Trucurile prin care Andreea Bălan se menține în formă, la 39 de ani: „Nu am voie să nu arăt bine”

Data publicării:

 Andreea Bălan a dezvăluit ce face constant pentru a arăta cât mai bine în fiecare zi.

Andreea Bălan se bucură de un aspect fizic spectaculos, la vârsta de 39 de ani. Chiar dacă trecerea anilor își pun amprenta asupra foarte multor persoane, lucru care este și firesc, de altfel, vedeta pare că întinerește din ce în ce mai mult, lucru pe care chiar și ea l-a afirmat în urmă cu ceva timp. Se pare însă că tot secretul stă într-o disciplină și într-un stil de viață foarte bine pus la punct, însă și în pozitivismul în care vedeta încearcă întotdeauna să fie înconjurată.

”Iubirea de sine și asta înseamnă, să spui ”NU” și pe plan personal, oamenilor care poate nu sunt pe energia ta și cu care poate nu te simți confortabil și totodată și în carieră am început să refuz lucruri pe care nu le mai simt. Înainte mi se părea că trebuie să fac tot, tot, că așa trebuie. De mică mi s-a inoculat că trebuie să facem lucrurile. Părinții noștri ne-au zis că trebuie, dar ei nu au zis-o cu intenție, au zis-o să ajungem oameni realizați în viață. Ceea ce am și ajuns. Doar că, la un moment dat, trebuie să fim mai egoiști și să mai și refuzăm, să ne gândim la noi, nu doar că trebuie”, a declarat Andreea Bălan, potrivit Ego.

VEZI și: Jorge, reacții dure după ce a dat de pământ cu talentul muzical al Andreei Bălan: „E tipul ăla care vinde pijamale?”

Apelează regulat la masaj

Dacă la salon recunoaște că nu are mereu timp să ajungă constant, vedeta spune că niciodată nu lipsește de la ședințele de masaj. Deși ar putea avea oricând parte de confortul ca specialiștii să vină în locuința sa, Andreea Bălan spune că preferă să se deplaseze ea în oraș, din dorința de a-și dedica exclusiv timpul fetițelor sale, cât timp este acasă. 

”În schimb merg poate de două ori pe săptămână la masaj. Fac masaj. Mă duc eu, nu chem acasă, pentru că acasă vreau să mă concentrez să fiu cu fetițele. Așa că, dacă vine altcineva, e dificil. Aș putea să fac asta, dar mai bine vin eu în București. Când am treburi de rezolvat, mă opresc o oră la salon. E mai simplu de gestionat. Logistic”, mai spune ea.

VEZI și: Andreea Bălan, imagini incendiare de ultim moment. Ipostazele în care s-a afișat alături de fetițele ei: „Nu fac sport deloc” /FOTO

Cum se menține în formă

Dacă în trecut, vedeta spune că încerca în fiecare zi să se mențină cât mai în formă de dragul aspectului pe care îl are pe scenă, în fața publicului, acum, Andreea Bălan spune că nu mai face asta doar pentru carieră, cât și pentru ea însăși. Vedeta a conștientizat cât de importantă este iubirea de sine, motiv pentru care consideră că e extrem de important să-ți dorești să arați impecabil, în primul rând, pentru propria persoană, apoi pentru alții.

”În primul rând este ”descrierea job- ului”, scrie clar că trebuie să arăt bine. Nu am voie să nu arăt bine. Apar la televizor, sunt cântăreață, trebuie să fiu fit, dansatoare, deci trebuie să mă întrețin cu sală, dietă, piele, tot. Eu făceam lucrurile astea și înainte, adică mă întrețineam, dar o făceam pentru brand-ul în sine. În schimb, în ultimii ani, am contopit iubirea pe care eu o aveam pentru brand-ul meu, cu iubirea de sine. Am lucrat la iubirea de sine, iar acum când fac aceste lucruri, nu le mai fac pentru că trebuie să arăt bine, le fac pentru că simt eu și pentru că îmi plac, mă simt bine, mă relaxez atunci când merg la masaj sau când îmi fac părul și unghiile”, a mai declarat Andreea Bălan pentru sursa citată.

Citește și: Imagini de senzație din vila Andreei Bălan. Cum arată casa în valoare de 850.000 de mii de euro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel