgă la câteva schimbări fizice, Andreea Bănică spune, de asemenea, că îi este foarte frică de operații. Din acest motiv, pentru a se menține în formă, aceasta apelează doar la anumite trucuri făcute în saloanele de cosmetică.

„Ei, s-ar vedea lucrurile astea (n.r. operațiile estetice), nu mă ascund după deget, nu am de ce să mint. Mă duc la tratamente faciale, îmi hidratez tenul foarte bine, cu tot felul de tratamente cum pot și când am timp tocmai pentru a-mi menține tenul cât mai sănătos și cât mai tânăr. Sunt atâtea tratamente pe care poți să le faci… Dacă m-aș opera, aș spune “am făcut asta.


Nu pot să te mint și să îți zic că nu mi–aș face operație de sân, mi–aș face, dar mi-e frică. Abia mi-am făcut o septoplastie… După 5 ani în care nu știam dacă să o fac sau nu. Dar nu mai respiram bine, mi-am luat inima în dinți și am făcut-o. Asta e singura pe care am făcut-o dar da, mi–aș face și eu operații, aș apela la chirurg doar că teama mea este mult prea mare decât dorința”, a dezvăluit Andreea Bănică pentru ciao



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 10 noi 2022, 14:43 | Categorie: Retete
Get it on App Store Get it on Google Play