Andreea Antonescu, dieta cu care se menține în formă: „Toată viața mea am avut 42 de kilograme”

Andreea Antonescu, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Antonescu, foto Instagram

Andreea Antonescu a dezvăluit secretul siluetei sale. 

Andreea Antonescu nu a avut niciodată probleme cu greutatea, din contră, artista a cântărit mereu 42 de kilograme, lucru pe care și l-a dorit să-l schimbe. În vârstă de 38 de ani, vedeta recunoaște că nu a fost adepta sportului și că abia recent a început să facă mișcare. Mai exact, după ce a participat la două show-uri tv care au solicitat-o din punct de vedere fizic, artista a început să se „împrietenească” cu sportul și a ajuns chiar dependentă de mersul la sală. Când vine vorba de dietă, tot participarea la acele emisiuni i-a făcut cunoștință și cu restricțiile alimentare. Ea mărturisește că abia acum un an a început să țină diete, după ce a observat modificări corporale. 

„De un an încoace am început să țin diete, mai precis de când am ieșit din cele două reality show-uri la care am participat. Acolo am fost supusă unor provocări și pentru că lucrul ăsta a început să se observe pe corpul meu, am decis că ar fi momentul potrivit să încep să investesc în fizicul meu. 
Corpul nostru este casa noastră, așa că trebuie să arătăm bine și să fim în formă. Și uite că m-am mobilizat și după 15 ani am decis că este momentul să merg la sală, să fac niște tratamente corporale la care corpul meu a reacționat foarte bine”, a declarat Andreea Antonescu, conform Click.

Ce sumă imensă a primit Andreea Antonescu pentru a poza în Playboy. Dan Capatos a dat-o de gol: „Ea fugise de acasă”

Andreea Antonescu merge la sală aproape zilnic

Vedeta spune că a ajuns să facă sală aproape zilnic și că este foarte mândră de cum și-a conturat silueta prin sport. Mai mult, ea a ajuns și să câștige kilograme în plus, însă sub forma masei musculare, lucru care o încântă și o motivează să își forțeze limitele.

 „Pentru că merg la sală de minimum 4 ori pe săptămână, am devenit cumva dependentă și e pentru prima oară când sunt chiar mândră de mine că încerc să am un stil de viață sănătos atunci când vine vorba de alimentație. Toată viața mea am avut 42 de kilograme, acum, de când merg la sală, am pus masă musculară și am ajuns la 48 de kilograme. Mă simt bine în pielea mea, îmi doresc mereu să evoluez și să fiu mai bună decât am fost ieri”, a adăugat cântăreața.

Andreea Antonescu, despre boala care i-a umbrit copilăria: „Șansele ca eu să trăiesc erau minime. Făceam citostatice”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 15 apr 2022, 12:11 | Categorie: Diete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience