Andreea Bălan l-ar fi „văzut” pe Victor Cornea în una dintre meditațiile ei. La ce concluzie a ajuns vedeta: „Îl chemam și vedeam ce urma să se întâmple”

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Bălan și-a vizualizat iubitul în casa părinților lui.

Andreea Bălan a venit cu noi declarații care au intrigat fanii. Vedeta susține că, înainte de a îl cunoaște pe sportivul care i-a devenit partener, l-a văzut în imaginile minții ei. 

Cu toate că mulți s-au întrebat cum de a putut fi așa ceva posibil, Andreea Bălan a decis că a venit vremea să dezvăluie modul în care și-a „cunoscut” iubitul, de dinainte să formeze un cuplu cu acesta.

Vezi și: Trucurile prin care Andreea Bălan se menține în formă, la 39 de ani: „Nu am voie să nu arăt bine”

Artista este cunoscută pentru practicile sale, mai ales cele ce țin de starea de bine generală a trupului, dar și a minții. Ea spune foarte detaliat cum se petreceau imaginile din mintea ei, chiar dacă nu mai luase contactul cu actualul iubit până în acel punct.

Ce a văzut în timpul unei meditații

Ba mai mult, imaginile revelatorii au ajutat-o să îl identifice pe viitorul partener. Momentul în care a realizat tot ce s-a întâmplat a fost când a vizitat casa părinților iubitului ei. Acestea sunt detaliile pe care le-a văzut ca fiind asemănătoare cu imaginile din timpul meditațiilor:

„În meditațiile mele vedeam un lan de floarea soarelui tot timpul și mă simțeam acasă. În momentul în care am ajuns la Sibiu, în casa părinților lui, am avut o revelație și un șoc de bucurie să văd că toată casa părinților lui era plină de buchete de floarea soarelui.”, a spus vedeta în emisiunea ei, notează Click!

Vezi și: Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Observând buchetele cu floarea soarelui, vedeta nu a putut decât să tragă concluzia că „el” este cel din revelațiile ei. Mai mult decât atât, cântăreața susține că îl vedea răspunzând chemărilor ei:

„Atunci am realizat că el este cel din meditațiile mele, că eu îl vedeam în acele medicații, că îl chemam și vedeam ce urma să se întâmple, dar era doar o chestiune de timp.”, a mai spus Andreea Bălan.

Ea menționează cât de fericită a fost când a pus toate piesele puzzle-ului la un loc, și putea vedea imaginea de ansamblu:

„Am fost atât fericită să realizez că el este acel suflet cald și bun din meditațiile mele și că astfel ne-am găsit, ne-am chemat unul pe celălalt”, a povestit Andreea Bălan.

Vezi și: Jorge a șters pe jos cu întreaga carieră muzicală a Andreei Bălan. A cedat în fața lui Cătălin Măruță și a spus ce crede

Cu toate că duce o viață foarte fericită alături de cele două fetițe ale sale, dar și de Victor Cornea, vedeta nu a oferit niciun fel de declarații în privința cuvintelor pe care i le-a aruncat Jorge, cu ceva timp în urmă.

Jorge a spus în cadrul emisiunii lui Măruță, că Andreea Bălan este una dintre „top trei cele mai proaste voci din România”, acțiunea ce a stârnit numeroase reacții din partea urmăritorilor celor doi.

Vezi și: Andreea Bălan, imagini incendiare de ultim moment. Ipostazele în care s-a afișat alături de fetițele ei: „Nu fac sport deloc” /FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel