Ce sumă imensă a primit Andreea Antonescu pentru a poza în Playboy. Dan Capatos a dat-o de gol: „Ea fugise de acasă”

Data actualizării: | Data publicării:
Andreea Antonescu, foto Instagram
Descriere foto: Andreea Antonescu, foto Instagram

Dan Capatos a dezvăluit pentru ce sumă a acceptat Andreea Antonescu să pozeze goală în revista Playboy. 

Andreea Antonescu s-a bucurat de un succes nebun în perioada anilor 2000 datorită trupei Andre. Vedeta a cunoscut celebritatea înainte de a împlini 18 ani și poate spune că aceea a fost perioada ei de glorie. 


Andreea Antonescu a acceptat să pozeze în Playboy la vârsta de 18 ani pentru o sumă imensă de bani. Vedeta a fost convinsă de Dan Capatos deoarece era una dintre cele mai dorite vedete de la acea vreme pentru a poza în revistă. 


„Plaja era de la 1000 la 30.000 în funcție de notorietate. Eu am fost la Playboy între anii 2000 și 2004. Nu mai știu la ce nivel era Internetul la vremea aia. Aveam un top. Îi întrebam pe cititori pe cine vor să vadă în paginile revistei. Primele trei nu erau niciodată accesibile, pentru că erau Mihaela Rădulescu, Andreea Marin și Andreea Raicu. Pe locul 4, întotdeauna, era Andreea Antonescu, care nu avea 18 ani. Tu înțelegi cum erau cititorii? Sute de mii de voturi”, a povestit Dan Capatos în podcastul lui Codin Maticiuc. 


Andreea Antonescu a acceptat cu greu oferta lui Dan Capatos, deoarece ea și-ar fi dorit să primească 50.000 de euro. Deoarece suma maximă oferită de revista Playboy era de 30.000 de euro, tânăra artista a acceptat în final. 


„Când Andreea a împlinit 18 ani eu am fost desemnat să încep negocierile. Ea fugise de acasă… a zis că fără 50.000 nu vrea. Cel mai mult luase până atunci, 13.000. Notorietatea ei era uriașă și știa pe ce se bazează. Două săptămâni m-am ținut de capul ei. Am reușit să cobor la 30.000, recordul”, a adăugat el.

 

Andreea Antonescu, adevărul despre prietenia cu Andreea Bălan: „Ne loveam una pe cealaltă”

 

Deși au cunoscut un succes răsunător încă de la lansarea proiectului, trupa Andre a avut parte și de momente mai puțin plăcute și, ulterior, s-a destrămat.  Cele două artiste nu și-au vorbit ani buni, însă astăzi susțin că sunt din nou prietene, ba chiar au reunit și trupa pentru câteva piese noi. 

 

"Noi am fost prietene la început, dar eram prea orgolioase să recunoaștem, mai ales după trecerea timpului. Eu și Andreea stăteam și ne sfătuiam.(...) Cred că oboseala a fost de fapt cea care ne-a periclitat relația și astfel au început egourile noastre puternice.", a mărturisit Andreea Antonescu în emisiunea "În Oglindă".



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel